ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης αύριο Παρασκευή 16/02 για εργασίες καθαρισμού της δεξαμενής ύδρευσης της Τ.Κ. Κ. Αγίου Ιωάννη

105
φωτο αρχείου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με προσήλωση στον στόχο της αδιάλειπτης υδροδότησης και ποιοτικής παροχέτευσης με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο τόσο των Δημοτικών, Τοπικών Ενοτήτων όσο και στην πόλη της Κατερίνης, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 από νωρίς το πρωί θα προβεί σε εργασίες καθαρισμού της υδρευτικής δεξαμενής της Τ.Κ Κ. Αγ. Ιωάννη.

Συγκεκριμένα, αποφρακτικό μηχάνημα σε συνεργασία με προσωπικό της υπηρεσίας θα προβούν σε εκκένωση της δεξαμενής ύδρευσης της Τ.Κ. Κ. Αγ. Ιωάννη από το νερό, συγκέντρωση και απομάκρυνση των φερτών υλικών και των επικαθίσεων του πυθμένα με ταυτόχρονη πλύση των τοιχωμάτων της. Στην όλη διαδικασία θα παρίσταται και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κ. Αγ. Ιωάννη ο οποίος έχει την ευθύνη της συνεχούς ενημέρωσης των κατοίκων του Κ. Αγ. Ιωάννη.

Ο καθαρισμός της υδρευτικής δεξαμενής υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι ενώ η ομαλή υδροδότηση θα αποκατασταθεί τις απογευματινές ώρες.

Ζητούμε την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και την φύλαξη ποσοτήτων νερού για την κάλυψη των βασικών αναγκών του κατά την διάρκεια της διακοπής της υδροδότησης.