Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/02)

371

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο ζώδιο του Ταύρου.

Η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εκείνη τον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, καταδεικνύει πως η ήμερα θα έχει εύνοια αλλά και πολλές εκπλήξεις! Επίσης η ημέρα θα έχει μία διάθεση για υπερβολές, οι οποίες θα χρειαστούν προσοχή ώστε να μην επηρεάσουν τις εξελίξεις σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Άκρως δημιουργική ανατέλλει για σας αγαπητοί Κριοί η σημερινή μέρα, πυροδοτεί τις συζητήσεις στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα σας δίνει έμπνευση για να δράσετε και να ενεργοποιηθείτε σε όλα τα θέματα που αφορούν στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή. Μην δείχνετε ανυπομονησία και μην βιάζεστε να μεταμορφωθούν όλα γύρω σας από την μια στιγμή στην άλλη, μην βλέπετε τις εξελίξεις άσπρες ή μαύρες, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε καινούργια ερωτικά ανοίγματα, θα διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, ίσως να αποκτήσετε νέο ερωτικό ταίρι. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, θα πλησιάσετε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη καρδιά και στη σκέψη σας. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε αποφασιστικά σε αλλαγές και διεκδικήσεις, με δικές σας ενέργειες θα προκύψουν θερμές ερωτικές εξελίξεις, ετοιμαστείτε για βραδινό ραντεβού!

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Διεισδύστε σήμερα φίλοι Ταύροι στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, για να κατακτήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με δεξιοτεχνία και άψογο τρόπο. Η σημερινή μέρα θσ σας κάνει πιο εύκαμπτους και λιγότερο παγιωμένους στις θέσεις και τις απόψεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από τρυφερότητα και ζεστασιά, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει κρέμεται από το χείλη σας για μια συμβουλή ή για μια οριστική λύση για το ενωτικό μέλλον του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε εκδηλωτικοί, εξωστρεφείς και ελκυστικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με απελευθερωμένο τρόπο τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, φανείτε θετικοί θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις της ημέρας, φέρουν στο φως αγαπητοί Δίδυμοι τις απτές σας επιθυμίες για την προκοπή στην δουλειά και την προσωπική ανταμοιβή για τους κόπους που καταβάλλατε. Ανανεώστε μια συμφωνία που εκκρεμεί, κάντε συμφέρουσες οικονομικές συναλλαγές, φροντίστε τον εαυτό σας και τα κοντινά σας άτομα με αφοσίωση και ζεστασιά, μην παραμερίζετε το ταίρι που αγαπάτε για να φτάσετε ψηλά, βρείτε την χρυσή τομή στις σχέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, θα φανείτε αυθόρμητοι και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να ταχτοποιήσετε οριστικά παλιές ανοιχτές ερωτικές σας υποθέσεις, θα είστε απόλυτα βέβαιοι γι αυτά που θα πείτε και θα κάνετε. Ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να θέλετε να αλλάξετε στάσιμες καταστάσεις και ανιαρά δεδομένα. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια ισχυρή αίσθηση γαλήνης και ισορροπίας επικρατεί σήμερα φίλοι Καρκίνοι στις εργασιακές και τις προσωπικές σας δοσοληψίες, εξοπλιστείτε με φαντασία και με την αλάθητη διαίσθησή σας, ενισχύστε τα προσόντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, μην αφήνετε καμιά ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, σχεδιάστε τα επόμενα βήματα στον δεσμό σας με έντονο συναισθηματισμό και ξεκάθαρες λύσεις. Είναι μια καλότυχη μέρα για τους αδέσμευτους Καρκίνους, προκειμένου να βρείτε το ταίρι των ονείρων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στον ερωτικό σας τομέα, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεση σας και αρκετά αποφασιστική η δράση σας. Θετική απάντηση θα λάβετε από πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ενθαρρύνετε σήμερα τι συναλλαγές σας αγαπητοί Λέοντες με τις ιδέες και τα πιστεύω σας, προτιμήστε να κάνετε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα μια ήρεμη κουβέντα, παρά να σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις με ενθουσιασμό και να προκύψουν αναβολές και καθυστερήσεις. Η σημερινή όψη εφοδιάζει την ψυχή σας με θάρρος και τόλμη, με εναλλακτικές λύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα που ταλαιπωρούν την ερωτική σας ζωή, απολαύστε χαρούμενες, μοναδικές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με ιδιαιτέρως θερμές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οι επαφές σας πολύ γρήγορα να πάρουν ερωτική έκταση. Δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος μικρής ερωτικής εξομολόγησης, σας συμβουλεύω να μην κρύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πιστέψτε επιτέλους στην αξία σας και στις δυνατότητες που έχετε σαν άνθρωποι και σαν χαρακτήρες σήμερα φίλοι Παρθένοι, η σημερινή όψη ενισχύει τις ιδέες σας να γίνουν πράξεις, σας παροτρύνει να συνάψετε μια σημαντική συνεργασία, μια προσωπική σχέση, να συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα πως τα πάντα γύρω σας μπορούν να αλλάξουν θετικά, μην χάνετε το δάσος επικεντρωμένοι μόνιμα στις μικρολεπτομέρειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε στοχευμένες διεκδικήσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη στο ένστικτο σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Ένα ελκυστικό άτομο θα ρίξει επάνω σας τα ερωτικά του βέλη, αποφύγετε κυκλοθυμίες και απαισιόδοξες σκέψεις όλα θα βαδίσουν υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Φτιάξτε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί το δικό σας εργασιακό πλάνο, χωρίς να παρακάμπτετε τα αιτήματα και τις επιθυμίες των συνεργατών σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας για να φέρετε εις πέρας τα δύσκολα και ακατόρθωτα θέματα που σας απασχολούν. Σχεδιάστε με προσοχή και υπευθυνότητα τον καινούριο σας εαυτό από την πρώτη μέρα του μήνα, δίχως να αφήσετε έξω από τους υπολογισμούς σας την γλυκύτητα και την ευγένεια του χαρακτήρα σας, χωρίς να επιτρέπετε στους άλλους να τσαλαπατούν την περηφάνια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα αφήσετε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες, τώρα θα αναζητήσετε την αλλαγή και την περιπέτεια, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρή. Περνάτε σε ουσιαστικές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ερωτική σχέση με πρόσωπο που από καιρό έχετε κρυμμένο στην καρδιά σας. Αυτή τη φορά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης, θα ζήσετε με οδηγό τις πραγματικές εσώψυχες σας επιθυμίες, δεν θα υποκύψετε σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προωθείστε σήμερα φίλοι Σκορπιοί τα δημιουργικά ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας αρετές, με την σημερινή όψη ενισχύονται τα προτερήματα και η αξιοσύνη σας, για να αποδείξετε στον χώρο της δουλειάς σας αλλά και στις διαπροσωπικές σας επαφές πως είστε ικανοί και άξιοι να δικαιωθείτε για τις προσπάθειες σας. Η ώρα της αλήθειας έφτασε στην ερωτική σας ζωή, αποφασίστε αν το ταίρι που στέκεται πλάι σας είναι ο μόνιμος ερωτικός σας σύντροφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε απαισιόδοξες σκέψεις ή τάσεις πεσιμισμού. Μέσω της εσωτερικής σας δύναμης θα αναθεωρήσετε απόψεις, θα δείτε με αισιόδοξο και τολμηρό μάτι το μέλλον σας. Έρχονται δυναμικές αποφάσεις, νέα πλάνα, και ένα καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα έχει τη δυνατότητα να σας βγάλει οριστικά από το αποτυχημένο παρελθόν σας.  Δεν αποκλείεται να υπάρξει έναρξη καινούργιας ερωτικής σχέσης με την πιθανότητα να προκύψει μονιμότητα και δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην αρνείστε τις αλήθειες και την πραγματικότητα που υπάρχει γύρω σας αγαπητοί Τοξότες, μην πλανάστε από τις υποσχέσεις και τις επιβεβαιώσεις των ανωτέρων και των κοντινών σας ατόμων, η σημερινή όψη αξιώνει να κάνετε μια ισορροπημένη και ουσιαστική συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους και τα σχέδιά σας σήμερα, η αναβλητικότητα και οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, δεν θα πρέπει με τίποτα να σας ανησυχούν και να σας προβληματίζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα φανείτε μαχητικοί στα θέλω σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερβάλετε στα όνειρα και στις επιθυμίες σας. Ο δυναμισμός σε συνδυασμό με τον ερωτισμό σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις συναισθηματικής απελευθέρωσης,  θα καταφέρετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, σας συμβουλεύω να αφήσετε το περιθώριο να σας φλερτάρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επιλέξτε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι τα πρόσωπα που θα συζητήσετε τις ανησυχίες σας για τις εξελίξεις στην δουλειά σας, κάντε εύστοχες συναλλαγές και συμφωνίες που θα προσβλέπουν στο δικό σας συμφέρον, ακολουθείστε τα ιδανικά σας και τα πιστεύω σας, χωρίς να επιτρέπετε στο περιβάλλον σας να επηρεάζει τις σημαντικές και ουσιαστικές σας αποφάσεις. Η σημερινή όψη σας παροτρύνει να κάνετε μια αρμονική και ισορροπημένη κουβέντα με το ταίρι σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, σήμερα θα επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας, θα δώσετε μια κάπως πιο φιλοσοφημένη εκδοχή στις καταστάσεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει τυχαίο γεγονός που θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο. Οι επαφές σας θα πάρουν ερωτική έκταση, ξεκινάτε νέα ερωτική σχέση που δεν θα έχει αρνητική κατάληξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η μη ρεαλιστική στάση που ακολουθείτε σε ένα σημαντικό, επαγγελματικό ζήτημα που σας καίει, είναι πιθανό να σας βγει σε καλό σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, η σημερινή όψη πυροδοτεί το τοπίο για να εξωτερικεύσετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας σε υλική και ηθική ανταμοιβή, ωστόσο μην το παρακάνετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ίσως υπάρξει μια ξαφνική ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Δείξτε συναινετικό πνεύμα στο ταίρι σας για να διαλυθούν και οι παραμικρές σας αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη. Περάστε σε άμεσες προτάσεις θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Καλή θέληση, τόλμη και θάρρος είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας σήμερα για σας φίλοι Ιχθύες, που αν το ακολουθήσετε με γαληνεμένη και ισορροπημένη διάθεση, τότε είναι σίγουρο πως θα δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας στην δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, στα θέλω και τις επιθυμίες σας, κινηθείτε δυναμικά προς τα εμπρός, μην κάνετε πισωγυρίσματα με ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, αν δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, τώρα αρχίζει η αναζήτηση νέων περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε από την αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Αποκτάται διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε από τις πρώτες σας επαφές, καλοδεχτείτε τις νέες ερωτικές προκλήσεις, δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα.