Παιδική Θεατρική Παράσταση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας

100

Μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 6 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ». Η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Μια φορά κι έναν καιρό» υπό την σκηνοθεσία της κας Μαριάννας Γιαννακίδου.

Ήταν μία παράσταση που τα είχε όλα: Εκπληκτικές ερμηνείες των παιδιών, χορό μουσική και πολύ γέλιο! Μέσα από το αριστοτεχνικό πάντρεμα δύο παραμυθιών (κοκκινοσκουφίτσα, χιονάτη) και μίας λαογραφικής ιστορίας (Γκόλφω) οι θεατές ταξίδεψαν σε άλλες εποχές μέσα από το ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα τόσο ζωντανό τρόπο που μόνο τα μικρά παιδιά μπορούν να μας δώσουν.

Στην παράσταση συμμετείχαν και καταχειροκροτήθηκαν οι μικροί ηθοποιοί:

Άννα Γιουρούκη, Ελένη Καστανάρα, Παναγιώτα Καστανάρα, Αλεξάνδρα Μπαλτούμα, Θάνος Μπατσίλας, Μυρτώ Οικονομοπούλου, Λυδία Πανίδου, Νεφέλη Πανίδου, Νεφέλη Παρασκευοπούλου,Θεοφανία Στεργιούλα, Ασημίνα, Τατσιοπούλου, Ευθυμία Τατσιοπούλου, Μιχάλης Τατσιόπουλος, Χρήστος  Τατσιόπουλος, Ζωή Τζαφέρη, Αναστασία Τούφα.

Θερμές ευχαριστίες στην κα Έλενα Σαμαρά η οποία επιμελήθηκε τις χορογραφίες!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και το Δήμο Κατερίνης για την υποστήριξη που παρείχε για τη διεξαγωγή της παράστασης.

Τα μαθήματα της παιδικής θεατρικής ομάδας, πραγματοποιούνται στο χώρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας Π. Τσαλδάρη 16 και είναι ευπρόσδεκτα όσα παιδιά θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 9.30 – 12.30

στα τηλέφωνα 2351 181 185  &  6934 411 662