46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του – Χωρίς κεφάλι και χέρια βρήκαν το πτώμα

1328

Ένα αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατροκτόνος αποκάλυψε αρκετές ώρες αργότερα την φρικιαστική του πράξη, καθώς φέρεται να κάλεσε την Αστυνομία και να ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί δύο ημέρες μετά. Η ανατριχιαστική είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής (18/02).

Βρήκαν το πτώμα χωρίς κεφάλι και χέρια – Προηγήθηκε πάλη

Μετά την κλήση του 46χρονου πατροκτόνου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, που υποδείχθηκε από τον δολοφόνο ως ο τόπος του εγκλήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα. Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πιθανότατα αυτή να ήταν μια προσπάθεια να τεμαχίσει τον πατέρα του και να ξεφορτωθεί το πτώμα – ανεπιτυχώς όμως, αφού όταν είδε πως δεν τα κατάφερνε ειδοποίησε τις Αρχές ομολογώντας τον φόνο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

Αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο ο πατροκτόνος

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε αυτοτραυματιστεί και ο ίδιος με το αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Ο δράστης, ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που έδειξαν ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς και από το γεγονός πως το 76χρονο θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.