Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου: Εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Κατερίνη (φωτο)

84

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, παρευρέθηκε με μεγάλη τιμή στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στην Κατερίνη για τον διπλό εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της Επανάστασης του 1821.

Η κυρία Μάνη παρακολούθησε τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας και παρευρέθηκε στην παρέλαση, όπου τιμήθηκε η ιστορία του Έθνους μας και ο αγώνας των προγόνων μας.

Σε δήλωσή της, η Υφυπουργός Ανάπτυξης επισήμανε: «Σήμερα στην Πιερία, στην Κατερίνη γιορτάσαμε με λαμπρές εκδηλώσεις, καμαρώσαμε τα παιδιά μας, το μέλλον της πατρίδας μας, τον Ερυθρό Σταυρό, τους Προσκόπους, τους πολιτιστικούς συλλόγους που παρήλασαν. Μεγάλη τιμή για εμένα καθώς σήμερα εκπροσώπησα εδώ στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σήμερα η πατρίδα μας είναι πιο ισχυρή από ποτέ, καθώς προχωράμε με ενότητα και διατηρούμε τα ιδανικά που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας: αγάπη για την πατρίδα, την ελευθερία, και τη θρησκεία. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, ζήτω η 25η Μαρτίου».