Συνάντηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού

141

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ., ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης, κ. Γεώργιος Μακρής, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, κ. Κομπατσιάρη Χρήστο.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε στη συνάντηση αφορούσε στις επιδιορθώσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο ΕΠΑΛ Αιγινίου και συγκεκριμένα στη στέγη του σχολικού κτιρίου. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Διευθυντή ότι η αποκατάσταση της στέγης θα ολοκληρωθεί τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα σχέδια που έχουν δρομολογηθεί για την ανέγερση νέου κτιρίου, για να στεγαστεί το ΕΠΑΛ Αιγινίου και γενικότερα θέματα παιδείας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κοεμτζής Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Πολύζος Ηλίας, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ακτών, κ. Ναβροζίδου Μαρία  και η Γενική Γραμματέας του Δήμου, κ. Ορτουλίδου Πηνελόπη.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Δήμαρχος δώρισε μια χειροποίητη εικόνα του Αγίου Γεωργίου στον κ. Μακρή και τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους.