Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/02)

534

Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Ήλιο στον Υδροχόο.

Αυτή η όψη καταδεικνύει πως η ήμερα θα είναι υποστηρικτική για να εκφράσεις πράγματα που θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι αν αυτά θα παρεξηγηθούν. Η θετική όψη μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ώστε να καταφέρεις κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο που έχεις βάλει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλάζετε πλεύση και τακτική. Βάζετε φρένο στη στασιμότητα, νέες τάσεις, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν τη σκέψη σας, αποφασίζετε να κινηθείτε δυναμικά. Στον ερωτικό σας τομέα, σήμερα θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να κλείσετε παλιά κεφαλαία αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα κάνετε το βήμα να  περάσετε σε εξομολογήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργια γνωριμία, προετοιμαστείτε καταλλήλως, κάτι απρόοπτο και ιδιαιτέρως ευχάριστο θα συμβεί. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, θερμή η αύρα σας, δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο ελκυστικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή στα διλλήματα και στις αμφισβητήσεις, η σημερινή αστρολογική όψη καχύποπτη θα κάνει τη στάση σας. Ίσως να φανείτε αναποφάσιστοι σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, δεν θα είστε σε θέση να ρισκάρετε. Θερμό τηλεφώνημα θα λάβετε, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Στον ερωτικό σας τομέα, θα σας γίνει πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές που θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα βγείτε από ένα προσωπικό σας συναισθηματικό αδιέξοδο, δίνετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, δεν θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρει να σας πλαισιώσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο στην ζωή σας, ξεκινά νέα ερωτική ιστορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα αλλάξουν τα αισθήματα και τις απόψεις σας, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας. Ένα συμβάν θα ανατρέψει τα δεδομένα, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες ερωτικές υποθέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια και τα μελανά σημεία, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τις μαύρες τρύπες. Μπαίνετε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας, ανοίγει δρόμος σταθερής σχέσης και απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, επάνω σε έντονη συναισθηματική στιγμή με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες περί επίσημης δέσμευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στον ερωτικό σας τομέα, ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας θα ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Θα υπάρξει καινούργια γνωριμία και αν φανείτε δεκτικοί, τότε πολύ γρήγορα θα προκύψει κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα αναζητήσετε ασφάλεια και συναισθηματική κατοχύρωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό πρόσωπο που οι βλέψεις του προσπέρασαν πλέον το φιλικό στάδιο και έχουν φτάσει στο ερωτικό. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας κάνει, προβλέπεται θερμή ερωτική κατάληξη αμοιβαίων αισθημάτων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα η σκέψη σας θα είναι τολμηρή, διαφορετική, ίσως και κάπως απρόβλεπτη ή ανατρεπτική. Θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες, νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης. Τολμηρές θα είναι οι πράξεις σας, με εκδηλωτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει θετική εξέλιξη στις συζητήσεις σας, κλείνουν δύσκολα και αρνητικά ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, οξυδέρκεια και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ομαλή και εποικοδομητική εξέλιξη θα φέρει στην επικοινωνία σας η σημερινή αστρολογική όψη, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες διαπραγματεύσεις γύρω από οικονομικά θέματα, αγοροπωλησίες, ιδέες επαγγελματικής επέκτασης. Κλείνουν εκκρεμότητες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε αυτό που θα τάξετε ή θα υποσχεθείτε. Συνεννόηση θα υπάρξει στις ερωτικές σας συζητήσεις, ισορροπία και αρμονία θα έχετε με το ταίρι σας, λύνονται παρεξηγήσεις, τερματίζουν τσακωμοί ή χωρισμοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, δυνατή και σωστή θα είναι η κρίση σας. Περάστε σε εξομολογήσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις θα υπάρξουν ανατροπές που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Ερωτικό άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, οι μεταξύ σας συναντήσεις θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, ουσιαστικά στο χέρι σας θα είναι η επανένωση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εσείς με δική σας απόφαση τερματίζετε τάσεις ηττοπάθειας, βάζετε τέλος στις αρνητικές σκέψεις. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα, σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, οι ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε επαγγελματικά και οικονομικά. Αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα έχει κατάληξη επανένωσης. Καλό θα είναι να ανασυγκροτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανατρεπτικό και ιδιαιτέρως αναζωογονητικό ερωτικό γεγονός σας φέρνει η σημερινή αστρολογική όψη. Απρόοπτες και ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται πορεία μακροχρόνιας αγάπης. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν έρχεται με θερμές, αρμόνικες, και ερωτικές διαθέσεις, αξιοποιήστε τα γεγονότα που θα προκύψουν, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από ανασφάλειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι σημερινές αστρολογικες όψεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να καταρρίψετε εμπόδια, διώχνετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας δημιουργεί φραγμούς και δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε. Θα βρείτε τη δύναμη να διακόψετε επαφές με πρόσωπα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, ουσιαστικά αυτή τη φορά περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση. Θα είστε καταρτισμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές, ακολουθήστε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, απρόσμενη ερωτική έκπληξη θα ‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές τις ερωτικές σας διαθέσεις, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που εμπόδιζε τη δέσμευση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική περίοδος ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να το κάνετε, θα βρείτε θερμό ενδιαφέρον κι άμεση ανταπόκριση. Για σήμερα εστιάστε στον ερωτικό σας τομέα, όσοι από εσάς επιθυμείτε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να στρώσετε το κατάλληλο έδαφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αλλάζουν τα δεδομένα, κλείνουν ανοιχτά ζητήματα μέσα στη σχέση σας, με το ταίρι σας περνάτε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το ραντεβού που θα έχετε. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο αισθησιακό, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε στη ζωή σας, προμηνύεται σχέση δυνατής αμοιβαίας αγάπης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως να προβληματιστείτε σχετικά με την κατεύθυνση που παίρνει η επαγγελματική σας πορεία ή καριέρα, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες που πλέον θα είτε σε θέση να τις αξιοποιήσετε. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε υποθέσεις που χρήζουν αλλαγές, η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συζητήσεις, τολμηρές αποφάσεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, παίρνετε την απόφαση να κλείσετε αρνητικά ερωτικά κεφάλαια, τερματίζετε σχέσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Εσάς τους μοναχικούς που είστε χωρίς σχέση, ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές εμπειρίες φέρνοντας τέλος στη στασιμότητα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενδυναμώσει την ψυχική σας θέληση και παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε πόστο εργασίας ή επαγγελματική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ότι σας κρατά στάσιμους ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη νέας ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, δυνατή θα είναι η  διαίσθηση σας, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Πρώην ερωτικό σας ταίρι με τις προτάσεις και τις εξομολογήσεις του θα βάλει την καρδιά σας σε νέα συναισθηματική δοκιμασία. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Σήμερα θα υπάρξει θερμό ραντεβού με ευχάριστες ανατροπές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε επιτυχημένες συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε  σκόπιμες συζητήσεις επαγγελματικές ή ερωτικές. Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους. Καταφθάνει απρόσμενη επανασύνδεση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται στα ύψη, τώρα θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η πρόταση συνάντησης που θα λάβετε θα ανανεώσει την καρδιά σας ενισχύοντας τη διάθεση να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα. Οι κινήσεις σας θα είναι δυναμικές, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε. Το πρόσωπο που έχετε ήδη στο στόχαστρο σας ή που σε λίγο θα βάλετε, να είστε σίγουροι πως θα το κερδίσετε μια και καλή.