Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (21/02)

708

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα το μεσημέρι αλλάζοντας την ενέργεια, δημιουργώντας περισσότερο την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που σε διασκεδάζουν, σε ευχαριστούν και σου δημιουργούν μία χαλαρή διάθεση. Δώσε προτεραιότητα στην ενασχόληση με αγαπημένες δραστηριότητες, την επαφή με φίλους και σε οτιδήποτε σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αδιάλλακτοι επιβλητικοί και εξουσιαστικοί θα εμφανιστείτε, προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα βρείτε την υποστήριξη που αναμένετε. Καλό θα είναι στις συναδελφικές σας σχέσεις να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε κλίμα αντιπάθειας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, αν καταφέρετε να την χειριστείτε χωρίς υπεροπτικές διαθέσεις τότε θα τα πάτε μια χαρά. Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πεισματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες ίσως και απόλυτες, προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας. Για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση και όχι οριστικό χωρισμό, αν θέλετε να κλείσετε υπέρ σας τις αρνητικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε απόσταση, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί. Αξιοποιήστε τα αισιόδοξα ανοίγματα που θα προκύψουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα μπερδέψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις, συγκρούσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δε θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Σήμερα θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης και στον πεισματικό τρόπο έκφρασης, καλό θα είναι να αποφύγετε μέσα στη σχέση σας να ανοίξετε πεδία έντασης. Σας συμβουλεύω να μην πιέσετε το ταίρι σας, οριοθετήστε την ανυπομονησία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, τερματίζουν οι αυταπάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την διεκδικητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα, προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να αποδειχτείτε εριστικοί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν εσωτερικοί διχασμοί. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει, προσπαθήσετε να βγάλετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, ίσως να εμφανιστούν εξουσιαστικές τάσεις, με επιμονή θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές πράξεις ή αποφάσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βάλει σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ασυνεννοησία στις συζητήσεις σας με πρόσωπα που δεν ταιριάσουν οι απόψεις σας, δε θα έχετε την υπομονή να δεχτείτε τοποθετήσεις αντίθετες ως προς τις δικές σας. Τώρα είστε στην χρονική στιγμή που οι κόποι σας καρποφορούν, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, κλείνει επιτυχώς μια επιχειρηματική σας προσπάθεια. Απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς, χειριστείτε τα γεγονότα διπλωματικά και όχι αντιδραστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναισθηματικά και φραστικά ξεσπάσματα. Έτοιμοι θα είστε να παρεξηγηθείτε ή να αρπαχτείτε με το παρά μικρό, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέση σας. Φως θα μπει σε σκοτεινή υπόθεση, οι εξηγήσεις που θα δοθούν θα καταφέρουν να λύσουν τις απορίες σας. Τώρα θα μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει σχετικά με ζήτημα που σας δημιουργούσε άγχος και ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα μάλλον δε θα είστε συνεννοήσιμοι συνομιλητές, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, θα υπάρξει έλλειψη κατανόησης. Στις συζητήσεις σας με συναδελφικά πρόσωπα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσπαθήστε να κινηθείτε διπλωματικά. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις, ανοίγεται προοπτική νέας ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας καβγάδες ή κόντρες υπεροχής. Σήμερα η στάση σας δε θα είναι  διαλλακτική, δε θα υπάρξουν συμφιλιωτικές διαθέσεις, ενδέχεται να απορρίψετε τυχόν πρόταση επανασύνδεσης. Προσωπική συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αν δεν θέλετε να υπάρξουν εκτροχιασμοί και αρνητικές παρεκκλίσεις τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, αφεθείτε αποκλειστικά και μόνο στα ερωτικά σας αισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα θελήσετε να καμουφλάρετε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αρνηθείτε να φανερώσετε συγκινήσεις και αδυναμίες, η στάση σας θα είναι αντιδραστική ως προς τα ίδια σας τα συναισθήματα. Θετική έκβαση θα έχει μια οικονομική σας υπόθεση, περνάτε σε νέους χρηματικούς προγραμματισμούς. Ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα ταράξει τη συναισθηματική σας ισορροπία δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, κυκλοθυμική θα είναι ψυχολογία σας και η στάση σας, σήμερα ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσπαθήστε να μην είστε κάθετοι στις απόψεις σας, προσοχή στην έκταση που θα πάρουν οι ερωτικές σας συζητήσεις. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του θα λάβετε πρόταση για ραντεβού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα ερωτικά θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις, με αποτέλεσμα να φύγουν τα εμπόδια και να ανοίξουν ευκαιρίες που ως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, μην περιορίσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες επαγγελματικές ή ερωτικές, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ξεσπάσματα, και πείσματα θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Προσοχή στον τρόπο που θα συνομιλήσετε με το ερωτικό σας ταίρι, σήμερα θα είναι ισχυρό το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, θα συνομιλήσετε με το πρώην ταίρι σας, αποκαλυπτικά λόγια θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Επίμονος θα είναι ο τρόπος διεκδίκησης σας, θα φανείτε ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις συνέπειες των αποφάσεων σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις ερωτικές, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να βρείτε την σωστή μέθοδο και τακτική. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, μην αφήσετε τελείως ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανατροπές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, καχύποπτη θα είναι η στάση σας. Σήμερα προσοχή θα έχετε νευρικές παρορμητικές και απότομες αντιδράσεις, αποφύγετε την ένταση και την επιμονή. Η σημερινή αστρολογική όψη θα δημιουργήσει ανοίγματα για νέες ερωτικές κατευθύνσεις, εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό καλό θα είναι οι επιλογές σας να μην είναι παρορμητικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει αναστάτωση στον συναισθηματικό σας κόσμο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις ερωτικές σας υποθέσεις σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να εναντιωθείτε σε πιέσεις, στην ερωτική σας ζωή θα θελήσετε ελευθερία και ποικιλία. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας στριμώξει με σκοπό να σας δεσμεύσει μάλλον θα αποτύχει πλήρως. Προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι, ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Συναισθήματα κτητικότητας θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Ο ερωτισμός και η γοητεία σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο γι αυτό δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει. Η μέρα σας φέρνει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, πάθος, διεκδίκηση, και ανάγκη για κυριαρχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο ο τρόπος σας ίσως να είναι κάπως απότομος ή αντιδραστικός. Θα εμφανιστείτε με αποφασισμένο πείσμα, οι κινήσεις σας θα έχουν παρόρμηση, δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε αναστολές. Στη σχέση σας με το ταίρι σας δε θα έχετε τη διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας, προσοχή να μην υποπέσετε σε εγωιστικές ενέργειες που στο τέλος σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα είναι κάπως δύσκολη η επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις, προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα δε θα σας επιτρέψει να προβείτε σε υποχωρήσεις, ισχυρό θα είναι το πείσμα σας, θα υπάρξει τάση έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, με αντίσταση θα αντιμετωπίσετε τις απόψεις που θα έχει το ερωτικό σας ταίρι. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ερωτικές καταστάσεις ή δυσκολίες που περιορίζουν τις κινήσεις σας και εμποδίζουν την περεταίρω εξέλιξη σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξει ο κίνδυνος να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά, προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες σας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ανασφάλειες ή τις εσωτερικές σας φοβίες να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να καταλήξουν τελικά εναντίον σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα διευρύνει τη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να πράξετε λογικά.