“Οι Σταυραετοί” πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωσή τους

98

Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας “Οι Σταυραετοί” πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό στη αίθουσα δεξιώσεων ¨ΘΕΑΜΑ¨ το  Σάββατο 17-02-24.

Σ΄αυτή την  γιορτή με άρωμα Κρήτης, τίμησαν με την παρουσία τους, Πολιτικοί και Πολιτειακοί άρχοντες του τόπου, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του Νομού Πιερίας , Ημαθίας, Θες/νίκης και Αιτωλοκαρνανίας,  καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.  Την εκδήλωση προλόγισε  ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου  Χαριτάκης Ιωάννης όπου μεταξύ άλλων είπε αυτή η αγάπη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, ώστε  να συνεχίσει ο Σύλλογος με μεγαλύτερο ζήλο και δύναμη  να προσφέρει στον τόπο. Τον λόγω πήρε στη συνέχεια  ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μανιουδάκης  ο οποίος  ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη αγάπη που δείχνει προς τον Σύλλογο, που προσήλθε και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα. Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Βουλευτής Ν. Πιερίας  Φώντας Μπαραλιάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου,  εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης  ο αντιδήμαρχος Μυστρίδης Αναστάσιος και  ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Επίσης παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος  Αναστασιάδης Θωμάς,  εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Πιερίας Κουλκουδίνα Σπυρίδωνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας Χρυσαυγή Δριστά, ο Κατερινιώτης Διευθυντής ασφαλείας Θες/νίκης Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ Τζήμας Γεώργιος και ο Υποδ/τής 3ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Χριστόγλου Κων/νος, όπου όλοι τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Σύλλογο Κρητών , να έχει μία όμορφη και δημιουργική πολιτιστική χρονιά.

Ο δεξιοτέχνης της Κρητικής Λύρας Νίκος Καρκάνης με το συγκρότημά του,  ταξίδεψε τον κόσμο  σε όμορφους σκοπούς και  τραγούδια της Κρήτης, ακούραστοι, δεν άφησαν το κέφι αμείωτο και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο χοροδιδάσκαλος Κωστής Νταμπακάκης φρόντισε ώστε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα,  να παρουσιάσουν ένα αψεγάδιαστο χορευτικό πρόγραμμα και μάγεψαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και την λεβεντιά τους . Συγκινητική  στιγμή της βραδιάς ήταν η ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Προέδρου των ¨Σταυραετών¨ Κωστή Μανιουδάκη με τον επίτιμο  Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Άγγελο Σαψάκη που ήρθαν και μας τίμησαν με πολυμελή αντιπροσωπεία από την πόλη του Αγρινίου και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο Κρητών πεσόντων Μακεδονομάχων στην Ανδρομάχη.

Ευχαριστούμε επίσης τους Χορηγούς και Δωροθέτες που με γενναιόωρες προσφορές  ενίσχυσαν σημαντικά το Συλλογό μας.

Τα ηλεκτρονικά και  έντυπα μέσα, ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΝΤΕΛΑΛΗΣ, PIERIANEWS και τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς, ΡΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΡΑΔΙΟ ΜΑΝΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΣΚΑΪ για την διαφήμιση του χορού.

Τους συντελεστές, τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον σύλλογο, εθελοντικά εργάσθηκαν με μεράκι και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το κέντρο Δεξιώσεων “ΘΕΑΜΑ” για την άψογη εξυπηρέτηση.

Τέλος, σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που τόσα χρόνια είστε δίπλα μας, αρωγοί στις προσπάθειές μας , ώστε να ενώνουμε με μια αέναη γραμμή την ιδιαίτερη Πατρίδα μας την Κρήτη με τον τόπο που ζούμε και μας έχει αγκαλιάσει την, Φιλόξενη Πιερία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ Κων/νος                                       ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ  Ιωάννης