Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τους προημιτελικούς του Champions League

Με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, το ISIS προτρέπει σε επιθέσεις στις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια

245

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τους προημιτελικούς του Champions League: είναι μια ανατριχιαστική είδηση ​​που αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας το ισπανικό κανάλι Onda Cero.

Αυτό έγινε γνωστό από ένα οπτικό θέμα που δημιουργήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος στα κοινωνικά δίκτυα, στο οποίο η τρομοκρατική οργάνωση ενθαρρύνει επιθέσεις στους αγώνες του Champions League που έχουν προγραμματιστεί γι΄ αυτήν την Τρίτη και την Τετάρτη.

Σε αυτό το μοντάζ εικονίζεται ένας ένοπλος τρομοκράτης μπροστά από τα τέσσερα γήπεδα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης, δηλαδή τα «Εμιρέιτς», «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», «Μετροπολιτάνο» και «Παρκ ντε Πρενς», με σύνθημα «Σκότωσέ τους όλους» και τα γήπεδα περιτριγυρισμένα από φλόγες και κηλίδες αίματος.

Στις 22 Μαρτίου, το ISIS πραγματοποίησε επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στα προάστια της Μόσχας, προκαλώντας το θάνατο 145 ανθρώπων σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.