Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου : Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο για θέματα των Δήμων της Πιερίας και τους χερσαίους Συνοριακούς Σταθμούς

126

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που έχουν εδώ και χρόνια, η κυρία Μάνη συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, με κύριο αντικείμενο την εξέλιξη των έργων στους συνοριακούς σταθμούς στις πύλες εισόδου των βόρειων συνόρων της χώρας.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης ενημερώθηκε ότι ήδη έχουν αναβαθμιστεί οι περισσότεροι από τους συνοριακούς σταθμούς και σύντομα θα προχωρήσει η αναβάθμιση της πύλης εισόδου στους Ευζώνους.

Τα παραπάνω έργα αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην ενίσχυση του οδικού τουρισμού, καθώς θα διευκολύνουν τη διέλευση των τουριστών κατά την είσοδό του στη χώρα. Ως γνωστόν, ο οδικός τουρισμός είναι κρίσιμος παράγοντας για την οικονομία της Πιερίας, της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Επιπλέον, η κυρία Μάνη και ο κύριος Λιβάνιος συζήτησαν σχετικά με την πρόοδο των έργων στους τρεις δήμους της Πιερίας, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία δέσμευση για την υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης και την επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Υφυπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον κ. Λιβάνιο, που είναι πάντα συμπαραστάτης και αρωγός σε θέματα που αφορούν την επίλυση προβλημάτων της της Πιερίας και σε αιτήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.