Βασίλεψε …. και ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας (φωτορεπορτάζ)

113

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) στην αίθουσα «Θέαμα» ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του συλλόγου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, που υπό το συντονισμό του πρόεδρου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ηλία Πογιαρίδη, αντάλλαξαν ευχές για μια καλή χρονιά, ενώ ακολούθησε και κλήρωση με πλούσια δώρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Σάκης Καλαϊτζής, ο Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θανάσης Λιακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Δριστά Λαφατζή, ο εκπρόσωπος της υφυπουργού Ανάπτυξης κας Άννας Μάνη- Παπαδημητρίου ο κ. Σιαμάγκας, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων αλλά και δημοτικών υπαλλήλων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με πλακέτα για την προσφορά τους οι κ.κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, Πρόεδρος, Ιωάννης Μαυρίδης, Αντιπρόεδρος και Μιχαήλ Χατζηβασιλείου, Ταμίας του Συλλόγου.