Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/02)

856

Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο.

Αφροδίτη και Δίας θα συναντηθούν μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου, καταδεικνύοντας πως η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολής ιδιαίτερα απέναντι σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφεθείς σε αυτή καθώς είναι πιθανόν να πεις, να υποσχεθείς ή και να ξοδέψεις στον υπερθετικό βαθμό! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γίνονται διάφορες συζητήσεις με θέμα το παρελθόν και η νοσταλγία είναι έντονη. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς με ρομαντικό και σεμνό τρόπο. Τα συναισθήματα που νιώθεις μπορεί να κρύβουν και κάποια παγίδα αφού έχεις την τάση σήμερα να εξιδανικεύεις τους ανθρώπους και να μην δίνεις καμία σημασία στα μειονεκτήματα τους. Η επικοινωνία έχει μερικά προβλήματα, παρανοήσεις αλλά με καλή διάθεση όλα κυλούν ομαλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα νιώσει έντονα την ανάγκη να περάσει σε συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα εκπλαγείτε από τη θερμή εξομολόγηση που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας θα είναι λάθος αν κρύψετε το ενδιαφέρον σας. Στο ερωτικό σας ταίρι θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, προμηνύονται θερμές ερωτικές στιγμές!

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, υπάρχει μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Άτομα που το πλαισιώνουν επικοινωνούν μαζί σου. Υπάρχει μια ελαφρότητα σε όλα. Δεν έχεις όρεξη να καταπιαστείς με σοβαρά ζητήματα. Συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις ωραία μοιράζεσαι με τους γύρω σου με ένα μοναδικό ρομαντικό τρόπο. Σήμερα νοσταλγείς ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η σκέψη σου είναι σε αυτό και βλέπεις με ένα περίεργο τρόπο ότι είναι αμοιβαίο. Δοκίμασε να αφήσεις πρώτο το άτομο να εκφραστεί ώστε να καταλάβεις ακριβώς τι θέλει από εσένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας ευχάριστες αναμνήσεις, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα θα συζητήσετε και θα εκφράσετε σκέψεις και αισθήματα με τρόπο απελευθερωμένο που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Εκτιμήστε την εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει τη δυνατότητα νέα αρχής με στόχο τη σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η μέρα, χαρίζει ονειροπολική διάθεση. Καταπιάνεσαι με μια ιδέα ή ένα σκοπό και σχεδιάζεις στο μυαλό σου πιθανά σενάρια εφαρμογής. Υπάρχει η τάση να απογοητεύεσαι εύκολα, όταν τα πράγματα μέσα στην ημέρα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις με αποτέλεσμα να εκφράζεις έντονα πόνο και θλίψη με υπερβολή. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην σε εκμεταλλευτούν κάποιοι σήμερα που είσαι ευάλωτος και πιο ευαίσθητος. Συναισθηματικά, η ερωτική σου σχέση έχει βελτίωση αφού μπαίνει ο ρομαντισμός. Αν είσαι ελεύθερος γοητεύεις αλλά και γοητεύεσαι εύκολα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε σε θέματα επανασύνδεσης, θα έχετε τη διάθεση να επαναπροσδιορίσετε. Θερμή ερωτική συζήτηση θα προκύψει με πρόσωπο που θα σας δείξει την καλή του πρόθεση να αναθεωρήσει σχετικά με αρνητικές κουβέντες που είχαν ειπωθεί μεταξύ σας. Φανείτε δεχτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα αναζωογονήσουν τις ερωτικές σας συνθήκες. Σε βραδινή συνάντηση θα υπάρξουν ευχάριστα απρόοπτα, ετοιμαστείτε θα ειπωθούν αποκαλυπτικά λόγια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα φέρνει άτομα από το παρελθόν και πάλι στη ζωή σου. Δυνατές συγκινήσεις μοιράζεσαι μαζί τους και παρασύρεσαι σε μια ρομαντική και ονειρική διάθεση. Συναισθήματα καλά θαμμένα ξυπνούν. Αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη δημιουργήσεις ζήλειες και συναισθήματα αμφιβολίας στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να δεις και πέρα από αυτό που δημιουργεί το μυαλό σου γιατί πέφτεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ερωτική και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του τελείως απρόσμενα, ο ερχομός του θα σας αιφνιδιάσει. Απρόοπτα συμβάντα θα έχουν θετική κατάληξη, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε χωρίς ενδοιασμούς αυτό ακριβώς που θα νιώσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα βρίσκεσαι με φίλους και έχεις ευκαιρίες διασκέδασης. Μέσα σου όμως νιώθεις το ανικανοποίητο και σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να είσαι αλλού από εκεί που βρίσκεσαι. Κάνεις αναδρομές στο παρελθόν και ενδεχομένως συζητάς λάθη που μπορεί να έκανες. Έχεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με άτομα από τα παλιά. Θέματα που είναι σημαντικά και χρειάζονται προσοχή σήμερα τα αποφεύγεις. Μην αρνηθείς προσκλήσεις που θα δεχτείς για διασκέδαση. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με μοναδικό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εκφραστείτε αυθόρμητα με έντονο και απελευθερωμένο ενθουσιασμό, δεν θα αρνηθείτε να φανερώσετε τον ερωτισμό σας. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο θερμό που ενδεχομένως να αιφνιδιαστείτε. Θα περάσετε σε ερωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα ανοίξουν προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Δεν αποκλείεται κατά τις βραδινές ώρες να υπάρξουν εκδηλώσεις ξαφνικής μη αναμενόμενης έλξης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ημέρα ανασκόπησης σήμερα αφού το ενδιαφέρον σου και η σκέψη σου τριγυρνούν στο παρελθόν και σε όλα αυτά που κατάφερες ή έχασες. Νοσταλγία για μια χαμένη ευκαιρία θα νιώσεις και ίσως επικοινωνήσεις με κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο που έχεις χαθεί καιρό. Η διαίσθησή σου λειτουργεί άψογα και σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Από σήμερα βελτιώνεται η ερωτική σου ζωή. Υπάρχει μια ποιητική και ρομαντική διάθεση και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται γίνονται ξαφνικά και με παραμυθένιο τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση και τη θετική σας στάση θα καταφέρετε να επιτύχετε και να σταθεροποιηθείτε. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, πρόθυμοι θα είστε να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, καλό θα είναι να δείξετε το ενδιαφέρον σας δεν θα υπάρξει προοπτική αρνητισμού ή απόρριψης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα του παρελθόντος. Διασκεδάζεις και ζεις όμορφες στιγμές με παλιά γνώριμα πρόσωπα. Θυμάσαι ένα όνειρο ή σχέδιο που είχες κάποτε και θέλεις να το βάλεις πάλι σε εφαρμογή. Ίσως μια τυχαία συνάντηση σε φέρει σε ερωτικό δίλλημα. Θα ακούσεις και θα μάθεις πολλά νέα από ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Δεν αντέχεις με τίποτα την απότομη συμπεριφορά και θίγεσαι εύκολα. Έτσι, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα δοκιμάσουν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έντονος ερωτισμός θα σας διακατέχει, η διαίσθηση σας θα είναι ξεκάθαρη δεν επρόκειτο να σας μπερδέψει. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κάντε το βήμα να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ακολουθήστε το ένστικτο σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε απλά καθημερινά θέματα. Αρνείσαι  να ασχοληθείς με οτιδήποτε χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε αγχώνει. Ίσως η διάθεσή σου σήμερα να είναι λίγο βαριά. Από την άλλη η μέρα σου υπενθυμίζει πόσο ονειρική μπορεί να γίνει η ζωή παρόλες τις δυσκολίες. Φέρνει στο δρόμο σου άτομα από το παρελθόν και σε κάνει να νοσταλγείς. Ένας έρωτας που είχε διακοπεί ξαφνικά τώρα μπορεί να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, εξωστρέφεια, και έντονη διαίσθηση. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Σε θέματα επανασυνδέσεις θα παραγκωνίσετε την αυστηρή κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πως συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Σε προσωπική συνάντηση η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα δίνει γοητεία και ρομαντισμό στην καθημερινότητα. Υπάρχει επιστροφή παλαιών σχέσεων και σε ερωτικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σου με άτομα που υπήρχε σύγκρουση. Βρίσκεις έξυπνους τρόπους να εκφραστείς και είσαι δημιουργικός. Το οικογενειακό περιβάλλον χρειάζεται την προσοχή σου. Ίσως σου ζητηθεί βοήθεια για ένα οικονομικό θέμα. Δείξε προσοχή και δώσε τις πολύτιμες συμβουλές σου εκεί που τις χρειάζονται. Έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και μπορείς να διαχειριστείς σωστά όλα τα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, καταφθάνει χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι σχέσεις τώρα είναι σε αρμονία και σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει και σε παρασύρει σε κάτι μαγικό. Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με έναν πιο ποιητικό τρόπο. Σχέσεις που είχαν περάσει κρίση στο παρελθόν αποκαθιστούνται. Είναι μια καλή ημέρα να απομακρύνεις αυτούς τους ανθρώπους που νιώθεις ότι σε καταπιέζουν και να σε κουράζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να απελευθερωθείτε, θα ονειρευτείτε και θα κάνετε μελλοντικά σχέδια. Θα συμβεί συνάντηση με γοητευτικό πρόσωπο που θα έχει την προοπτική να αλλάξει την ερωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, φανείτε δεχτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει ελκυστικό και ευγενικό με τους γύρω σου. Έχεις ρομαντική διάθεση και σκέφτεσαι συχνά το παρελθόν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δίνεις σημασία στα λόγια αλλά και στην γνώμη των γύρω σου. Σήμερα ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να κάνει και πάλι την εμφάνιση του ή να προσπαθήσεις εσύ ο ίδιος να το προσεγγίσεις. Μην σπαταλήσεις χρόνο αν είσαι σίγουρος ότι δεν αξίζει  και μην πέσεις στην παγίδα να ξεχάσεις όλα τα μειονεκτήματα της σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε έναν νέο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Με δική σας πρωτοβουλία θα συμφιλιωθείτε με πρώην ερωτικό σας ταίρι λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη ενός ραντεβού θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις, θα είστε σε θέση να οδηγήσετε την πορεία σας σε επιτυχημένη κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις διάθεση να βοηθήσεις όλους όσους το έχουν ανάγκη και να υπερασπιστείς τους αδύνατους. Τα συναισθηματικά σου μοιάζουν σήμερα με παραμύθι. Αν είσαι σε σχέση, γίνεται καλύτερη και ξεπερνιούνται τυχόν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες προκύπτουν με ρομαντικό τρόπο. Επίσης θα έχεις και επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν με άτομα που ήσουν πολύ δεμένος. Χρησιμοποίησε την συναισθηματική σου εύνοια για να κάνεις τη σωστή επιλογή συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Πρόταση – έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε μόνοι αρκετό καιρό τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.