«Θρίλερ» στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς

268
Το σημείο όπου εντοπίστηκαν νεκροί μητέρα και γιος σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στην Ηλιούπολη, όπου μία μητέρα 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα ευρήματα παραπέμπουν σε «θρίλερ», καθώς υπάρχουν και αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

Τα πτώματα έφεραν τραύματα στο κεφάλι από καραμπίνα που βρέθηκε στον χώρο. Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία που προκλήθηκε.

Η κεντρική πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη, ενώ η πίσω της κουζίνας ήταν ανοικτή. Τόσο ο γιος, όσο και η μητέρα είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Οι συγγενείς τους ανησύχησαν και όταν έφτασαν στο διαμέρισμα ειδοποίησαν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης.

Το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε του γιου, με τις Αρχές να εξετάζουν ως ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μάνα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο θάνατος της μητέρας προσδιορίζεται πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ ο γιος παρουσίαζε νεκρική ακαμψία, γεγονός που σημαίνει ότι πέθανε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα του.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, ο 36χρονος θα μπορούσε να σκοτώσει τη μητέρα του και στη συνέχεια αναλογιζόμενος την πράξη του να αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του.

Μάλιστα, χθες βράδυ οι ιατροδικαστές που έφτασαν στη μονοκατοικία της Ηλιούπολης προσπάθησαν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αν έχουν να κάνουν με ανθρωποκτονία ή αν έχουν να κάνουν με την περίπτωση που ο γιος σκότωσε τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε.

Το όπλο, μια καραμπίνα, που πιθανώς να είναι και εκείνο από το οποίο προήλθαν οι πυροβολισμοί βρέθηκε σε άλλο χώρο από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο 36χρονος γιος.