Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/02)

707

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα καταδεικνύει πως σήμερα ίσως να υπάρχει ένα μπερδεμένο και «θολό τοπίο» γύρω από ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Ενδεχομένως κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις που θα έχεις μέσα στην ημέρα να σου δημιουργήσουν απορίες και ερωτηματικά και να μπερδέψουν μία κατάσταση. Η υπομονή, η επιμονή και η ορθή διάκριση στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν θα βοηθήσουν πάρα πολύ και στη διευθέτηση τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους, από σήμερα μπορείτε άφοβα να χαίρεστε και να χαμογελάτε φίλοι Κριοί. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, τα συναισθηματικά σας θέλω γίνονται πράξεις αληθινής αγάπης από τον άνθρωπο που αγαπάτε, η επικοινωνία στο περιβάλλον που κινείστε αποκτά σταθερότητα και ενδιαφέρον, οι αδέσμευτοι μπαίνετε στο χορό του φλερτ και των νέων ευκαιριών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που με πάτημα την εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς. Τώρα θα βρει το θάρρος να φανερώσει το ερωτικό ενδιαφέρον που έκρυβε για εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Συνεχίστε να ομορφαίνετε την καθημερινότητά σας αγαπητοί Ταύροι, ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας χώρους είτε στην δουλειά, είτε στο σπίτι σας, διακοσμήστε με το γούστο σας μια ήρεμη γωνιά, απολαύστε μια θεατρική παράσταση, ένα υπέροχο βιβλίο, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες. Η αστρολογική όψη της ημέρας παρακινεί τους αδέσμευτους φίλους σε μια καινούρια γνωριμία, μην αφήνετε να περάσει απαρατήρητο το φλερτ του αντίθετου φύλου, κάτι πολύ όμορφο γεννιέται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις, δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και μελλοντικές αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο την σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκπλήξει με τις θερμές του εξομολογήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η διάθεσή σας απογειώνετε σήμερα φίλοι Δίδυμοι από την εύνοια που νιώθετε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητά σας, η δουλειά σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, η συναδελφικότητα και η ομοψυχία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενθαρρύνουν τα σχέδια και τα οράματά σας, η συναισθηματική σας ζωή αποκτά ένα άρωμα φρεσκάδας και ζωντάνιας. Προσέξτε την αμεσότητα στα λόγια και την εκφραστικότητά σας, μπορεί να πληγώσουν τον ερωτικό σας σύντροφο χωρίς να το καταλάβετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αισθάνεστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι σε όποια απόφαση ή επιλογή και αν πάρετε για την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, υπάρχει εύνοια για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν και γονιμότητα στις σκέψεις και το μυαλό σας για να βρείτε τον τρόπο να ξεγλιστρήσετε από κάθε εκρηκτική κατάσταση επικρατεί στην ερωτική σας ζωή. Ακουμπήστε στην σιγουριά του δεσμού σας, διώξτε το άγχος και τα βάρη από μέσα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε συναισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα έχεις ως αποτέλεσμα να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Σε φιλική έξοδο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, βάλτε τα καλά σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πολύ τυχερή η σημερινή μέρα φίλοι Λέοντες για τις προσωπικές επιδιώξεις και τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, για να κάνετε μια σημαντική συμφωνία στην δουλειά σας, για να επισπεύσετε μια μετέωρη και αβέβαιη κατάσταση στην συναισθηματική σας ζωή, για να ανταλλάξετε απόψεις με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να βρείτε την αχίλλειο πτέρνα του δεσμού σας, για να ενδώσετε στο παιχνίδι του πάθους και του έρωτα με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αισιόδοξη και πολύ ερωτική θα είναι η διάθεση σας, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας. Ερωτική πρόταση θα λάβετε απ πρόσωπο που δεν σας είναι καθόλου αδιάφορο, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάσεις για σταθερό δεσμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σκεφτείτε αισιόδοξα και διαλλακτικά σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς. Διαχωρίστε τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που έχετε ανάγκη στην ζωή σας, διώξτε τις περιττές και αμφίρροπες σχέσεις που πιθανόν να δημιουργούν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο, απαλλάξτε τις ιδιαίτερες στιγμές της σχέσης σας από τις άνευ λόγου συγκρούσεις και διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα ερωτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις τότε θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους ερωτικά τελείως μόνους,  σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έστω και με ήπιους ρυθμούς αρχίζει σήμερα φίλοι Ζυγοί μια μεγαλύτερη κινητικότητα στις εργασιακές σας προσδοκίες, τα σχέδια και οι ιδέες σας πιάνουν τόπο, τα πλάνα και τα επιτεύγματα που στοχεύετε βρίσκουν ανταπόκριση από τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Σταθερότητα, σιγουριά και αισιοδοξία ανατέλλουν στην συναισθηματική σας ζωή, τα επόμενα βήματα του συντρόφου σας φέρνουν και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας, οι αδέσμευτοι έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες. Ευχάριστη ερωτική έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας θυμηθεί πρώην ερωτικό ταίρι που ενδεχομένως να μην καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ανακαλύψτε περισσότερες παραγωγικές μεθόδους για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση αγαπητοί Σκορπιοί, βρείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Οι αστρολογικές κλήσεις της ημέρας μαζί με τους πλανήτες, σας προτρέπουν να απαλλαχτείτε από τα μπερδέματα και τα σκαμπανεβάσματα στην συναισθηματική σας ζωή, που ίσως επηρεάζουν και τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας, μπλοκάροντας τις ουσιαστικές σας επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν νέες προτάσεις και καινούργια πρόσωπα. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρα κολλήματα, δίνετε λύση σε παρελθοντική ερωτική σας υπόθεση. Τα συναισθήματα σας μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, εντυπωσιακό πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι σε παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Επιταχύνετε ακόμα πιο πολύ τις ενέργειες και τις αποφάσεις που έχετε πάρει για την επαγγελματική σας καριέρα φίλοι Τοξότες, μην απογοητεύεστε εύκολα από τυχόν καθυστερήσεις ή αναβολές, τακτοποιήσετε πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν σήμερα. Αποφύγετε να δίνετε σημασία παραπάνω από ότι πρέπει, σε θέματα που μπορούν να βλάψουν την ερωτική σας ζωή και τον δεσμό σας, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στην ουσία της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θερμή, αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η στάση σας. Κάποιο πρόσωπο θα δει πράσινο φως και θα εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή σας. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε ερωτικά θα σας φέρει πολύ θερμή κατάληξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επεκταθείτε περισσότερο φίλοι Αιγόκεροι σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, γνωρίστε καινούριους ανθρώπους, δημιουργείστε ένθερμες σχέσεις με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γίνετε πιο ζεστοί και υπομονετικοί με τους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάτι πολύ όμορφο μπορεί να ξεκινήσει σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή, η αμοιβαιότητα και η σταθερότητα στον δεσμό σας, μια υπέροχη γνωριμία για τους αδέσμευτους, σας φέρνουν χαρούμενη και τρυφερή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, εκδηλωτικοί θα είστε, θα ξεκλειδώσετε τα ερωτικά σας αισθήματα. Αυτή τη φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό ερωτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δρομολογείστε σήμερα τις διαδικασίες που θα σας απαλλάξουν από ένα αμφίρροπο και δύσβατο παρελθόν αγαπητοί Υδροχόοι, είτε αυτές αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες, είτε έχουν να κάνουν με μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, είτε επηρεάζουν μια σχέση σας που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και δημιουργείστε ταυτόχρονα καινούριους ορίζοντες προς πάσα κατεύθυνση. Μην φοβάστε τις αλλαγές και τις εκπλήξεις που προτείνει το ταίρι σας, ακολουθείστε πιστά το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποτελέσει το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσετε την ερωτική σας ζωή. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ερωτικό ταίρι.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ακόμα και αν οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην επαγγελματική σας καριέρα δεν σας ικανοποιούν απόλυτα φίλοι Ιχθύες, η ευνοϊκή πλανητική επιρροή θα προκαλέσει πρόοδο και επέκταση στα σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, τέτοια, ώστε να καρποφορήσουν οι στόχοι και τα όνειρά σας στο εγγύς μέλλον. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και είναι με το μέρος των αδέσμευτων για μια καινούρια γνωριμία, ενώ οι ζευγαρωμένοι ανταμείβεστε με την τρυφερή, αισθησιακή αγκαλιά του συντρόφου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα θελήσετε να τερματίσετε ψυχοφθόρες εκκρεμότητες, με δικές σας κινήσεις απαλλάσσεστε από στενάχωρες ή στάσιμες καταστάσεις, τώρα θα αναζητήσετε ποικιλία και νέα ερωτικά ενδεχόμενα. Έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξουν παγίδες ούτε απογοητεύσεις.