Ευχαριστήριο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ

141
Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στο Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας, θέλουμε να αγκαλιάσουμε τη συγκινητική προσφορά της κ. Ειρήνης Παμπέρη Παρασκευοπούλου και να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά ενός σύγχρονου ολοκαίνουργιου ασθενοφόρου, το οποίο από σήμερα αναβαθμίζει όχι μόνο το στόλο μας, άλλα και την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε όλους τους πολίτες του νομού.

Για ακόμη μία φορά οφείλουμε να αναφέρουμε πόσο ανεκτίμητη βοήθεια είναι η προσφορά από ιδιώτες σε ασθενοφόρα οχήματα, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οτιδήποτε άλλο θα έπρεπε να φροντίζει το κράτος και οι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού.

Η αξιέπαινη και τεράστια προσφορά της κ. Ειρήνης μας δίνει κίνητρο και δύναμη να είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες του νομού Πιερίας, στις δύσκολες στιγμές που θα χρειαστούν άμεση βοήθεια, παρόλο που ο κρατικός μηχανισμός σκοντάφτει ακόμη και στα αυτονόητα μη μπορώντας να καλύψει τις απολύτως βασικές ανάγκες.

Η ανιδιοτελής προσφορά της κ. Ειρήνης αποτελεί πράξη υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αμέριστης αλληλεγγύης προς το έργο των διασωστών.

Η κ. Ειρήνη Παμπέρη Παρασκευοπούλου αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και υπενθυμίζει σε όλους μας τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!