Υγιεινά και νόστιμα γεύματα με ρύζι ή ζυμαρικά

123

Στην KAPASTA είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία υγιεινών και νόστιμων γευμάτων που είναι ταυτόχρονα βολικά και εύκολα. Τα έτοιμα για μαγείρεμα μείγματά μας παράγονται με προσοχή, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και συνδυάζοντας ρύζι ή ζυμαρικά με αποξηραμένα λαχανικά, μανιτάρια και μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Ξεχάστε τα συντηρητικά, τα χημικά πρόσθετα και τα ενισχυτικά γεύσης – τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά. Εξερευνήστε τη συλλογή μας από συνταγές εμπνευσμένες από την μεσογειακή κουζίνα και ανακαλύψτε έναν κόσμο θρεπτικών και εύκολων στο μαγείρεμα επιλογών που θα καταπλήξουν τις αισθήσεις σας.

Στην KAPASTA, πιστεύουμε ότι το καλό φαγητό πρέπει να είναι ταυτόχρονα θρεπτικό και απολαυστικό. Γι’ αυτό επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία γευμάτων που όχι μόνο είναι υγιεινά, αλλά και γεμάτα γεύση. Η ομάδα μας από ειδικούς της γαστρονομίας επιλέγει με προσοχή τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες για να σας προσφέρει μείγματα που είναι έτοιμα για μαγείρεμα σε ελάχιστο χρόνο. Εμπνεόμαστε από τη Μεσογειακή Διατροφή, που ως γνωστόν έχει πολλά οφέλη για την υγεία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας θρέφουν το σώμα σας και σαγηνεύουν τον ουρανίσκο σας. Με τα γεύματα Kapasta, μπορείτε να απολαύσετε αγαπημένες σπιτικές γεύσεις χωρίς να χάνετε χρόνο στην προετοιμασία.

Μεσογειακή Διατροφή & Ζυμαρικά

Η Μεσογειακή Διατροφή είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν τρόπο διατροφής – είναι ένας τρόπος ζωής που αγκαλιάζει τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Μεσογείου. Με έμφασή στα φρέσκα λαχανικά και μια ισορροπία θρεπτικών συστατικών, αυτό το φημισμένο διαιτολόγιο έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση για τα πολλά οφέλη του στην υγεία.

Η βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής περιλαμβάνει τα ζυμαρικά και το ρύζι καθώς και τα λαχανικά. Με γνώμονα αυτό, δημιουργήσαμε τα έτοιμα γεύματα Kapasta τα οποία προσφέρουν όλα τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής μέσα σε μερικά λεπτά. Είτε ως κύριο πιάτο, είτε ως συνοδευτικό, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικότατο γεύμα για όλη την οικογένεια. Με 100% φυσικά συστατικά ελληνικής προέλευσης, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

Στην KAPASTA, πιστεύουμε ότι το καλό φαγητό πρέπει να είναι ταυτόχρονα θρεπτικό και απολαυστικό. Γι’ αυτό επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία γευμάτων που όχι μόνο είναι υγιεινά, αλλά και γεμάτα γεύση. Η ομάδα μας από ειδικούς της γαστρονομίας επιλέγει με προσοχή τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες για να σας προσφέρει μείγματα που είναι έτοιμα για μαγείρεμα σε ελάχιστο χρόνο. Εμπνεόμαστε από τη Μεσογειακή Διατροφή, που ως γνωστόν έχει πολλά οφέλη για την υγεία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας θρέφουν το σώμα σας και σαγηνεύουν τον ουρανίσκο σας. Με τα γεύματα KAPASTA, μπορείτε να απολαύσετε αγαπημένες σπιτικές γεύσεις χωρίς να χάνετε χρόνο στην προετοιμασία.

Κριθαρότο με μανιτάρια porcini & λιαστές ντομάτες

Απολαύστε την εκπληκτική γεύση του Κριθαρότου μας με μανιτάρια πορτσίνι και λιαστές ντομάτες, ένα υγιεινό και γευστικό πιάτο που περιλαμβάνει κριθαράκι Kapasta από σιμιγδάλι σιταριού. Αυτό το αρωματικό Κριθαρότο εμπλουτίζεται με λιαστές ντομάτες, νόστιμα μανιτάρια πορτσίνι, κρεμμύδι και μία πινελιά ξερού βασιλικού. Χωρίς συντηρητικά, το Κριθαρότο μας αποτυπώνει πλήρως το βάθος και το χρώμα των μεσογειακών γεύσεων. Παρασκευάστε το εύκολα και απολαύστε ένα γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο.

Μακαρονάκι με μελιτζάνα & πιπεριές

Απολαύστε ένα ξεχωριστό και υγιεινό πιάτο φτιαγμένο με κοφτό μακαρονάκι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, νόστιμες μελιτζάνες, κόκκινες και πράσινες πιπεριές, και μια πινελιά από πάπρικα, κουρκουμά, μαϊντανό και τριγωνέλλας. Πηγή φυτικών ινών και πλούσιο σε αρώματα, προσφέρει μια μοναδική και υγιεινή γευστική εμπειρία. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό υφής και αρωμάτων καθώς γεύεστε κάθε μπουκιά εμπνευσμένη από τη μεσογειακή κουζίνα.

Ριζότο με μανιτάρια porcini & λιαστές ντομάτες

Αφεθείτε στην κρεμώδη και αρωματική εμπειρία του ριζότο μας με μανιτάρια πορτσίνι και λιαστές ντομάτες. Αυτή η γευστική συνταγή συνδυάζει ρύζι Καρολίνα με μία αρμονική ανάμειξη λιαστών ντοματών, αρωματικών μανιταριών πορτσίνι, κρεμμυδιού και μία πινελιά από ξερό βασιλικό. Παρασκευασμένο χωρίς συντηρητικά, το ριζότο μας προσφέρει μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή που θα μεταφέρει τις γευστικές σας αισθήσεις στην καρδιά της μεσογειακής κουζίνας. Απολαύστε την κρεμώδη υφή και τη φυσική νοστιμιά σε κάθε μπουκιά.

 

Τριβελάκι με λαχανικά & κόκκινη φακή

Απολαύστε μια γευστική πανδαισία ενώ παράλληλα φροντίστε την ευεξία του σώματός σας με τον αρμονικό συνδυασμό από τριβελάκι, λαχανικά και κόκκινες φακές. Αυτό το θρεπτικό και γευστικό πιάτο συνδυάζει βίδες από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με μια ποικιλία πολύχρωμων λαχανικών και κόκκινες φακές πλούσιες σε πρωτεΐνες. Με καρότα, κόκκινες και πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο και μία ανάμειξη κουρκουμά, τριγωνέλλας και μαϊντανού, αυτό το γεύμα προσφέρει μια απολαυστική ισορροπία βιταμινών, σιδήρου και φυτικών ινών. Βιώστε τις έντονες γεύσεις και την υψηλή διατροφική αξία αυτού του εδέσματος που είναι εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα.

 

KAPASTA | ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ | ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΖΥΜΑΡΙΚΑ