Μουσική βραδιά από τους Φίλους του Μουσείου Πόλης Κατερίνης | «Από το πάρκο στην πλατεία. Ένα τραγούδι δρόμος»

153

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και από ώρα 20:30 οι «Φίλοι Μουσείου Πόλης Κατερίνης» διοργανώνουμε μουσική βραδιά με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών της πόλης στο καφέ/μπάρ «Freud» στον πεζόδρομο. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν ζωντανά τη μουσική ιστορία της πόλης μας συγκεντρωμένη στον ίδιο χώρο και στον ίδιο χρόνο. Οι μουσικοί και οι τραγουδιστές/τριες, όλοι/ες μέλη των «Φίλων», θα προσφέρουν αφιλοκερδώς το ταλέντο και την καλή τους διάθεση προκειμένου να υποστηρίξουν την «Κίνηση» για την ίδρυση Μουσείου Πόλης στην Κατερίνη.

Μια μεγάλη ποικιλία ηχοχρωμάτων από το έντεχνο ως το λαϊκό θα συγκινήσουν και θα διασκεδάσουν τις ψυχές που θα βρεθούν εκεί στην καρδιά της μικρής μας πόλης. Μιας πόλης μικρής αλλά ζεστής, σαν μια αγκαλιά ανθρώπων που διασταυρώνονται συνεχώς στους ίδιους δρόμους. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε στη βραδιά τον τίτλο: «Από το πάρκο στην πλατεία. Ένα τραγούδι δρόμος».

Η πρόσκληση της εκδήλωσης  κοστίζει 10€ και περιλαμβάνει ένα ποτό της αρεσκείας μας. Μπορούμε να την προμηθευθούμε από τα μέλη μας ή από την είσοδο του Καφέ/Μπάρ Freud την ώρα της βραδιάς. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει τραπέζι ή stand στο τηλέφωνο:

Οι μουσικοί που θα μας συντροφεύσουν είναι οι: Αντώνης Πίτλιακας- μπουζούκι, Βασίλης Δαμαλής – μπουζούκι, Χρήστος Πουλέλης – μπάσο, Μπάμπης Σεμερτζίδης – κιθάρα και Μιχάλης Δαμαλής – πλήκτρα και οι τραγουδιστές/στριες που θα μας χαρίσουν τις φωνές τους είναι οι: Γιάννης Ζαζόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Βατουσιάδης (με την κιθάρα του), Φρόσω Δεληγιαννίδου, Αλέξανδρος Καλιφατίδης, Φώτης Σφήκας, Κώστας Καψάλης, Μαρίκα Φωτοπούλου, Θάνος Καραθάνος, Γιάννης Χαρίσης και Βασίλης Βασιλειάδης.