Δήμος Κατερίνης: 122 αιτήματα ικανοποιήθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες κατά τους μήνες Φεβρουάριο & Μάρτιο

Σε εξέλιξη οι εργασίες ανταπόκρισης σε 105 ακόμη αιτήματα

123

«Δίνουμε προτεραιότητα σε παρεμβάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη που χρησιμοποιεί το δημόσιο χώρο, τις πλατείες, τους δρόμους, τα πάρκα, τις παιδικές χαρές και τα σχολεία μας. Παρεμβάσεις οι οποίες, μπορεί να είναι μικρής κλίμακας, ωστόσο κρατούν την πόλη λειτουργική», τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χαράλαμπος Οφίδης.

Συγκεκριμένα σε 122 συνολικά αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville, ανταποκρίθηκε τους μήνες Φεβρουάριο & Μάρτιο 2024, η Αντιδημαρχία Tεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανταπόκρισης σε 105 ακόμη αιτήματα. Εκκρεμή είναι 33 αιτήματα.

Συστηματικές διαγραμμίσεις οδών

Παράλληλα, συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης εκτελούνται σε κεντρικούς και δευτερεύοντες οδικούς άξονες, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών. «Οι διαγραμμίσεις, αποτελούν για τον δήμο Κατερίνης, πρώτη προτεραιότητα, καθώς αφορούν την οδική ασφάλεια και έχουν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας» σημείωσε  ο κος Οφίδης.