Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/02)

407

Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και από τη νέα της θέση θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση επιθυμεί ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων στις διαπροσωπικές της σχέσεις και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει ανάγκη μέσα σε αυτό το διάστημα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, μια πρόταση τόσο απρόοπτη όσο και ευνοϊκή θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστικά βήματα. Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, προσοχή στην υπεροψία που σας διακατέχει ανά διαστήματα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θερμή και δοτική θα είναι η στάση σας, κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Η μέρα θα βρει το κατάλληλο άνοιγμα και θα σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον πρόσωπο που από καιρό τρέφει αισθήματα για εσάς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε θα σας ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής σχέσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα καταφέρετε να βρείτε οριστική λύση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σας δυσκολεύει τη ζωή. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή ερωτικό, τώρα θα απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Στην ερωτική σας σχέση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε εμπόδια και ψυχολογική πίεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Σήμερα ενδεχομένως να νιώσετε έντονη την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει την ψυχολογία σας φέρνοντας έντονο ερωτισμό στις διαθέσεις σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή ερωτική πρόκληση μελλοντικής συνέχειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, σήμερα ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Μια επαγγελματική κίνηση που θα κάνετε θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, στις εργασιακές σας υποχρεώσεις θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, καταφθάνουν ευνοϊκά γεγονότα. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας καθημερινότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία με το ταίρι σας, κλείνουν υποθέσεις που σας δημιουργούν συναισθηματική πίεση. Θα φανείτε ομιλητικοί και εξωστρεφείς, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα ερωτική γνωριμία αρκεί να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψτε την δυναμική και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα σας βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα έχετε την επιθυμία να συνομιλήσετε  μόνο με πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν χαρά και ευχαρίστηση, γεγονός που θα σας φέρει ισορροπία και ήρεμη διάθεση. Θα διατηρηθεί ειρηνικό κλίμα μέσα στην οικογένεια σας, κανένα γεγονός δε θα φέρει απρόοπτες εντάσεις. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα λάβετε σας, συμβουλεύω να μην την αγνοήσετε, θα σας φανεί χρήσιμη στην πορεία του χρόνου. Επανασύνδεση θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα εσείς οι ερωτικά μόνοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ελεύθερη και αρκετά ζωηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε έντονη τη διάθεση για φλερτ, θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες. Αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα τις αξιοποιήσετε. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, καταφθάνει θετικό άνοιγμα στην εργασία σας, ανοίγεται προοπτική μακράς εξέλιξης. Στον ερωτικό σας τομέα θα σημειωθεί ευχάριστη και θετική αλλαγή που δεν αποκλείεται να συνοδεύεται με μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις ερωτικές σας προτιμήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η θερμή και πρόσχαρη στάση σας θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια πρόσωπα, ικανά να ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται συναισθηματικές αλλαγές με ικανοποιητικές και ευχάριστες ανατροπές. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα αναστατώσει καρδιά, σκέψεις και αισθήματα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, είναι πολύ πιθανόν να συζητήσετε με το ταίρι σας για το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Περνάτε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης πολύ πιο συγκροτημένο και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές και με ισχυρή θέληση θα περάσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλία με το πρόσωπο  που σας ενδιαφέρει θα δημιουργήσει βάσεις για σοβαρές αποφάσεις που σας διαβεβαιώνω που θα σας βγουν σε καλό. Σε περίπτωση που διανεύετε φάση χωρισμού ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε με το ταίρι σας, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα που το θεωρούσατε άλυτο. Αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν ευχάριστες και ελπιδοφόρες πληροφορίες που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και συγκροτημένα. Ερωτικό πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στην καρδιά σας θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι ενέργειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανοίγονται νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα φέρουν στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνουν ζεστούς και πρόσχαρους, για εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει δυνατότητα επανασύνδεσης. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, φαντασία και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας τώρα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κρυμμένες ανάγκες και να περάσετε σε αγορές που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, σήμερα θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική σταθερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, βάζετε τάξη στην ερωτική σας ζωή, τώρα οργανώνεστε και αναλαμβάνετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ερωτικά ζητήματα με αίσια κατάληξη. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές πλέον βλέψεις, αυτά που θα ακούσετε θα σας βάλουν στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα έρθετε σε συνεννόηση, καταφθάνει νέα ερωτική αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αυξημένη κοινωνική σας διάθεση θα σας βγάλει από τον χώρο εργασίας σας, αφήνετε στην άκρη επαγγελματικές καταστάσεις που σας κουράζουν και οικονομικές υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικό στρες. Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Δώστε προσοχή στις ερωτικές σας συναντήσεις θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις, είναι πολύ πιθανόν πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι άμεση και θερμή γεγονός που θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη ανοίγοντας προοπτική γρήγορης επανασύνδεσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα σας δοθεί το πράσινο φως να κάνετε πράξη κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, αυτή τη φορά θα βρείτε την αίτια των μέχρι τώρα αποτυχιών σας και θα είστε σε θέση να γλυτώσετε από οικονομικές παγίδες και λάθη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών, περάσετε δυναμικά σε δράση. Καταφθάνει ερωτική επιτυχία, σε απρόοπτη στιγμή το ξεκαθάρισμα που θα απαιτήσετε θα ανοίξει πορεία δεσμευτικής και επίσημης κατάληξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να οργανώσετε τη σκέψη σας και τη δράση σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ανοίγονται νέες ερωτικές ευκαιρίες, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Έρχεται ερωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που απ την πρώτη στιγμή της συνομιλίας σας θα νιώσετε οικειότητα και αμοιβαία έλξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τις ευρηματικές σας ικανότητες, θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις που εμποδίζουν την προσωπική σας βελτίωση. Με αποφασιστικότητα και έντονη δραστηριοποίηση θα καταφέρετε να τερματίσετε επιτυχώς επαγγελματικά προβλήματα, τώρα θα τακτοποιήσετε χρηματικές οφειλές και υποχρεώσεις. Ένα συναισθηματικό σας ζήτημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να φύγουν οι ανασφάλειες και να περάσετε σε σταθερή ερωτική πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα βάλει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να κλείσετε ερωτικές καταστάσεις που αιωρούνται εδώ και αρκετό καιρό. Με πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των εξελίξεων σας, σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις θα έχετε θετικές και άμεσες απαντήσεις. Θα φανείτε προσιτοί και συζητήσιμοι, με μεγάλη ευκολία θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα σας είναι τελείως άγνωστο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στην σκέψη σας, θα είστε σε θέση να οργανωθείτε και να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να περάσετε ιδέες και επιθυμίες με εύστοχο τρόπο. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, περνά στον δικό σας έλεγχο η περαιτέρω εξέλιξη. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, καταφθάνουν ευχάριστα γεγονότα. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, θα προκύψει καινούργια ερωτική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις, ένας θερμός διάλογος θα ανοίξει ερωτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες ερωτικές αλλαγές.