Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/02)

375

Σήμερα η τριπλή σύνοδος Ηλίου-Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς τρία ουράνια σώματα θα συναντηθούν στην 9η μοίρα των Ιχθύων. Αυτή η συνάντηση δείχνει πως από τη μία θα υπάρξει η ανάγκη για ενασχόληση με πράγματα που σε «ταξιδεύουν» και ξεκουράζουν το μυαλό σου από την άλλη όμως θα υπάρξουν και κάποια πρακτικά ζητήματα  τα οποία θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση. Δώσε προσοχή σε θέματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα ώστε να μην υπάρξουν παραλείψεις σχετικά με αυτά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Στο επαγγελματικό έχεις νέες προτάσεις και ακολουθείς ένα καινούργιο άγνωστο μονοπάτι. Το έχεις κι εσύ ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Έχεις πολλή ενέργεια που καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική δραστηριότητα. Καλό θα είναι να μετριάσεις όσο μπορείς την υπεροψία σου γιατί μπορεί να συγκρουστείς με άτομα κύρους. Συναισθηματικά, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και πρέπει να αποφασίσεις αν θα ανοίξεις ή θα συνεχίσεις με αυτά που έχεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δυναμική θα είναι η στάση σας, ό,τι δημιουργικό σκεφτείτε θα το κυνηγήσετε και θα το διεκδικήσετε. Απόρριψη και παραγκωνισμό θα δείξετε σε οτιδήποτε προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα θελήσετε να περάσετε σε δημιουργικές ενέργειες, σε προσεγγίσεις που να μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Η στάση σας ως προς τα καινούργια πρόσωπα θα είναι δυναμική απελευθερωμένη και εύστοχη, προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία!

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα η επικοινωνία σου με τους άλλους δυσκολεύει και τα όλα τα θέματα δείχνουν μπερδεμένα. Εσύ από τη μεριά σου δεν έχεις υπομονή με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμάχες σε φιλικό και ερωτικό επίπεδο. Μην ανησυχείς όμως γιατί τίποτα δεν είναι μόνιμο. Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε δίλλημα. Άτομο από το παρελθόν έχει κάνει την εμφάνιση του και σε προβληματίζει. Δες τι είναι αυτό που εσύ θέλεις πριν προχωρήσεις  σε οποιαδήποτε σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί συναισθηματικά, θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε αλλαγές, σήμερα θα καταφέρετε να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, ωστόσο σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επαγγελματικά υπάρχει πίεση σήμερα και ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι κι άλλη ξεκούραση αλλά υπάρχει πίεση χρόνου. Προγραμμάτισε τις υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις καλύτερα. Άκουσε τους γύρω σου πριν μιλήσεις και προσπάθησε να καταλάβεις τι λένε. Η επικοινωνία έχει προβλήματα και οι καθυστερήσεις που προκύπτουν σου προκαλούν εκνευρισμό. Συναισθηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ αλλά το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά σε κάποιο άτομο από το παρελθόν. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο στόχος σας θα είναι οι νέες εμπειρίες και όχι η επιστροφή σε σχέσεις που στο παρελθόν σας είχαν αφήσει ανικανοποίητους. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Αν όντως επιδιώκετε να διαγράψετε οριστικά τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφασίστε πρώτα αν θέλετε κάτι μόνιμο και σταθερό ή κάτι απλά περαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα έχεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μια νέα δραστηριότητα ή μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά που προκύπτει σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή. Από την άλλη έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα που έχεις θαμμένα καιρό. Η επικοινωνία όμως είναι δύσκολη και πολλές φορές μέσα στην ημέρα θα παρεξηγούνται αυτά που λες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε έναν τολμηρό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αφορμή για να αποκτήσετε όρεξη για δράση, ο τρόπος που θα μιλήσετε και η τακτική που θα εφαρμόσετε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις θα είναι επιτυχής. Εσάς τους διστακτικούς, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να πλησιάσετε το ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε άφοβα σκέψεις και αισθήματα, δεν θα υπάρξει αποτυχία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα πρέπει να προγραμματίσεις πολύ προσεκτικά την κάθε σου κίνηση. Η ανυπομονησία σου αυξάνεται και μαζί και ένας μικρός εκνευρισμός. Σου είναι αδύνατον να ακούσεις τους άλλους αφού διάφορες σκέψεις στροβιλίζουν το μυαλό σου. Θα σου πρότεινα να πάρεις χρόνο από όλους και να κάτσεις μόνος για σήμερα ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά. Στα οικονομικά υπάρχει μια ευχάριστη είδηση από ένα φιλικό άτομο που σε βοηθάει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα κυριαρχίας, ίσως να γίνει κάπως υπεροπτικός ο τρόπος συμπεριφορά σας. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα σας βάλει σε σκέψεις, σε περίπτωση που πέσετε σε δίλλημα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και κυρίως το διπλό ταμπλό. Δεν θα λείψει το συμβάν νέας γνωριμίας, θα σας συστήσουν με πρόσωπο που δεν θα έχετε σκοπό να κρύψετε την έλξη που θα νιώσετε, ο ενθουσιασμός που θα προκύψει θα είναι αμοιβαίος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα φέρνει παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο. Δεν έχεις υπομονή και διάθεση και είναι εύκολο να ανατραπούν καταστάσεις. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις υπερβολικές αντιδράσεις των γύρω σου. Σίγουρα κάπου κάνεις και εσύ λάθος και δεν είναι όλοι τρελοί. Υπάρχουν θέματα σπιτιού που σε απασχολούν έντονα. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση καλό θα είναι να περιμένουν. Θα έχεις αυξημένη επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και θα μάθεις διάφορες ευχάριστες ειδήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ερωτισμός και τόλμη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο ίσως να βγάλετε αρνητική και απότομη στάση σε περίπτωση που νιώσετε πίεση. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, αξιοποιήστε με ωριμότητα τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, δοκιμάζονται οι αντοχές σου αφού άλλο θα λες και άλλο θα καταλαβαίνουν οι γύρω σου. Δείξε ψυχραιμία και μη βιάζεσαι να απαντήσεις σε διάφορα σχόλια που ακούς. Επίσης θα πρέπει να αποφύγεις την επικριτική σου τάση και να χαμηλώσεις τους τόνους. Συναισθηματικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού και αρέσεις και στο δείχνουν. Το παρελθόν έχει κάνει την επανεμφάνιση του και σε βάζει σε ευχάριστα διλλήματα. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς λίγο ώστε να διαπιστώσεις αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την δυναμική και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες ερωτικές αναζητήσεις. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και υπερβολές. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, θέτεις νέους στόχους και κάνεις πλάνα για ένα μακροπρόθεσμο στόχο. Βρίσκεις συμμάχους στο φιλικό σου περιβάλλον και ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς μια ιδέα, ένα όραμα. Από την άλλη η επικοινωνία κάποιες φορές θα είναι δύσκολη και δεν θα μπορείς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά εννοείς. Έτσι θα υπάρχουν μικρές συγκρούσεις που βέβαια δεν θα είναι σημαντικές. Όσον αφορά τα συναισθηματικά υπάρχουν εξελίξεις που έρχονται από το παρελθόν. Άτομα που είχες να δεις καιρό και διακόψατε κάπως απότομα τώρα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσείς οι καταπιεσμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Για εσάς τους ερωτικά άνευ σχέση, καταφθάνει στον δρόμο σας καινούργιο ερωτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. O ενθουσιασμός σας ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα μπερδεύει την επικοινωνία σου αλλά και τη σκέψη σου. Σήμερα δεν θα μπορείς να ολοκληρώσεις ότι καταπιάνεσαι και θα υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσες. Δοκίμασε να λες λίγα και καλά στους γύρω σου γιατί εύκολα οι συζητήσεις σήμερα παίρνουν φωτιά. Συναισθηματικά, θα έχεις επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα μπλέξει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξύνεις τα νύχια σου για καυγά αν νιώθεις ότι κάτι λείπει από τη σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Ερωτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ερωτικοί, πρόσχαροι και ελκυστικοί θα είστε όχι μόνο στο ερωτικό σας ταίρι, αλλά και σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα έχεις διάθεση να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Έτσι θέτεις υψηλούς στόχους είτε στα επαγγελματικά σου είτε σε προσωπικό επίπεδο. Συζητάς με τους γύρω σου και μοιράζεσαι τα σχέδιά σου. Βρίσκεις συμμάχους στα όνειρά σου. Έχεις ενέργεια και διάθεση να εφαρμόσεις τα σχέδια σου. Δημιουργούνται κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις. Παρ’ όλα αυτά με το πείσμα και τη θέλησή σου καταφέρνεις να πετύχεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής περνώντας σε πράξεις που η κατάληξη τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η αποφασιστικότητα σας θα φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με πρόσωπο από τα παλιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τίποτα και δεν έχεις και την διάθεση. Στην εργασία σου δείχνεις επιπόλαιη συμπεριφορά και δεν έχεις όρεξη για δουλειά. Δοκίμασε να πιεστείς για να αποφύγεις προβλήματα. Συναισθηματικά, υπάρχει πολύ υλικό. Άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και πάλι στη ζωή σου. Έχεις κάνει και κάποιες νέες γνωριμίες τις προηγούμενες ημέρες που τώρα αρχίζουν να δείχνουν τι πορεία θα έχουν. Μένει να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση γι αυτό και δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που με θερμή διάθεση θα σας πλησιάσει. Κρατήσετε δεχτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας,  προχωρήσετε με σταθερές κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στους προσωπικούς σου στόχους. Θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα και να διαμορφώσεις διαφορετικά τη ζωή σου. Υπάρχουν προοπτικές αλλά η μέρα φέρνει καθυστερήσεις. Μην απογοητεύεσαι εύκολα γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου. Συναισθηματικά αν είσαι δεσμευμένος υπάρχει ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να μην αποφασίσεις τώρα την εξέλιξη μιας ιστορίας και να περιμένεις να δεις και  άλλα στοιχεία ώστε να αποφασίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τάσεις υπερβολής. Φροντίστε τα λόγια σας και οι σκέψεις σας να κυμαίνονται στη σφαίρα του εφικτού. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ερωτικής ζωής, οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Τυχαία ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε ερωτικώς με καινούργιο πρόσωπο.