Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/02)

519

Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα βρεθούν από κοινού στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και η συνάντησή τους θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις προσωπικές υποθέσεις. Αυτή η σύνοδος ενδεχομένως να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και μία κτητική διάθεση, η οποία θα επηρεάσει συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχεις μέσα στην ημέρα. Σε πρακτικό επίπεδο δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους οι αστρολογικές όψεις ευνοούν τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα προσωπικά σας όνειρα αγαπητοί Κριοί, η διάθεσή σας από σήμερα αλλάζει. Το κέφι και η ζωντάνια σας αγκαλιάζουν τα αγαπημένα πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ασχοληθείτε με όσες καταστάσεις και θέματα σας κάνουν να χαίρεστε και να δημιουργείτε, αφυπνίστε τον δεσμό σας από την στασιμότητα και την πλήξη, με τρυφερή και ρομαντική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να ξεχωρίσετε, οι ερωτικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων συγκεκριμένων ατόμων. Ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός γοητευτικού προσώπου που θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα φίλοι Ταύροι, ταιριάζει γάντι στις προσωπικές και εργασιακές σας φιλοδοξίες, γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε άριστα με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργώντας γέφυρες συνεννόησης και συγκαταβατικότητας στο περιβάλλον που κινείστε. Ο αισθησιασμός, το φλογερό σας ταμπεραμέντο και το πάθος για τον άνθρωπο που αγαπάτε, γίνονται πόλοι έλξης στον δεσμό σας, οι τρικυμίες και οι φουρτούνες, δίνουν την θέση τους στον αληθινό έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η στάση σας. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ζυγίστε τις καταστάσεις και τα γεγονότα που επηρεάζουν σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι την δουλειά σας και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, γίνετε περισσότερο ενεργητικοί και δημιουργικοί με τις εκκρεμότητες από το παρελθόν, κάντε μια συμφωνία ή έναν διακανονισμό για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Φροντίστε για το προσωπικό σας συμφέρον και την ηρεμία σας, απαλλάξτε την συναισθηματική σας ζωή από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες, με ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά ερωτική υπόθεση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται ανεπιφύλακτα για να διαπραγματευτείτε οικονομικά με τους ανωτέρους σας, για να διεκδικήσετε την ηθική και υλική σας ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειές σας, για να επενδύσετε συναισθηματικά στον άνθρωπο που αγαπάτε, για να πραγματοποιήσετε μια ήρεμη κουβέντα με έναν αγαπημένο σας φίλο που υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές ή παρεξηγήσεις. Αποδείξτε τις απεριόριστες δεξιότητές σας, εμπιστευτείτε τα αισθησιακά σας ταλέντα για να μαγνητίσετε το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τολμηρή, ερωτική και θερμή, θα είναι η στάση σας, με δικές σας ενέργειες τερματίζετε κουραστικές ερωτικές υποθέσεις, παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σας ανοίγει δίοδο νέας ερωτικής σχέσης. Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό ερωτικό μάτι. Έρχονται απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει αμοιβαίος έρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ευχάριστη κοινωνικά και επαγγελματικά ανατέλλει φίλοι Λέοντες η σημερινή μέρα σας προδιαθέτει για χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές με τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα. Μπορείτε να ξαναγίνετε παιδιά στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, να τονίσετε την έμφυτη περηφάνια σας με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να απολαύσετε το ενδιαφέρον και την αποδοχή στο περιβάλλον που κινείστε. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε μια νέα γνωριμία, βάλτε τα θεμέλια για την ιδανική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σε πράξεις εντυπωσιασμού θα προβείτε. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα καινούργιο άτομο θα σας αλλάξει ερωτική κατεύθυνση. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας ερωτικής σχέσης, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάντε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι μια πράξη γενναιοδωρίας προς τους συναδέλφους ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αποδεικνύοντας την εσωτερική σας δύναμη και την ευσπλαχνικότητα σας. Επεξεργαστείτε όλες τις χρήσιμες, συσσωρευμένες πληροφορίες που έχετε στο μυαλό σας για να διευθετήσετε με νηφαλιότητα και ηρεμία μια σημαντική υπόθεση που αφορά την συναισθηματική σας ζωή, απαλλάσσοντας τον δεσμό σας από την πλήξη και την στασιμότητα, με παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση για το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα περάσετε σε νέες ερωτικές διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά ερωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο ερωτικό ταίρι που προσφάτως χώρισαν οι ερωτικοί σας δρόμοι. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επανέρχεστε σήμερα φίλοι Ζυγοί και πάλι στην φυσιολογική ροή της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων με περισσότερη προθυμία και ευχαρίστηση για να φέρετε εις πέρας όλες εκείνες τις αρμοδιότητες που έχετε αναλάβει. Ενθουσιαστείτε με τις απλές αλλά ουσιαστικές χαρές της ζωής, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο σα να ήταν η πρώτη φορά, μην επιμένετε να συζητάτε καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που κουράζουν και φθείρουν τον δεσμό σας, κάντε όνειρα για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις, εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι σημερινές ευνοϊκές όψεις των πλανητών αγαπητοί Σκορπιοί, σας ωθούν να αφιερώσετε το χρόνο σας κυρίως στις εργασιακές σας υποχρεώσεις ή σε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με την καλυτέρευση των οικονομικών σας. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά ηρεμεί το άγχος και τα νεύρα σας, χαλαρώστε στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου, μην σκέφτεστε τα βάρη και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, αλλά το πώς θα γίνει το βράδυ σας ήρεμο, γαλήνιο και άκρως αισθησιακό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενδεχομένως να γίνει κάπως ανατρεπτική η συμπεριφορά σας. Η ανάγκη σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η επιθυμία σας να ακολουθήσετε έναν πιο ξέγνοιαστο ερωτικό τρόπο ζωής, θα φέρει έντονη συναισθηματική και ερωτική ένωση με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα φίλοι Τοξότες είναι σχεδόν βέβαιο πως το ενδιαφέρον και η προσοχή σας μαγνητίζονται περισσότερο από τις ανθρώπινες και συναισθηματικές σχέσεις που υπάρχουν γύρω σας και λιγότερο για την πρακτική πλευρά της καθημερινότητάς σας. Φανείτε σταθεροί και σίγουροι για το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε στον δεσμό σας, μην επιτρέπετε στις αμφιβολίες και τον φόβο, να δημιουργούν ρήξεις και κόντρες με τον ερωτικό σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα σας οδηγήσει σε πράξεις αυτοπροβολής. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα τις προκαλέσει η θέληση σας να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι σας δημιουργεί στασιμότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν καταφέρετε σήμερα να ενστερνιστείτε τις ιδέες και τα πιστεύω των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων φίλοι Αιγόκεροι, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και τις ερωτικές σας ανάγκες, καθώς και τα θέλω της καρδιάς σας στον δεσμό σας, χωρίς να δημιουργηθεί με τους οικείους σας μια δύσβατη, ανταγωνιστική κατάσταση δίχως επιστροφή. Αγκαλιάστε με πάθος και όχι με εγωισμό το άλλο σας μισό, μην φοβάστε τα συναισθήματά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ερωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ερωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αισθάνεστε ανανεωμένοι και πολύ ενθουσιώδεις σήμερα φίλοι Υδροχόοι, γιατί επηρεάζεστε από τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες που σας ωθούν να κατακτήσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, να διασκεδάσετε με τα προσφιλή σας άτομα, να ζωντανέψετε και πάλι το πάθος στον δεσμό σας. Κατανοήστε με περισσότερη ευκολία και συγκαταβατική διάθεση τα διλήμματα και τις αμφιβολίες του ερωτικού σας συντρόφου, οργανώστε μια φιλική συγκέντρωση, χαμογελάστε μέσα από την ψυχή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αεράτη και δυναμική θα είναι η διάθεση σας και επειδή θα έχετε ανάγκη για αλλαγές γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στη ζωή σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η νέα γνωριμία  που θα συμβεί θα αλλάξει τα δεδομένα σας, περνάτε σε περίοδο μεγάλων και οριστικών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ξεχωρίστε σήμερα αγαπητοί Ιχθύες στον χώρο της δουλειάς σας με τις απίστευτες ικανότητες και τα αναρίθμητα ταλέντα σας, κερδίστε την εκτίμηση και τον θαυμασμό των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων με την αισιοδοξία και την δοτικότητά σας. Βάλτε σημαντικούς στόχους στην συναισθηματική σας ζωή και κάντε τους πράξη με ήρεμες και μεθοδικές επιλογές, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλο το πεδίο ελεύθερο να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, ελκύοντας μια υπέροχη, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.