Δολοφονία στη Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Στη συνέχεια ο 64χρονος αυτοκτόνησε - Ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στη Νίκαια γιατί νόμιζε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι του γαμπρού

129
Το σημείο του φονικού / Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στη μέση του δρόμου, στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου, ένας 64χρονος αυτοκτόνησε χθες Δευτέρα 1/03, αφού πρώτα είχε προχωρήσει στη δολοφονία του 39χρονου γαμπρού του με μία καραμπίνα.

Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη είναι η πεποίθηση πως ο γαμπρός του αποτέλεσε μια από τις αφορμές χωρισμού με τη γυναίκα του.

Ο δράστης φέρεται να είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και εκείνη να είχε πάει να μείνει με την κόρη και τον γαμπρό του. Κάτι που, όπως φαίνεται, ο δράστης εξέλαβε ως επιθετική κίνηση καθώς πίστεψε πως το ζευγάρι την κρύβει και θέλησε να εκδικηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του 39χρονου παρακολουθούσε από το μπαλκόνι τη δολοφονία και φώναζε στον σύζυγό της να φύγει από το σημείο.

Η μαρτυρία για το φονικό στη Νίκαια

«Ήταν πολύ καλά παιδιά, τόσο το θύμα όσο και η σύζυγός του. Είμαστε σοκαρισμένοι από το περιστατικό. Ο 39χρονος ήταν οικογενειάρχης. Ήταν συνεχώς από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Πριν το φονικό υπήρξε ένταση. Ακούστηκε η κοπέλα να φωνάζει για βοήθεια και να παρακαλάει τον δράστη που αυτοκτόνησε να μην τον σκοτώσει. Μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και στη συνέχεια ένας δεύτερος», είπε χαρακτηριστικά  κάτοικος της γειτονιάς.