Ανακοίνωση του Ιδιοκτήτη καταστήματος της Λεπτοκαρυάς που συνδέθηκε με την υπόθεση της παρενόχλησης του 3,5 ετών παιδιού

1186

Η παρακάτω ανακοίνωση αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα:

Απευθυνόμενος σε όλη την τοπική κοινότητα, με την ιδιότητα του πολίτη, πατέρα και ιδιοκτήτη παιδότοπου θεωρώ απαραίτητο να ενημερώσω τον κόσμο σχετικά με την επώνυμη αναφορά που έκανα για πιθανή παρενόχληση παιδιού στο αυτοκίνητο του πατέρα του έξω από το σταθμό των τρένων στη Λεπτοκαρυά.

Τη Δευτέρα 26/2 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο άνθρωπος αυτός κατέφτασε με την κόρη του στο μαγαζί. Όλο το προσωπικό είχε διαπιστώσει ιδιόμορφη και αλλόκοτη συμπεριφορά στις προηγούμενες επισκέψεις του. Αφού έφυγαν αντιληφθήκαμε πως στάθμευσε έξω από το κατάστημα Detox. Μου έκανε εντύπωση που ένα παιδάκι 3,5 ετών δε βρισκόταν στο σπίτι του αλλά αντιθέτως παρέμενε κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο τόσο αργά στα πόδια του πατέρα του.

Αποφάσισα να καλέσω το “Χαμόγελο του παιδιού” προκειμένου να με κατευθύνουν σχετικά με το πώς να ενεργήσω. Ακολούθησα τις οδηγίες τους και το επόμενο πρωί με συνέδεσαν με τον διευθυντή της Αστυνομίας ώστε να καταθέσω όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψή μου. Την υπόθεση έπειτα ανέλαβαν οι αρχές.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι το παιδί ουδέποτε κακοποιήθηκε εντός του καταστήματος. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι υποψίες να μην επιβεβαιωθούν. Ωστόσο, θεωρώ ότι έκανα το αυτονόητο ως γονιός και το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη.