Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/02)

401

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας την ημέρα ιδανική για να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Η ημέρα θα είναι βοηθητική για συναντήσεις και συζητήσεις οι οποίες θέλεις να έχουν ένα αποτέλεσμα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα σε κάνει να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και να βάζεις τη λογική στην άκρη. Η ανυπομονησία σου είναι έντονη και σου είναι δύσκολο να κάτσεις και να ακούσεις τους γύρω σου. Το αποτέλεσμα είναι να έρχεσαι σε σύγκρουση με αγαπημένους ανθρώπους από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Προσπάθησε να μετριάσεις τα πάθη σου για να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Οικονομικά σε απασχολούν ακόμα θέματα αλλά βλέπεις ότι σιγά σιγά μπαίνουν σε κάποια σειρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, στις εκδηλώσεις ζήλειας και στις υπερβολικές αντιδράσεις. Θα θελήσετε να κινηθείτε αυθόρμητα και παρορμητικά, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της ερωτικής σας σχέσης. Αν το πρόσωπο που διατηρείτε δίπλα σας το αγαπάτε και το θέλετε σταθερά στη ζωή σας, τότε οι ενέργειές σας θα πρέπει να δημιουργούν το ανάλογο πρόσφορο έδαφος.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, προσπαθείς να μαζέψεις τις υποχρεώσεις σου που έχουν γίνει βουνό και να βάλεις μια τάξη είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι. Έχεις βοήθεια και στήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά δεν διαχειρίζεσαι με τον πιο κατάλληλο τρόπο τους γύρω σου. Θα είναι αρκετές οι στιγμές μέσα στην ημέρα που θα ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους για τα λάθος πράγματα. Συναισθηματικά νιώθεις ότι έχει χαθεί η φλόγα της έντονης επιθυμίας είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα ανοίξετε συζητήσεις, που ως αποτέλεσμα θα έχουν να αλλάξετε σχέδια και βλέψεις. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικροεμπόδια φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δε θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες ή αποφάσεις, η χρονική στιγμή θα απαιτεί εγκράτεια και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η διαίσθηση σου σήμερα λειτουργεί με χίλια και προλαβαίνεις κακοτοπιές και τυχόν εμπόδια. Στο επαγγελματικό σου προκύπτουν νέες συνεργασίες ή συμφωνίες που σε γεμίζουν ενέργεια και δύναμη. Δοκίμασε να ζητήσεις τη συμβουλή φίλων που εμπιστεύεσαι για θέματα δουλειάς και δεν θα χάσεις. Άτομα από τα παλιά εμφανίζονται και πάλι στη ζωή σου και ζητάνε δεύτερη ευκαιρία. Ακόμα είναι πολύ πιθανό σήμερα να θυμηθείς ιστορίες από το παρελθόν ή να θέλεις να ξεκινήσεις πάλι κάτι που είχες διακόψει ξαφνικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις που θα δημιουργηθούν περισσότερο από εσάς τους ίδιους, παρά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μέσα σε σταθερή σχέση ενδέχεται να νιώσετε καταπιεσμένοι, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα μετανιώσετε αν βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να διατηρήσετε όσο μπορείτε την ισορροπία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα νοσταλγείς έντονα το παρελθόν και σκέφτεσαι όμορφες στιγμές. Ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να κοιτάζει παλιές φωτογραφίες ή να εξιστορείς ευχάριστα γεγονότα σε φίλους. Υπάρχει γενικά ρομαντική αλλά και μελαγχολική διάθεση. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές με το οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον. Έχεις συνεχώς αυτήν την αίσθηση ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι αλλού. Προσοχή. Είναι η στιγμή που το μυαλό σου παίζει παιχνίδια. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια γεγονότα στη ζωή μας είναι καλό που έχουν καταλήξει όπως είναι τώρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σας συμβουλεύω να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που μπορούν να ανοίξουν πληγές. Για τους ελευθέρους θα προκύψουν νέες ερωτικές προτάσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα έχουν αργό ρυθμό. Θα σημειωθούν απρόβλεπτα γεγονότα, που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας. Η εμφάνιση προσώπου που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα, η κατάληξη δε θα είναι αρνητική.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έχεις βαριά διάθεση σήμερα και δεν σηκώνεις πολλά πολλά. Όποιος προσπαθεί να σου φτιάξει το κέφι μάλλον  χάνει το χρόνο του. Είναι από τις μέρες που θέλεις να αφεθείς και να μην κάνεις τίποτα. Προς το απογευματάκι η διάθεσή σου αλλάζει. Ένα ευχάριστο μήνυμα στα συναισθηματικά σε κάνει να βλέπεις τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και άτομο από το παρελθόν και να σου εκδηλώσει τα βαθιά του συναισθήματα. Περίμενε πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ώστε να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα δε θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, προσπαθήστε να αποτινάξετε το άγχος που σας δημιουργεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ένταση θα παρατηρηθεί στο συναισθηματικό σας κόσμο, δώστε προσοχή στις αντιδράσεις σας. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα σε κάνει λίγο παραπάνω εγωιστή σήμερα και αλαζονικό. Η συμπεριφορά σου απέναντι στους γύρω σου δεν είναι η αναμενόμενη γι’ αυτούς. Η επικριτική σου φύση από την άλλη δεν βοηθάει και τόσο. Ξύνεις τα νύχια σου για καυγά και δεν ανέχεσαι να σου πουν τι θα κάνεις. Μην διαλύεις φιλίες και σχέσεις που έχεις χτίσει με κόπο. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς για λίγο και να μην εκφράζεις τη γνώμη σου για σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στο άγχος σας, θα εμφανιστούν αβάσιμες ανησυχίες ίσως και άτοποι προβληματισμοί, το νου σας να μη βγείτε εκτός λογικών ορίων. Ένα τυχαίο ερωτικό γεγονός θα σας δημιουργήσει αρνητικές υποψίες, που θα είναι καθαρά δημιουργήματα της απαισιοδοξίας σας. Δεν αποκλείεται από μόνοι σας να προκαλέσετε βάρος στην καρδιά σας, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα σας δώσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα νιώθεις απεριόριστη ενέργεια που καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική άσκηση. Ασχολείσαι με ξεχασμένες υποχρεώσεις ή μισοτελειωμένα πράγματα. Θέλεις να ολοκληρώσεις και να τελειοποιήσεις τις δουλειές σου. Μπορείς να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου αλλά δοκίμασε χωρίς να σπάσεις τα νεύρα των γύρω σου. Μην ζητάς βοήθεια από τον οποιονδήποτε απευθύνσου μόνο εκεί που εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά, αν δεν έχεις ανοίξει παρτίδες με το παρελθόν θα πιάσεις τον εαυτό του να σκέφτεται ιστορίες που έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει καθυστερήσεις, προσοχή στις απαισιόδοξες σκέψεις, δεν αποκλείεται να έχετε τη διάθεση να κλειστείτε συναισθηματικά στον εαυτό σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να θέσετε όρια στην ένταση των συναισθημάτων σας, μην γίνετε θύμα πώρωσης ή ανεξέλεγκτης παρορμητικότητας. Έντονο ερωτικό ενδιαφέρον θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που η παρουσία του ποτέ δε σας άφησε αδιάφορους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα είναι ευκαιρία να το ρίξεις στη δουλειά. Υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και ενέργεια. Λειτουργείς καλύτερα όταν δουλεύεις σε ομάδα και μοιράζεσαι ένα κοινό στόχο ή μια ιδέα. Με τις πρωτότυπες σκέψεις σου σήμερα θα καταφέρεις κάτι δύσκολο να το βγάλεις εις πέρας. Δοκίμασε να συμβουλέψεις άτομα που βλέπεις ότι το χρειάζονται. Η διαύγεια πνεύματος σου είναι αισθητή. Συναισθηματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πως έχεις μπλέξει. Παρελθόν και παρόν παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και σε μπερδεύουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, στη σημερινή μέρα ίσως στην αρχή να είναι κάπως θολό το κλίμα μέσα στη σχέση σας, ενδεχομένως να μη λείψουν οι συναισθηματικές μπόρες, ωστόσο ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο τα καβγαδάκια να κλείσουν τελικά ανοιχτές πληγές. Αν κινηθείτε διπλωματικά, βάζοντας λίγο νεράκι στο κρασί σας, τότε η μέρα σας θα κλείσει με μια ανατρεπτική και ιδιαιτέρως ερωτική νύχτα. Εσείς οι ελεύθεροι και ωραίοι αξιοποιήστε τις απρόσμενες προκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα δίνει παρορμητικό χαρακτήρα. Ενεργείς πολύ γρήγορα χωρίς να πολυσκέφτεσαι. Είναι εύκολο λοιπόν να κάνεις λάθος κινήσεις. Δοκίμασε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε σωματική άσκηση. Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το παρελθόν. Ίσως μια ερωτική ιστορία που είχε τελειώσει ξαφνικά, τώρα να ξαναρχίζει. Αν είσαι σε σχέση καλό θα είναι να μην ρισκάρεις κάτι μόνιμο. Αν είσαι ελεύθερος καλύτερα να μην επενδύεις σε λάθη του παρελθόντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ερωτικής σας ζωής. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε την απάθεια ή την αδιαφορία, η στάση σας θα έχει άμεσο αντίχτυπο στην συμπεριφορά του συντρόφου σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ερωτικό σκοπό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με προοπτική την έναρξη ερωτικής σχέσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα κάνεις απερίσκεπτες βιαστικές κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Οδήγησε από το συναίσθημα σου και εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου. Το αποτέλεσμα είναι να παρεξήγησε εύκολα από τους άλλους και να χάνεις τον έλεγχο. Δεν σου αρέσει να σου κάνουν υποδείξεις και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να έρθεις  σε σύγκρουση. Μην σπαταλάς ενέργεια σε διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι δημιουργικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το νου σας στο πείσμα και στην αντιδραστικότητά σας. Στην παρούσα φάση αν θέλετε να υπερισχύσετε μέσα στη σχέση σας και να περάσει το δικό σας, θα πρέπει να κινηθείτε με οξυδέρκεια και διπλωματία. Αν επιλέξετε το κάθετο πείσμα χωρίς να τεκμηριώσετε ή να εξηγήσετε, τότε θα πέσετε σε τοίχο, στις κινήσεις σας δε θα υπάρξει αποτελεσματικότητα. Όσο θα τραβάτε το σκοινί, τόσο θα αντιστέκεται το ταίρι σας, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί και ισορροπημένοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, ασχολείσαι με γραφειοκρατικά θέματα ή υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω και έχουν σχέση με την καθημερινή σου ρουτίνα. Δεν λείπουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις αλλά το έχεις βάλει πείσμα να ολοκληρώσεις τα θέματά σου. Προς το απόγευμα χαλαρώνουν τα πράγματα και καλείσαι να παρευρεθείς σε κοινωνικές ή φιλικές εκδηλώσεις. Είναι ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου με χαλαρή διάθεση και να πάρεις ενέργεια. Συναισθηματικά, έχεις αρκετούς λόγους να χαρείς αφού το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εκδηλώνεται θετικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δε θα λείψουν κόντρες και πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση, για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα δίνει ανυπόμονη διάθεση και πείσμα. Όλες σου οι κινήσεις έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό τομέα είτε για τον ερωτικό. Άρα δεν λείπουν και οι διαφωνίες και οι διαμάχες που όμως δεν κρατάνε και για πολύ. Συναισθηματικά, το παρελθόν σε περιτριγυρίζει και δεν σου αφήνει περιθώρια επιλογής. Άτομο από τα παλιά επιστρέφει και  με συναισθηματικά παιχνίδια προσπαθεί να σε βάλει πάλι στο παιχνίδι του. Προσπάθησε να μην αφεθείς ολοκληρωτικά για να έχεις τον έλεγχο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα διακατέχεστε από ένα είδος μυστικοπάθειας, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, θα αποφύγετε να αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα υπάρξει έντονος διάλογος που θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αν επιλέξετε την αποξένωση τότε δε θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας. Εστιάστε στην έντονη ερωτική σας διάθεση, νυχτερινή ώρα θα προκύψει θερμό γεγονός.