Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/02)

1045

Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται από κοινού στην 7η μοίρα του Υδροχόου καταδεικνύοντας πως θα σε απασχολήσουν τόσο οι ανάγκες όσο και οι επιθυμίες σου. Ενδεχομένως να είναι δύσκολο να αφιερώσεις το χρόνο και την προσοχή σου σε οτιδήποτε δεν αφορά τα παραπάνω, γι’ αυτό και τα «πρέπει» ίσως πάρουν αναβολή για σήμερα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σημαντικές και σοβαρές αστρολογικές συγκυρίες επηρεάζουν την ημέρα σας, φίλοι Κριοί, ενώ παράλληλα σας παρακινούν να σκεφτείτε με ωριμότητα και νηφαλιότητα, να καθοδηγείτε προς την επιτυχία από το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Διερευνήστε την ψυχή και τις εσωτερικές επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, δείτε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της σχέσης σας με ψυχραιμία, αποσαφηνίστε τα μυστήρια και τις παγίδες που προκαλούνται από κακόβουλα άτομα, που επιβουλεύονται την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις και πράξεις ρομαντισμού. Επενδύσετε συναισθηματικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε άφοβα της αγάπης σας. Μια ξαφνική συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο θα σας δώσει το έναυσμα να σκεφτείτε την προοπτική σχέσης. Σε προσωπική σας συνάντηση θα εκδηλωθούν έντονα ερωτικά αισθήματα, θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι ευνοϊκές όψεις της ημέρας, αγαπητοί Ταύροι, σας οδηγούν σήμερα στο επόμενο βήμα στη δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Επιμένετε, και πολύ καλά κάνετε, για την δικαίωση και την καταξίωσή σας, ξεφεύγετε από τα καθιερωμένα παρακολουθώντας μια όμορφη παράσταση με το ταίρι σας, κάνοντας μια κοντινή διαδρομή μακριά από τη ρουτίνα και την πλήξη της σχέσης σας, ανακουφίζετε τα προσφιλή σας άτομα με μια τρυφερή, αληθινή συζήτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η συζήτησή σας με ένα συγκεκριμένο ερωτικό άτομο θα λύσει εντάσεις και διαφορές, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός τώρα θα δοθεί δυνατότητα επανασύνδεσης. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας δεν πρόκειται να πέσετε σε λάθος επιλογές. Φιλικές προτάσεις και ενδεχόμενα νέων γνωριμιών θα σας φτιάξουν τη διάθεση, έρχεται ερωτική ανανέωση, ίσως και ένα ολοκαίνουργο ερωτικό πρόσωπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σκεφτείτε και διαλογιστείτε σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, ποια είναι εκείνη η κατάσταση που συμβαίνει στην καθημερινότητά σας και σας εμποδίζει να είσαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι για τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχετε καταβάλει στη δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος και την εσωτερική σας ένταση, αφήστε τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο να παίξουν το ρόλο του ειρηνοποιού στην καρδιά σας, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια συνάντηση και μια έντονη συζήτηση θα σας δώσουν το έναυσμα να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις. Αν επιδιώκετε επανασύνδεση, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο από το παρελθόν, σήμερα θα προκύψουν αμοιβαία αισθήματα ενθουσιασμού και έλξης. Όσοι από εσάς είστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να ακούσετε απρόσμενη πρόταση δέσμευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσέξτε σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, τις αιχμηρές σας κουβέντες και τις προκλητικές σας κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική και την συναισθηματική σας καθημερινότητα. Η όψη της ημέρας, είναι πολύ πιθανόν να σας αναγκάσει να διεκδικήσετε το δίκιο σας με εξουσιαστική διάθεση, πράγμα που ίσως προκαλέσει ανταγωνιστικές σκηνές στο δεσμό σας, μην παίρνετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις για τα ουσιαστικά προβλήματα που σας απασχολούν, δείξτε υπομονή και εγκράτεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε προσωπικές, εσώψυχες αναζητήσεις. Αυτή την φορά στόχο θα έχετε να εντοπίσετε σφάλματα και αστοχίες, τώρα θα διαμορφώσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να φανερώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, επιθυμία σας θα είναι να αποκαλυφθούν κρυμμένες ή μυστικές καταστάσεις, έρχεται ουσιαστικό ξεκαθάρισμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δώστε έμφαση και σημασία σήμερα, φίλοι Λέοντες, στα θέματα και τις καταστάσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και όχι σε εκείνα που ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν, προκαλώντας την απογοήτευση και το θυμό σας. Μη χάνετε τον χρόνο σας άδικα με ζητήματα του παρελθόντος, επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τα συναισθηματικά όνειρα που χτίζετε για το αύριο, μιλήστε ξεκάθαρα και ειλικρινά με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κρύβετε την αγάπη και το πάθος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας κάνει θερμούς, χαλαρούς και ερωτικούς. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, βγαίνετε από την παθητικότητα. Κάποιο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα νιώσετε έκπληξη από αυτά που θα μάθετε, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις πράξεις πανικού. Εσείς που είστε σε σχέση θα χαλαρώσετε με το ταίρι σας, θα εκδηλωθεί έντονος ερωτισμός και αμοιβαία αγάπη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εκφράζεστε με πληθωρικότητα στο λόγο και τις πράξεις σας σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, προβάλετε τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες με ευθύτητα και θάρρος, για να εκτιμηθούν οι αγνές σας προθέσεις από τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που στηρίζετε τις συναισθηματικές σας ελπίδες. Δείτε τι συμβαίνει γύρω σας με αντικειμενικότητα και ανοιχτό μυαλό, ασχοληθείτε κυρίως με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δώστε απλόχερα ζεστασιά και τρυφερότητα στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αναλυτικοί θα είστε στις συζητήσεις σας, ερευνητικοί πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, με σαφήνεια θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία και πολύ καλή συνεννόηση, καταλήγοντας σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Μη περιορίσετε τη διάθεσή σας για διαφόρων ειδών συναναστροφές, σήμερα θα προκύψει ευχάριστη συνάντηση!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η όψη της ημέρας, σας προκαλεί να σκύψετε στην ουσία των γεγονότων και των θεμάτων που εκκρεμούν γύρω σας, να δείτε με τα μάτια της ψυχής σας τα προβλήματα των οικείων σας και του ερωτικού σας συντρόφου, να μην εκρήγνυστε με το παραμικρό, να μην απαιτείτε από τους άλλους, αλλά να αφουγκραστείτε τα θέλω και τις επιθυμίες τους. Μη γίνεστε απόλυτοι και αδιάλλακτοι στα σοβαρά θέματα που αφορούν το δεσμό σας, ακολουθήσετε την ήπια και ήρεμη οδό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας, συγκαταβατική η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η συμπαράσταση και η συναισθηματική στήριξη που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμή θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε ήρεμες ερωτικές στιγμές. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, σήμερα, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα μπορείτε πιο άνετα και τεκμηριωμένα να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις στα θέματα που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Επιλέξτε έναν κοντινό ή μακρινό περίπατο με τον ερωτικό σας σύντροφο, πάρτε βαθιές ανάσες ανακούφισης και χαλάρωσης, για να ξεφύγετε από τις σοβαρές σας έγνοιες και το άγχος για τη δουλειά σας, αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας, για τις επιλογές σας και τις συναισθηματικές σας αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ το ένστικτό σας, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, πράξτε συμφώνα με το προαίσθημά σας. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές υποθέσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βρείτε διέξοδο σε ονειροπολήσεις. Όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να είστε ερωτικά μόνοι, κρατήστε στάση κοινωνική και εξωστρεφή, σε απρόοπτο χρόνο και τόπο θα εμφανιστεί άτομο που θα σας ανοίξει πορεία ερωτικής εξέλιξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα ευνοεί, φίλοι Τοξότες, να προωθήσετε τις σκέψεις, τα σχέδια και τους στόχους σας, να συζητήσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας άτομα για τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και να βρείτε συμπαράσταση στις μελλοντικές σας αποφάσεις. Η τύχη σάς χαμογελά διάπλατα σε όποια επιλογή και αν κάνετε, οι πρωτότυπες σκέψεις σας και οι δημιουργικές σας ιδέες δείχνουν στον ερωτικό σας σύντροφο και τους γύρω σας, πόσο ξεχωριστοί και μοναδικοί άνθρωποι είσαστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι πιο ισχυρή από τη ρεαλιστική λογική. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ασχοληθείτε σήμερα με την οικονομική σταθερότητα του καθημερινού σας ισοζυγίου, αγαπητοί Αιγόκεροι, βάλτε σε τάξη τους αγαπημένους χώρους, τις σκέψεις σας και τις επιδιώξεις σας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στο βάθος της υπόθεσης που σας απασχολεί και όχι στην επιφάνεια, που θα σας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Η όψη της ημέρας, σας παρακινεί να ανακαλύψετε τα κίνητρα του δεσμού σας για το μέλλον, να εξακριβώσετε αν υπάρχουν κρυμμένα μυστήρια στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα κάποιες υποψίες σας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πιέσετε για αποκαλύψεις, προκειμένου να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Με επίμονο τρόπο θα ζητήσετε εξηγήσεις από το ταίρι σας, ναι μεν θα λύσετε κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε καταπιεστικοί. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει τελικά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να περιορίσετε τάσεις εμμονής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δείτε με περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ζεστασιά την επίτευξη των στόχων σας σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, καθώς έχει έρθει η στιγμή που καλείστε να αναλάβετε ενεργό δράση στα πράγματα της καθημερινότητας, δίνοντας σάρκα και οστά στα προσωπικά και συναισθηματικά σας όνειρα. Μη βαρυγκωμάτε και μη φορτίζεστε με τα προβλήματα και τα διλήμματα του δεσμού σας, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης σας, επενδύοντας στον ερωτισμό και τη φλογερή σας λίμπιντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι διαισθητικές σας ικανότητες θα βρίσκονται στα ύψη. Σήμερα είναι καλή χρονική στιγμή για να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Η ερωτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν σχέσεις και αισθήματα. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας ζητήσει δεσμό, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε θετική απάντηση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Επιδιώξτε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, να απαλλαγείτε από το βάρος και τις ευθύνες της καθημερινότητας, να χαλαρώσετε και να τεμπελιάσετε σε αγαπημένους χώρους με τα προσφιλή σας άτομα, τους φίλους και τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, οπλισμένοι με τη φαντασία, τη διαίσθηση και τις αισθησιακές σας ικανότητες και προστατευμένοι από τις αψιμαχίες, που δημιουργούν κίνδυνο διάσπασης. Οι εξελίξεις στο δεσμό σας είναι άκρως ενθαρρυντικές, αρκεί να πιστέψετε στα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει επιρρεπείς στις ονειροπολήσεις, φανερή θα είναι η άρνησή σας να προσγειωθείτε στη ρεαλιστική πραγματικότητα. Απρόοπτη συνάντηση και θερμή συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες ερωτικές αλλαγές. Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με ερωτισμό, θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό.