Εκπροσώπηση του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ” στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

232

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας Ζευς,

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας, κ. Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος, έχει την τιμή να αντιπροσωπεύσει τον σύλλογό μας στο φημισμένο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.

Η συμμετοχή του κ. Αναγνωστόπουλου αποτελεί ένα ακόμη αστραφτερό κεφάλαιο στην ιστορία μας, παρακινώντας μας να ανατρέξουμε στο παρελθόν, όπου ο κ. Ηλίας Τονγιαλίδης, επιτέλεσε το ίδιο κατόρθωμα με απόλυτη επιτυχία.

Είναι προνόμιο για εμάς να αναδεικνύουμε τους αθλητές μας και να διαπρέπουμε σε διεθνές επίπεδο, ενισχύοντας έτσι τη φήμη και το κύρος του συλλόγου μας.

Αυτή η ξεχωριστή διάκριση αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς όλους και εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο, επιδιώκουμε να παράσχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και πόρους προς τον κ. Αναγνωστόπουλο και όλους τους αθλητές μας που ακολουθούν το όνειρο τους.

Επίσης, καλούμε όλους τους πιθανούς χορηγούς να στηρίξουν αυτήν την απαιτητική και ακριβή διαδικασία του αγώνα, προσφέροντας την αναγκαία οικονομική υποστήριξη, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στον κ. Αναγνωστόπουλο και στους αθλητές μας να ανταγωνιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον κ. Αναγνωστόπουλο, ευχόμαστε μια προετοιμασία γεμάτη υγεία, αποφασιστικότητα και επιτυχίες. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια και ας καταστήσουμε την παρουσία μας αισθητή σε αυτό το μεγαλειώδες γεγονός.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο