Θέατρο Πήγασος: Η μαγεία της τέχνης του θεάτρου στο Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες (φωτο)

387

Μαγευτικές στιγμές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες, στην performance που είχαν ετοιμάσει για το κοινό, οι συντελεστές του Θεάτρου Πήγασος, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του θεατρικού μας σχήματος.

Οι χώροι του ισογείου του διατηρητέου κτιρίου πλημμύρισαν με ήχους και εικόνες του θεάτρου, μέσα από τις παραγωγές του Πήγασου και τα αποσπάσματα από τα θεατρικά έργα που ερμήνευσαν οι γυναίκες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας. Στην performance συμμετείχαν οι Άννα Γκούντα, Τατιάνα Σιδηροπούλου, Θωμαή Σιούμη, Μαρία Μπουκουβάλα και Κλεοπάτρα Αλμαλιώτου. Στο ακορντεόν συνόδευε η Ευγενία Ακρίδα.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι τη Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 20:30, όπου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Θέατρο-τοπικότητα και παγκοσμιότητα». Συμμετέχουν: Γρηγόρης Παπαχρήστος, Δημήτρης Σιακάρας, Γιώργος Χανδόλιας.

Σημειώνεται ότι η έκθεση για τα 44 χρόνια λειτουργίας του Θέατρου Πήγασος συνεχίζεται έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου. Ώρες λειτουργίας είναι: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της έκθεσης έχουν οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης Κατερίνης, με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης.