Επίσκεψη του Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

135

Το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο σε θέματα Μακεδονίας-Θράκης, κο Στάθη Κωνσταντινίδη. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ν.Δ., κου Κουλκουδίνα, κος Χαράλαμπος Χρ. Μπρουσκέλης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. Πιερίας, κος Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας κος Πέτρος Παπαπέτρου, ο προέδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ), κος Γιώργος Καραλής, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κα Νόπη Τριανταφυλλίδου και οι συνεργάτες της καθώς επίσης και συνεργάτες της Π.Ε. Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών για πληθώρα ζητημάτων που βρίσκονται στην ατζέντα τόσο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος, ο οποίος εστιάστηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες της περιοχής μας, ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και τους παραγωγούς μας, αντιπλημμυρικά έργα και παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητα, ιδιαιτέρως μετά και τα τελευταία έκτακτα πλημμυρικά φαινόμενα, θέματα που άπτονται του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και των ορεινών μας όγκων με έμφαση στον εμβληματικό Όλυμπο, αλλά και του τοπικού επιχειρείν, ενώ διεξοδικά αναφέρθηκαν και τα προβλήματα κυκλοφορίας που έχουν προκύψει στην Εθνική Οδό λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κος Κωνσταντινίδης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ως αρμόδιος σε θέματα Μακεδονίας-Θράκης για την Πιερία, ενώ διαβεβαίωσε την κα Μαυρίδου, πως από τη θέση του, ως Υφυπουργού, θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία, ώστε να αναδειχθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της Πιερίας. Από την πλευρά της, η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε πως «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ανέκαθεν συνεργαζόταν άριστα με το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η συνδρομή της Πολιτείας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να πραγματοποιούνται μεγάλες και σημαντικές παρεμβάσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εξεύρεση λύσεων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι πολίτες, αλλά και οι φορείς που βρίσκονται στην υπηρεσία των πολιτών».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά συλλεκτικών εκδόσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στον κο Κωνσταντινίδη και εκατέρωθεν ευχές για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.