Κατάφερε το απίθανο, ούρλιαζε ο Πολυχρονίδης: Παίχτρια στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως ποτέ ξανά

457

Στην εκπνοή του χρόνου έλυσε το απόγευμα της Δευτέρας (1/4) μια παίκτρια, η Κατερίνα, τον γρίφο στον «Τροχό της Τύχης» του Star.

Το στοιχείο που είχε στη διάθεσή της η παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού του Star ήταν το «πάνε πακέτο» και αφού η ίδια μάντεψε ποια γράμματα μπορεί να περιλαμβάνονται στις δύο λέξεις που καλούνταν να βρει, βρήκε και τη λύση.

Βέβαια, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Κατερίνα έλυσε τον γρίφο μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του χρόνου, ενώ ούτε η ίδια δεν έδειχνε να πιστεύει ότι όντως τα κατάφερε.

 —

Μια άλλη παίκτρια η Άννα, η οποία συμμετείχε στον “Τροχό της Τύχης”, χθες Τρίτη, παρά το γεγονός ότι οι αγαπημένες της κατηγορίες είναι τα βιβλία και οι ταινίες,  κατάφερε να λύσει τον γρίφο, προτού καν ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος.

Η κατηγορία, στην οποία κλήθηκε να απαντήσει η Άννα ήταν η «οικονομία» και είχε στη διάθεσή της από τον προηγούμενο γύρο τα γράμματα «Λ», «Π», «Σ», «Τ» και «Α».

Στον γρίφο εμφανίστηκαν τα γράμματα (σ.σ. το Α, το Σ και το Τ) και έχοντας ακόμη ένα φωνήεν και τέσσερα σύμφωνα, έλυσε τον γρίφο πριν αρχίσουν να μετρούν τα 10 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ήταν τόσο τυχερή, που τόσο το φωνήεν, όσο και τα τέσσερα σύμφωνα, ήταν στην τελική λέξη, η οποία ήταν η «Αγοραστική Δύναμη».