Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/02)

1171

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση που δεν είναι τόσο βοηθητική για εκείνον καθώς εδώ προτιμά να σκέφτεται περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Ενδεχομένως σήμερα να χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε πρακτικά ζητήματα καθώς και σε θέματα της καθημερινότητας για τα οποία χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος ώστε να διευθετηθούν όπως πρέπει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συζητήστε σήμερα φίλοι Κριοί τους επαγγελματικούς σας στόχους και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες με έμπιστους συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, εμπιστευτείτε την κρίση και την άποψη των οικείων σας για τα επόμενα βήματά σας στην προσωπική σας ζωή, ακολουθώντας την διαίσθησή σας που σήμερα δείχνει να είναι αλάνθαστη και αισιόδοξη. Αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο, συναισθηματικό σκοπό και αφήστε τις ευαισθησίες και τις αισθήσεις σας να κατακλύσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τη σκέψη και τη φαντασία σας, σήμερα θα εκτοπίσετε τις αρνητικές θεωρίες. Η επιθυμία σας να δραπετεύσετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να ξεφύγετε από ψυχικές πιέσεις, θα σας ωθήσει σε τολμηρές επιλογές. Καινούργια γνωριμία θα προκύψει, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Γοητευτικό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σήμερα θα αναστατωθείτε!

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φροντίστε σήμερα αγαπητοί Ταύροι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες στην δουλειά σας, για να ευοδωθούν οι στόχοι και τα σχέδια που κάνετε, εξασφαλίζοντας την οικονομική και προσωπική σας ανταμοιβή. Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με την οργανωτικότητα και το πείσμα σας, συμπαρασταθείτε σε φίλους, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, απομακρύνετε από την ερωτική ατμόσφαιρα τα μουντά και θαμπά συναισθήματα που παγιδεύουν τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εναντιωθείτε σε πιεστικές καταστάσεις, στόχος σας θα είναι να απομακρύνετε από την ερωτική σας καθημερινότητα πρόσωπα και καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία ή την δράση σας. Ευχάριστες θα είναι οι επαφές σας, θα προκύψουν συναισθηματικές αποκαλύψεις και μια αιφνιδιαστική ερωτική συνάντηση. Πρόσωπο από το παρελθόν ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε ξαφνικά πρόταση επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Υπάρχει αρκετά μεγάλος κίνδυνος σήμερα φίλοι Δίδυμοι να λειτουργήσετε περισσότερο με το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας και λιγότερο με το ορθολογιστικό, πράγμα που πιθανόν θα σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε στις ανάγκες και τις επιδιώξεις των συναδέλφων και των προσφιλών σας ατόμων. Μπορείτε να παρέμβετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με ψύχραιμη και διπλωματική διάθεση, για να αποφευχθεί μια πιθανή ρήξη με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς, σήμερα θα ονειροπολήσετε. Θετική και δεκτική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα προκύψει συμφιλίωση. Ένα πρόσωπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς, θα σας δοθεί ευκαιρία να ανοιχτεί μεταξύ σας ερωτική πορεία, θα μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε καινούργια ερωτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ενώ δεν φαίνεται να έχετε σήμερα ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση για δουλειά αγαπητοί Καρκίνοι, ωστόσο έχετε πετύχει να αλλάξετε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον που κινείσθε προς όφελός σας, να δείχνετε περισσότερο λαμπεροί και ευχαριστημένοι από την έκβαση που έχουν πάρει τα πράγματα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αφεθείτε στους τρυφερούς και ρομαντικούς χειρισμούς της σχέσης σας από τον ερωτικό σύντροφο, απολαύστε μοναδικές, αισθησιακές, αφοσιωμένες στιγμές στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα είστε θετικοί σε διαφόρων ειδών προκλήσεις, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, οι συζητήσεις σας ξεκάθαρες. Αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις σας, σε προσωπικό ραντεβού που θα προκύψει, όλα θα πάρουν θετική εξέλιξη. Πρόσωπο ερωτικό θα περάσει σε θερμές εξομολογήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε για τα αισθήματα σας. Σας συμβουλεύω να δείξετε εμπιστοσύνη, οι επαφές σας θα καταλήξουν σε έναρξη σταθερού δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πιστέψτε περισσότερο από ποτέ στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας σήμερα φίλοι Λέοντες, ανοίξτε τα φτερά σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε, χωρίς να φοβάστε τις καθυστερήσεις, τις αναβολές και τις ακυρώσεις στα προσωπικά και συναισθηματικά σας σχέδια. Η όψη της ημέρας, φέρνει στην επιφάνεια όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, επωφεληθείτε από μια μελλοντική, σημαντική και σοβαρή πρόταση του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα δεν αποκλείεται να ανοιχτεί νέος ερωτικός ορίζοντας. Θα κάνετε πέρα το άγχος, τον εγωισμό, και τις ανασφάλειες, θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των ερωτικών σας καταστάσεων. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικό ταίρι. Καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αποτυχημένες σχέσεις και αρνητικά συναισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάτι πρόσχαρο, όμορφο και ευχάριστο ανατέλλει από σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, μια κατάσταση ή ένα γεγονός που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις επαγγελματικές σας προσδοκίες και τις προσωπικές σας ανάγκες, επαναφέρει την ζωντάνια, την ξεγνοιασιά και την ηρεμία στην καθημερινότητα σας. Εμπνευστείτε από μια ευτυχισμένη στιγμή με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα άπιαστο όνειρο, εκφραστείτε με ζεστασιά και τρυφερότητα, είσαστε σε μια πολύ δημιουργική φάση ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα φέρει στη μνήμη σας θετικές αναμνήσεις, ίσως να θυμηθείτε ξαφνικά μια παλιά και μεγάλη σας αγάπη. Πιθανό θα είναι να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης, η κατάληξη δε θα είναι αρνητική. Η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, σήμερα θα τερματίσετε υποθέσεις που νιώθετε πως σας παγιδεύουν. Ένα ερωτικό σας πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, απαλλάσσετε από ανασφάλειες ή αναστολές, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι καλλιτεχνικές σας τάσεις και τα δημιουργικά σας ταλέντα αναπτύσσονται σήμερα με απόλυτη επιτυχία και αποδοχή στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, είσαστε γεμάτοι έμπνευση και δημιουργικότητα φίλοι Ζυγοί και με την φαντασία σας μπορείτε να κάνετε θαύματα και στην ερωτική σας σχέση. Ξεκινά ένα διάστημα με νέα δεδομένα και ευχάριστες εκπλήξεις με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα συναισθηματικά σας βήματα, αναλάβετε τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, με ικανοποίηση και συγκαταβατικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αναζωογονητικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβετε, ξαφνική εισβολή ενός προσώπου στη ζωή σας θα αναστατώσει σκέψη, καρδιά και επιθυμίες. Συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα αλλάξουν τη ροή της καθημερινότητας σας, θα αποκτήσετε την επιθυμία να ακολουθήσετε έναν ζωηρό και έντονο ρυθμό ζωής. Τώρα δίνετε τέλος σε καταστάσεις ρουτίνας, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα κυνηγήσετε τις αλλαγές, ωστόσο προσοχή να μην κινηθείτε παρορμητικά, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υπάρχουν λύσεις για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν στην δουλειά σας, με την πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου που σας ενδιαφέρει, ακόμα και για οποιοδήποτε υλικό απόκτημα επιθυμείτε και σήμερα μπορείτε φίλοι Σκορπιοί να τις ανακαλύψετε και να προωθήσετε τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας με απόλυτη επιτυχία. Οι αστρολογικές συγκυρίες και οι όψεις που δημιουργεί η μέρα μαζί με άλλους πλανήτες, τροφοδοτούν την ευαίσθητη πλευρά σας με συμπόνια, ζεστασιά και τρυφερότητα για το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα φανείτε συγκαταβατικοί και αισιόδοξοι. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, θα φανερώσετε αλήθειες, θα κινηθείτε χωρίς αναστολές. Με πρόσωπο που από καιρό έχετε ερωτευτεί θα προχωρήσετε σε πράξεις και αποφάσεις που θα δώσουν διαφορετική και πιο θερμή όψη στις επαφές σας. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητα σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ένα χέρι βοήθειας από πρόσωπο της οικογένειας, από έναν έμπιστο συνεργάτη ή από τον ερωτικό σύντροφο, είναι απαραίτητο και πολύ ωφέλιμο σήμερα αγαπητοί Τοξότες, για να σας ξεμπλοκάρει από την σύγχυση και το άγχος στην δουλειά σας, για να απαλύνει τις ευθύνες και τα βάρη που έχετε επωμιστεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην το βάζετε κάτω με τις πρώτες δυσκολίες, μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητες και τα αισθησιακά σας ταλέντα, πετύχετε τους στόχους σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες προτάσεις, η διάθεση σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο και αναζωογονητικό προκύψει. Θα σημειωθεί ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη συνάντηση, οι τυχαίες συμπτώσεις θα κινηθούν υπέρ σας, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα προσκολλήσει το βλέμμα του επάνω σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται σήμερα να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μεγαλώνουν, οι προσωπικές και συναισθηματικές σας ευθύνες απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, σε συναδέλφους και τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή διογκώνονται, με αποτέλεσμα να έρχεται μια ευμενής, οικονομικά περίοδος φίλοι Αιγόκεροι, που σίγουρα θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους ρυθμούς και να επισπεύσετε μια συμφωνία ή μια συνεργασία ακόμα και μια επίσημη κατάσταση στον ερωτικό σας δεσμό, για να αισθανθείτε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έρθουν στη μνήμη σας ξεχασμένες σας επιθυμίες και σε περίπτωση που εμφανιστούν κακές αναμνήσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας απογοήτευσε. Θα σας δοθεί ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους που σας πνιγούν ψυχολογικά και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που φράζουν την εξέλιξη σας. Απελευθέρωση και ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η μέρα ενδείκνυται για καινούργιες αποφάσεις και νέο ερωτικό ξεκίνημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αστρολογική όψη της ημέρας ενεργοποιεί την παρορμητικότητα και την δημιουργικότητά σας αγαπητοί Υδροχόοι, αποφέροντας μόνο κέρδη και επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα. Διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα, την ευφυΐα και την οργανωτικότητα για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να οδηγήσετε τις προσδοκίες και τα συναισθηματικά σας όνειρα στην ευτυχία, την χαρά και την πραγματοποίηση, μην το βάζετε κάτω με τις μικροαποτυχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας θα είναι απολύτως θετικές, θα διακατέχεστε από θερμές και απελευθερωμένες διαθέσεις. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα στρώσει έδαφος για ανατρεπτικές εξελίξεις, πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Ερωτισμός θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει το ενδιαφέρον σας. Καταφθάνουν δυνατές ερωτικές στιγμές, με πρόσωπο που οικειοθελώς θα πιαστείτε στα ερωτικά του δίχτυα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι ανησυχίες και οι φόβοι σας για ένα επαγγελματικό σχέδιο φίλοι Ιχθύες οπισθοχωρούν και την θέση τους παίρνουν η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα για να πετύχετε τον οποιοδήποτε στόχο έχετε βάλει σήμερα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που επηρέαζαν αρνητικά την ερωτική σας σχέση κατατροπώνονται, η ανάγκη σας για δημιουργία απογειώνει τις ευαισθησίες, το ένστικτο και την ψυχολογία σας, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με τα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι φαντασιώσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, ενδεχομένως οι σκέψεις σας να είναι κάπως αόριστες. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα ενισχύσει την ενεργητικότητα σας, δεν αποκλείεται να κινηθείτε παθιασμένα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την ένταση των αισθημάτων σας. Ανεξέλεγκτη  θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα την αφήσετε να παρασυρθεί προς όποια κατεύθυνση φυσήξει ο άνεμος. Προσδιορίστε κάπως τις επιθυμίες σας, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις.