Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/02)

885

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κρατήστε, φίλοι Κριοί, σήμερα τις σκέψεις και τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε αμφίβολα άτομα και περίεργες καταστάσεις, μέχρι τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι εσωτερικά και εξωτερικά να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Συγκινησιακές εκρήξεις και διαφωνίες με κοντινά πρόσωπα και φίλους, είναι πιθανό να επηρεάσουν την ηρεμία και την ψυχική σας ισορροπία, μη δίνετε περισσότερη σημασία από ό,τι χρειάζεται στις μικροπαρεξηγήσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει μια πιο χαλαρή νότα στη σκέψη σας, θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, σήμερα θα καταφέρετε να μετριάσετε τις αντιθέσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Εύστοχη θα είναι η διαίσθηση σας , στόχος σας θα είναι η αρμονική επικοινωνία και το ζεστό οικείο κλίμα. Εσείς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, έντονη θα είναι η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη, αγαπητοί Ταύροι, θα σας βοηθάει να κάνετε εποικοδομητικές και ευχάριστες συζητήσεις, που σας είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για να προωθήσετε και να προχωρήσετε τα σχέδια και τα προσωπικά σας όνειρα. Οι κινήσεις, οι επιλογές και οι αποφάσεις σας, καλό θα είναι να χαρακτηρίζονται από σιγουριά, σοβαρότητα και τρυφερότητα, για να κατακτήσετε τις συναισθηματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να πραγματώσετε τα ερωτικά όνειρα και τα θέλω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη  για  ψυχικές αποδράσεις, σήμερα θα εναντιωθείτε σε τυχόν αποπνικτικές συνθήκες. Θα θελήσετε η μέρα σας να είναι ελαφριά και ανέμελη, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από συναισθηματικές πιέσεις. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είστε ιδιαιτέρως θερμοί, θα κυνηγήσετε την αίσθηση, θα εκδηλώσετε την ερωτική σας έλξης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για βραδινή έξοδο θα προκύψει γεγονός-έκπληξη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε αρκετά σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, μην προκαλείτε την τύχη σας με καβγάδες και εντάσεις με άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος και μη βιάζεστε να αλλάξουν όλες οι αμφίρροπες καταστάσεις γύρω σας από την μια στιγμή στην άλλη. Ίσως προκαλείτε να συμβεί αυτό που φοβάστε περισσότερο με τον αρνητισμό και τη διστακτικότητά σας, ακολουθείστε τις πλανητικές συγκυρίες που σας παροτρύνουν να απελευθερώσετε ήρεμα, τις απόψεις σας για το μέλλον του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα φανείτε αισιόδοξοι και συγκαταβατικοί. Εμπιστεύσιμη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, το νου σας να μην ξεφύγουν οι εικασίες σας. Μια ξαφνική ερωτική γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας έρχονται ευχάριστα ερωτικά συμβάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, οργανώστε με φίλους και τον ερωτικό σύντροφο μια απόδραση κοντά στη θάλασσα, απολαύστε την θετική αύρα των αστρολογικών όψεων για να επωφεληθείτε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η σκέψη σας εστιάζεται σε μια κοινή επιδίωξη με το ταίρι σας, τα λόγια και οι πράξεις σας οδηγούνται από το ένστικτο και την διαίσθησή σας, απολαύστε αισθησιακές στιγμές στη σχέση σας, διώξτε το άγχος από την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με θερμή αρμονική κατάληξη. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, λύνονται παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Πλησιάστε το ερωτικό ταίρι που επιθυμείτε, θα δείτε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε πορεία δεσμού. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, περνάτε σε στάδιο ερωτικής αρμονίας, η πρόταση που θα ακούσετε θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η  σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Λέοντες, σας ωθεί να απολαύσετε μια όμορφη μέρα με συναισθηματικές εναλλαγές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διασκεδάστε, χαρείτε τη ζωή, χαλαρώστε και απολαύστε μοναδικές, τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, δραστηριοποιηθείτε στο κομμάτι των φιλικών και συναισθηματικών σας σχέσεων, οργανώστε μια ζεστή συγκέντρωση με τους οικείους σας, αποδείξτε στους γύρω σας το δυναμισμό και την τόλμη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η σημερινή όψη. Με άνεση θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, θα είστε ανεκτικοί και αρκετά δοτικοί. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να δοθούν υποσχέσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Σήμερα θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, το στυλ που θα υιοθετήσετε θα τραβήξει τα βλέμματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αφεθείτε, αγαπητοί Παρθένοι, σε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας, κάντε πράξη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας σήμερα, λειτουργήστε με το ένστικτο και όχι με την πρακτική πλευρά του εαυτού σας. Ξεπεράστε τις συσσωρευμένες δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος, πάρτε βαθιές συναισθηματικές ανάγκες στο πλευρό του ανθρώπου που αγαπάτε, η αστρολογική όψη της ημέρας, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποιες μικροκαθυστερήσεις, αλλά όχι ακυρώσεις στα σχέδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, γεγονός που θα δώσει ώθηση στη δράση σας, τώρα θα περάσετε σε άμεσες πράξεις. Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση και έντονη διαίσθηση, θα προβείτε σε συζητήσεις που θα σταθεροποιήσουν σχέσεις και επαφές. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν το βήμα να σας φλερτάρουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα τελειοποιήστε ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε, είτε είναι μια εκκρεμότητα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε αφορά ένα δυναμικό ξεκαθάρισμα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, η τύχη είναι με το μέρος σας, οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι άκρως βοηθητικές για να χαρείτε τις μικρολεπτομέρειες της ερωτικής σας σχέσης, για να απολαύσετε μια τρυφερή κουβέντα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να είστε περισσότερο δεκτικοί και πρόθυμοι στις επιθυμίες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο ρεαλισμό, σήμερα ο ρομαντισμός σας και τα νοητά σας ταξίδια ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός πραγματικότητας. Στις συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι, στο ταίρι σας θα βγάλετε θερμή και τρυφερή στάση. Ερωτική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα είστε προσιτοί σε πρόσωπα που θα σας συστήσουν για πρώτη φορά. Θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, ίσως και μια ευχάριστη νέα γνωριμία!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, φίλοι Σκορπιοί, σας προκαλεί να λειτουργήσετε περισσότερο με το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, παρά με την ορθολογιστική και ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων. Μην πλανάστε από γκρίζες σκέψεις και αμφιβολίες για τον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε την συμπόνια και την κατανόησή σας στα προσφιλή άτομα και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αγκαλιάστε με ζεστή και ρομαντική διάθεση τα όποια προβλήματα και διλήμματα ταλαιπωρούν τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η διαίσθηση και το προαίσθημα σας θα είναι πολύ δυνατό. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε. Σήμερα θα εστιάσετε στην ερωτική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι τρυφερή, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως θερμή. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει ίσως να αφορά ολοκαίνουργια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη πυγμή και θάρρος σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, σε όσους σας θεωρούν νωχελικούς και κουρασμένους, να γίνετε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί στη δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα, να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για να βελτιώσετε τις οικονομικές σας απολαβές. Σκεφτείτε θετικά και γαλήνια για το ταίρι που σας ενδιαφέρει, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, που αργότερα δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σήμερα, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις και προσεγγίσεις. Δεν θα λείψουν οι έντονες ερωτικές στιγμές, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, θα υπάρξει προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μεγάλη προσοχή, φίλοι Αιγόκεροι, στα τυχερά παιχνίδια, μην ανοίγεστε απερίσκεπτα, διαφυλάξτε τη σταθερότητα και την ισορροπία στην τσέπη σας. Ανασυντάξτε τις συναισθηματικές σας δυνάμεις σήμερα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, δημιουργήστε τρυφερή και ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, ποντάρετε περισσότερο στην αγάπη και λιγότερο στον τζόγο, κερδίστε για πάντα το πάθος και τη δοτικότητα του ερωτικού συντρόφου, μη δημιουργείτε ανασφάλειες και αμφιβολίες σε όσους θέλουν το καλό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας απομακρύνει από τον ψυχρό ρεαλισμό, θα βρει τρόπο να σας βγάλει από την άκαμπτη πραγματικότητα. Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα κυμανθείτε σε μια άλλου είδους συχνότητα, απ’ την πλευρά σας θα υπάρξουν πράξεις αγάπης και θερμού ερωτισμού. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα πάει πολύ καλά. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, ένα άτομο θα σας ανοίξει την καρδιά του, δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ξοδέψτε χρήματα με μέτρο, αλλά και ενέργεια από την ψυχική σας δύναμη και την εσωτερική σας παρορμητικότητα σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος των τολμηρών και εσείς το τελευταίο διάστημα ίσως αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τους οικείους και τα προσφιλή σας άτομα. Δείτε με περισσότερη σοβαρότητα την επίτευξη των συναισθηματικών σας στόχων, αγκαλιάστε τον ερωτικό σύντροφο με αμοιβαιότητα και συναινετική διάθεση, χαρείτε την αγάπη του δεσμού σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από κουραστικές υποθέσεις και γενικά από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν πεδίο ερωτικής δράσης, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα ανανεωθούν οι αισθήσεις σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν η εξέλιξη σας πάρει ερωτικές διαστάσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα φίλοι Ιχθύες, είναι σίγουρο πως οι ενέργειες και οι πράξεις σας κατευθύνονται περισσότερο από το συναίσθημα και το ένστικτό σας και λιγότερο από τη λογική, για αυτό προσέξτε τι ονειρεύεστε, τι σκέφτεστε, τι φαντάζεστε για το ερωτικό μέλλον, ισορροπώντας τα θέλω και τις επιθυμίες σας με τις ουσιαστικές ανάγκες του συντρόφου σας. Όμορφες και τρυφερές στιγμές ξεδιπλώνονται στο δεσμό σας, ο δρόμος της αγάπης είναι ανοιχτός, εμπιστευτείτε τα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθηση σας. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τη σκέψη σας, θα κρατηθείτε μακριά από λάθη και άστοχες επιλογές. Οι κινήσεις σας θα είναι σταθερές και οξυδερκείς, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας,  σήμερα θα λύσετε καταπιεστικούς συναισθηματικούς κόμπους. Η γοητεία σας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, που αργά ή γρήγορα, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού.