Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (19/02)

653

Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σου ζητήματα. Έπειτα από ένα διάστημα που πιθανόν να έβαζες σε προτεραιότητα τις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις υποθέσεις των «άλλων», ήρθε η στιγμή να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου προσωπικές ανάγκες, στόχους και επιθυμίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει από σήμερα, αγαπητοί Κριοί, για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε ένα επαγγελματικό σας όνειρο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τους στόχους σας στο ευρύ περιβάλλον που κινείστε, αποκτώντας τη συμπάθεια και την εύνοια σημαντικών προσώπων. Αφιερώστε άπλετο χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, ζήστε ευτυχισμένες και αφοσιωμένες στιγμές, που μπορούν να βγάλουν το δεσμό σας από την πλήξη και τη συνήθεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε την ικανότητα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχιές, δυναμική θα είναι η στάση σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, θα ανοιχτείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, σήμερα θα γίνει αρχή επανασύνδεσης. Μην αρνηθείτε πρόταση για προσωπικό ραντεβού, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές!

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γίνετε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί σήμερα, φίλοι Ταύροι, κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας, αποφεύγοντας την εριστική διάθεση και τις αψιμαχίες με συνεργάτες και ανωτέρους. Δείξτε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα θέματα εκείνα της καθημερινότητας που σας κάνουν να χαίρεστε και να είστε ευδιάθετοι, μην αναλώνεστε στις μικρολεπτομέρειες και τις μικροαδικίες που μπορεί να συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε αδράνεια, τα γεγονότα θα κυλίσουν με τέτοια ταχύτητα που δεν θα σας αφήσουν να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, τώρα θα δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Τακτοποιείτε και μάλιστα με επιτυχία ένα ερωτικό σας ζήτημα, αυτή τη φορά ότι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μαχητικότητα είναι η λέξη που ταιριάζει σε σας, αγαπητοί Δίδυμοι, γιατί οι πλανητικές όψεις τροφοδοτούν το θάρρος και την τόλμη σας να κατακτήσετε νέους στόχους, να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη στη δουλειά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, επικοινωνήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο, διώξτε την ψυχρότητα και τον πάγο από το δεσμό σας, μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να σπέρνουν διχόνοια στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποκτάτε οργανωτική διάθεση, τώρα θα ταχτοποιήσετε ερωτικές εκκρεμότητες που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση με πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τα ξαναβρείτε. Ανοιχτή και ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, για τους ερωτικά μόνους θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες. Πρόσωπο εκλεπτυσμένης παρουσίας και ευγενικής συμπεριφοράς θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φίλοι Καρκίνοι, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα κύμα παρορμητικότητας και εκνευρισμού στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Χαρείτε σήμερα δίπλα σε φίλους και στην οικογένειά σας, μην προγραμματίζετε μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον, επικεντρώστε την προσοχή σας στις επιθυμίες του συντρόφου σας, δείξτε υπομονετική διάθεση στις υπερβολές και τις προκλήσεις που σας περιβάλλουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα ανοίξει για εσάς νέους ερωτικούς ορίζοντες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να  εστιάσετε στην μελλοντική εξέλιξη των ερωτικών σας υποθέσεων, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και ερωτικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ασχοληθείτε με την εσωτερική σας διάθεση και την εξωτερική σας εμφάνιση σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, τονώστε το ηθικό σας με επιτυχημένες επιλογές και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Ενθουσιαστείτε με πρωτότυπες ιδέες, οπλιστείτε με αισιοδοξία και θάρρος, αποφεύγοντας τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας ή κάποιο φιλικό άτομο που επιδιώκει να ξεκαθαρίσετε μια δύσβατη κατάσταση, αναζωογονήστε με πάθος το δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν αρνητικές απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα και αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας τότε θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φίλοι Παρθένοι η σημερινή όψη ανεβάζει στα ύψη τη διάθεση σας και επηρεάζει θετικά τις επιδιώξεις σας και τα πλάνα που έχετε καταστρώσει στο μυαλό σας. Αντιμετωπίστε με επιτυχία και αυτοπεποίθηση τις ανασφάλειες και τους φόβους σας για τον ερωτικό σας σύντροφο, μην αφήνετε την αγωνία και τις αμφιβολίες να βασανίζουν την καρδιά σας, είναι μια εξαιρετική μέρα για να ποντάρετε στη σεξουαλικότητα και τον συναισθηματισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας πολύ καλά οργανωμένες. Μεγάλη εύνοια θα έχετε σε θέματα δέσμευσης ή συγκατοίκησης, κλείνουν εμπόδια που καθυστερούσαν την εξέλιξη σας. Ειλικρινής κουβέντα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικό, θα φέρει ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι. Θα νιώσετε το αίσθημα της ικανοποίησης, καταφθάνουν τυχαία συμβάντα που θα στρώσουν έδαφος για μελλοντικές  επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αναζητήστε την παρέα και την συντροφικότητα των δικών σας προσώπων σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, η τύχη αρχίζει να σας χαμογελά στην επαγγελματική σας καριέρα, πολύ δε περισσότερο στις προσωπικές σας επαφές. Οι εξελίξεις στο δεσμό σας εξαρτώνται από τον εγωισμό και το πείσμα σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε. Ετοιμαστείτε για νέα ερωτική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα αποκτήσετε την διάθεση για κινήσεις αποδοτικές, εποικοδομητικές, αποφεύγοντας προχειρότητες και μισές λύσεις. Στόχος σας θα είναι να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες σας, να βάλετε σε τάξη τις ερωτικές σας υποθέσεις και να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα. Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα μόνιμης και σταθερής ένωσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κεφάτη, χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση προμηνύουν οι πλανητικές όψεις, φίλοι Σκορπιοί, η όψη της ημέρας προκαλεί έντονη και δημιουργική διάθεση για να τακτοποιήσετε με θαρραλέες και τολμηρές αποφάσεις τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν, παράλληλα τονίζει την σεξουαλικότητα και τον αυθορμητισμό σας στην ερωτική σας ζωή, φέρνοντας για τους μεν αδέσμευτους φίλους καινούριες γνωριμίες και ευκαιρίες, για τους δε δεσμευμένους το δέσιμο και την αφοσίωση στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στις ερωτικές σας υποθέσεις. Θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας. Θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε και σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι, θα σας δοθεί  ευκαιρία για νέα και δημιουργική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ένα σημαντικό πρόσωπο με εξουσία από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας στηρίζει και προστατεύει τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, αν επιδιώξετε την ανταμοιβή και την προσωπική σας καταξίωση. Πιστέψτε στη δύναμη του ισορροπημένου διαλόγου και της γόνιμης συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και με τα προσφιλή σας άτομα, προστατεύοντας έτσι τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις από εκρήξεις και φουρτούνες, που ίσως επηρεάσουν την ψυχική σας ηρεμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα κλείσουν επιτυχώς εκκρεμότητες ή υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός ερωτικού προσώπου θα σας αλλάξει απόψεις, τοποθετήστε πλέον σε διαφορετικό οπτικό πεδίο, τώρα θα αναζητήσετε σταθερότητα και σιγουριά στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να εμφανιστεί νέο πρόσωπο στη ζωή σας, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν ξεκινώντας καινούργιο παρόν με ευνοϊκό μέλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φίλοι Αιγόκεροι, θα αισθανθείτε έντονα την ακατανίκητη επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα της καθημερινότητας. Σε αυτήν την προσπάθεια, μην παρασύρεστε από τον αυθορμητισμό και τη νευρικότητά σας, αλλά από τον ενθουσιασμό και τον συναισθηματισμό σας, προκειμένου να φέρετε πολύ κοντά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε, δίχως να προκύψουν εντάσεις και συγκρούσεις, αλλά με ανεβασμένη λίμπιντο και φλογερό ταμπεραμέντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί, άμεσοι, ίσως και καταλυτικοί. Η επιθυμία σας να μην αφήσετε τίποτα στη μέση, θα σας οδηγήσει σε τολμηρή δράση και σε τελεσίδικες ενέργειες. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε τον ερωτισμό σας, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να  ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή. Ανοίγεται πορεία σταθερού δεσμού, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου που επιθυμείτε στο πλάι σας, η ερωτική σας ζωή περνά σε ευνοϊκή περίοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και ευθύνες κρατούν τα σκήπτρα της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι. Μην κινείστε παρασκηνιακά για να δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας και της ανταμοιβής, μιλήστε με ειλικρίνεια και ευθύτητα με τα προσφιλή και αγαπημένα σας άτομα, προσδοκώντας να σας καταλάβουν και να δικαιώσουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Διαλύστε το μυστήριο που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή, με διακριτικότητα και υπευθυνότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενέργεια και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι να οργανωθείτε και να τερματίσετε τις τυχόν εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα, κάποιο από αυτά θα καταφέρει να αλλάξει την ροή της ερωτικής σας καθημερινότητας. Ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από την συμβιβαστική ανάγκη για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν εμφανίζονται σήμερα, φίλοι Ιχθύες, καθοριστικές συζητήσεις με φιλικά και προσφιλή άτομα μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής ενθαρρύνουν τα θέλω και τις επιθυμίες σας, βάζουν τέλος στην ανασφάλεια και τους φόβους σας. Δείξτε την ειλικρινή σας προσοχή κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι με τον ερωτικό σας σύντροφο, τίποτα δεν είναι δύσκολο να γίνει, αν πιστεύετε στα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς,  θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης. Ένα καινούργιο άτομο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αυτή η νέα γνωριμία θα κλείσει με επιτυχία. Καταφθάνει στην ζωή σας πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ερωτικό ταίρι.