Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin

1207

Ηρακλής Τσιτλακίδης: «Συνεχίζουμε δυναμικά την προβολή της Πιερίας, ως τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο»

 

Δυναμική και ουσιαστική ήταν η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας (ΕΞΕΠ) στο Βερολίνο,   στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin, μια εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων της τουριστικής βιομηχανίας.

Στο εθνικό περίπτερο του Visit Greece  του ΕΟΤ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), η  Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο την Πιερία ως προορισμού 12/365 για όλο το χρόνο. «Σε απόλυτη συνέργεια με την Ομάδα των Ορεινών Προορισμών αναδείξαμε και την «άλλη Πιερία», την ορεινή και την ημιορεινή» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΞ.

«Συνεχίζουμε δυναμικά την προβολή της Πιερίας και των ορεινών προορισμών της Ηπειρωτικής Ελλάδας, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, μαζί με την ΠΟΞ,  αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας ως 12μηνου τουριστικού προορισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και παράλληλα την ανάδειξη της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, ισχυροποιούμε τους δεσμούς με τους παράγοντες τη γερμανικής τουριστικής αγοράς», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης της πραγματοποιήθηκαν  συναντήσεις    με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators  και  αεροπορικών εταιρειών.