Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/02)

778

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Η ημέρα είναι πολύ υποστηρικτική για να βάλεις σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδιά σου, να περάσεις στην υλοποίηση ή την διευθέτηση ζητημάτων που σε απασχολούν και να βάλεις τα πράγματα που θέλεις «σε μία σειρά». Η μεθοδικότητα και η οργανωτική διάθεση θα ενισχυθούν από την θετική όψη Σελήνης-Κρόνου και θα βοηθήσουν πάρα πολύ στα σχέδιά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως να νιώσετε αδυναμία να ελέγξετε την φόρα που θα πάρουν τα λόγια σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες, δώστε περισσότερη σημασία στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Δεν θα εμφανιστείτε ανεκτικοί με πρόσωπα που θεωρείτε πως δεν μπορούν να κατανοήσουν το τρόπο σκέψης και έκφρασης σας, κάθετοι θα είστε στις απόψεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αντιδραστικούς, θα υπάρξει αδυναμία συνεννόησης, άσπρο θα λέει το ταίρι σας μαύρο εσείς, προσοχή στις ανούσιες κόντρες και εντάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία, περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Το πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα όχι απλά θα σας συμπαθήσει αλλά θα σας ερωτευτεί, θα έχει σοβαρές και σταθερές βλέψεις για εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η όψη της ημέρας θα φέρει δυσκολία στην επικοινωνίας σας, ωστόσο η μέρα θα σας εφοδιάσει με κατανόηση και διαλλακτικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Έρχεται προοπτική επανασύνδεσης για τους χωρισμένους, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει συνάντηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει δυσκολία στην λεκτική σας επικοινωνία, για σήμερα τουλάχιστον σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να εστιάσετε στις ουσιαστικές πράξεις και όχι στα ανούσια λόγια. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το κάνετε, θα υπάρξει θερμό ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκριση. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Ευφράδεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτική σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα σας, θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε. Η απόφαση σας να μιλήσετε στο ταίρι σας ελεύθερα για ότι σας ενοχλεί θα βάλει σε τάξη καθημερινά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνύπαρξη σας. Για τους ερωτικά μόνους θα δοθεί δυνατότητα νέας γνωριμίας, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να αναλάβετε δράση δυναμική. Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ελκυστικό θα είναι παρουσιαστικό σας. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Ερωτικά ενδεχόμενα που θα παρουσιαστούν θα είναι ικανά να σας προσφέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, σοβαρό και αξιόλογο θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική, θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας ξεκουράσει κάνοντας ένα διάλλειμα από σοβαρές σκέψεις. Σήμερα βραδινή ώρα θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, προσγειωμένους θα σας κάνει η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε σε σταθερό ταίρι. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, ένα γεγονός που θα είναι απρόσμενο και ευχάριστο θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αναλογιστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ξεκαθαρίσετε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρετε στη ζωή σας γιατί τα συμβάντα θα απαιτούν γρήγορη και δυναμική δράση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η όψη της ημέρας, θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς, σήμερα θα έχετε πολύ έντονα τη διάθεση να εκδηλώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ισορροπία και σταθερότητα. Κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή που απειλούν την διάρκεια του δεσμού σας. Ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα φέρει κατάληξη επανένωσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διαύγεια σκέψης και έκφρασης θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να γίνετε κατανοητοί και να μην αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Τολμηρά λόγια που θα ξεστομίσετε θα κλείσουν ενοχλητικά στόματα καταφέρνοντας να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και σχόλια. Δεν αποκλείεται σήμερα να σας θυμηθεί πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα και ξεκάθαρα. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση ερωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Κατανόηση θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κλείνει ζήτημα διαφωνίας. Σε εσάς τους ερωτικά μόνους συμβουλεύω να φανείτε δεχτικοί σε πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή ερωτικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε βαθιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το συντροφικό σας ταίρι. Ένα πρώην ερωτικό πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας δημιουργήσουν έκπληξη. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια για μελλοντικά θέματα, να ξέρετε πως θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν θετικές ανατροπές, η ζωή σας θα μπει σε τάξη, θα νιώσετε ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες, θα εισακουστούν κάποιες παρατηρήσεις που θα αποφασίσετε να διατυπώσετε. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από θυμούς και συζητήσεις λεκτικής κόντρας. Από την πλευρά σας οι εγωιστικές τάσεις θα είναι συνειδητά περιορισμένες, η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα περάσει σε εκμυστηρεύσεις. Δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με άτομο από το μακρινό παρελθόν σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε λύση διαφωνιών και σε τακτοποίηση ερωτικών υποθέσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, εποικοδομητική θα είναι επάνω σας η όψη της ημέρας. Κατανόηση, διαλλακτικότητα και σταθερότητα, θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα κατευθύνουν τη στάση σας. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις. Η επιλογή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει προκλήσεις και εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ερωτικά διλλήματα. Σε περίπτωση που νιώσετε την καρδιά σας μπερδεμένη, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί το πρώην ερωτικό σας ταίρι, μην ξαφνιαστείτε αν εκτός από επανασύνδεση σας μιλήσει και για την προοπτική της επίσημης δέσμευσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις δημιουργικές σας ικανότητες και να αναδείξετε ταλέντα που ίσως είχατε υποτιμήσει. Προσπαθήστε να αναζητήσετε ισορροπία ανάμεσα στις οικονομικές δαπάνες και τις επενδύσεις σας. Γίνεστε άκρως δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας κι αν είστε καλλιτέχνης θα σημειώσετε τρομερή πρόοδο. Είναι ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σου και να επικεντρωθείτε στην αυτο-βελτίωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς,  σήμερα θα έχετε μία έντονη επιθυμία να δημιουργήσετε βαθύτερες και πιο ικανοποιητικές σχέσεις. Προσεγγίζετε έναν νέο έρωτα ή ενδυναμώνετε την ερωτική σας σχέση, αλλά υπάρχουν μικρές εντάσεις.