Θέατρο Σοφούλη: Μαθήματα Προετοιμασίας Εισαγωγικών Εξετάσεων Δραματικών Σχολών (Κρατικών & Ιδιωτικών)

136

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε την έναρξη ιδιαίτερων μαθημάτων  προετοιμασίας για εισαγωγικές εξετάσεις δραματικών σχολών κρατικών και ιδιωτικών.

Οι έμπειροι καθηγητές των εργαστηρίων υποκριτικής, με την πολυετή τους πείρα στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του τραγουδιού, αναλαμβάνουν να σας προετοιμάσουν, ώστε να να φτάσετε σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο και να  αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά.

Μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, αρχαίο και σύγχρονο κείμενο καθώς και μαθήματα θεατρικού τραγουδιού με συνοδεία πιάνου, είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να ξεκλειδώσετε το μυαλό, το σώμα και τη φωνή σας, αποκτώντας γνώσεις και αυτοπεποίθηση.

Κύριο μέλημά μας είναι να ανακαλύψει ο εκάστοτε υποψήφιος σπουδαστής όλα τα εκφραστικά του μέσα, ώστε να μπορεί με αποφασιστικότητα να προτείνει ο ίδιος διακριτές δράσεις σχετικές με το ρόλο ή το κείμενο,  ώστε να εισαχθεί στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής που επιθυμεί.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την εγγραφή σας  μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνα του Θεάτρου 2310423925

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ

Τραπεζούντος 5

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310 423 925

Αρχική