Εθιμοτυπική συνάντηση της Αντιδημάρχου Κατερίνης με το νέο Δ.Σ. της Ανώτατης Αρχής του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος

115

Ελίνα Διαμαντοπούλου: «Αποτελείτε μία γέφυρα ουσιαστικής επικοινωνίας του τόπου μας με τον Απόδημο Ελληνισμό»

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο  Κατερίνης, πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. της Ανώτατης Αρχής  του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Γεώργιος Παπαδόπουλος, η πρώην πρόεδρος, Νίνα Γκατζούλη και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας: Αθανάσιος Μπίντας, Αριστείδης Αγγέλου.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου, η οποία ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το νέο Δ.Σ. για την επίσκεψή του, ενώ  διαβίβασε στον πρόεδρο τους θερμούς χαιρετισμούς της, προς  όλους τους συμπατριώτες μας, στη Νέα Υόρκη, τόπο της κατοικίας του και ευρύτερα στις Η.Π.Α.

Παράλληλα, όπως δήλωσε: «Οι ομογενείς μας όπου γης διαπρέπουν και είναι οι καλύτεροι σύγχρονοι πρεσβευτές της ελληνικής ψυχής και της ιστορίας του τόπου μας. Επιβεβαιώνετε με την σημαντική διαδρομή του Ιδρύματος, ότι οι Έλληνες δεν ξεχνούν τις ρίζες τους. Σας συγχαίρω για την εκλογή σας, σας μεταφέρω τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου μας, Ιωάννη Ντούμου και σας εύχομαι εποικοδομητική θητεία και κάθε επιτυχία στους στόχους και στα σχέδιά σας. Ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς αποτελείτε μία γέφυρα ουσιαστικής επικοινωνίας της Κατερίνης, της Πιερίας με τις Η.Π.Α.» .