Κατερίνη: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Περιφερειακή Κατερίνης (φωτο, video)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία, ολοκληρωμένη η περιφερειακή οδός της Κατερίνης από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλλια

252

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε χθες Παρασκευή 22, Μαρτίου το τελευταίο κομμάτι Περιφερειακής Οδού της Κατερίνης, ο κόμβος Κ2 στην Ανδρομάχη,  παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Πάρη Μπίλλια, του Δημάρχου Κατερίνης κ. Γιάννη Ντούμου και πλήθους θεσμικών φορέων.

Στην τελετή παράδοσης στην κυκλοφορία του συνόλου της Περιφερειακής Οδού, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι πρόκειται για “ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύνθετα τεχνικά έργα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ένα πολύ σημαντικό έργο που συμβολίζει την πρόοδο, τη συνδεσιμότητα, και την ευημερία για τον τόπο μας. Ένα νέο έργο που κάνει καλύτερη την καθημερινότητα για όλους τους συμπολίτες μας, που αυτή άλλωστε είναι, η πραγματική ουσία της διοίκησης: Να σχεδιάζεις, να υλοποιείς και να ολοκληρώνεις έργα με βάση τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας”.