Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (13/02)

443

Σήμερα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος του με τον Πλούτωνα.

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και κατευθείαν συναντά τον Πλούτωνα καταδεικνύοντας πως η συνάντησή τους θα δημιουργήσει μια έντονη ημέρα, η οποία χρειάζεται προσοχή. Σήμερα ενδεχομένως να ακούσεις κάποια νέα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έκπληξη ή εκνευρισμό. Η ημέρα θα είναι ούτως ή άλλως εκρηκτική γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσελκύετε σήμερα φίλοι Κριοί την δόξα και την ευημερία στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις, δείχνετε ευχαριστημένοι και πρόσχαροι για την καλή πορεία της δουλειάς σας και της προσωπικής σας ζωής, ενώ οι πλανητικές συγκυρίες ενισχύουν τον εγωισμό και την υπεροψία σας απέναντι σε θέματα που αφορούν αντιπαλότητες και έχθρες με τα οικεία σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Σκεφτείτε πως η νευρικότητα και οι ακραίες συμπεριφορές οδηγούν σε αντίθετα, έκρυθμα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η υπερβολή θα χαρακτηρίζει τη στάση σας, στόχος σας θα είναι να κρατήσετε πάση θυσία το πάνω χέρι στη σχέση σας. Ενδέχεται να πιέσετε το ταίρι σας, απαιτητική θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα προκειμένου να αποκαλυφθούν αλήθειες ίσως να τραβήξετε την κατάσταση στα άκρα. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν έντονες συζητήσεις, αποκαλυπτικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αυταπάτες.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα χρειαστεί αγαπητοί Ταύροι να έχετε γερά νεύρα και δυνατές, εσωτερικές αντιστάσεις για να αποφύγετε μια σύγκρουση στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε με συνάδελφο ή ανώτερο πρόσωπο που επηρεάζει την πρόοδο σας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση σιγουρευτείτε για τις δικές σας επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας, ισορροπήστε τα πραγματικά θέλω και τις ανάγκες σας και συζητήστε ήρεμα και μεθοδικά ακόμα και με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην αφήνετε για αύριο ότι μπορεί να γαληνέψει σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ευέξαπτες οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε τις ερωτικές σας συνθήκες. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως δυσκολεύεστε σήμερα λίγο φίλοι Δίδυμοι να κάνετε περισσότερο υπομονή για να επιτύχετε τις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τις εσωτερικές σας επιδιώξεις, μπορεί να μην εκτιμήσετε σωστά τις αντοχές και τα νεύρα των προσώπων που σας περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να προκύψουν εντάσεις και επικοινωνιακός αναβρασμός στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Μην αποθαρρύνετε τον άνθρωπο που στηρίζει τα συναισθηματικά σας όνειρα, δείξτε ανεκτικότητα και ζεστασιά, ανακτήστε την αισιοδοξία και το πάθος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανεκπλήρωτες επιθυμίες θα βγουν στο προσκήνιο, σκεφτείτε πολύ καλά που και σε ποιο άτομο θα επιρρίψετε τις ευθύνες. Αν συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας απαιτητικά ή εγωιστικά θα τα βρείτε μπαστούνια, η επικοινωνία σας δε θα πάει καλά. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν έχετε καταφέρει να το ξεπεράσετε τότε θα είναι λάθος αν καμουφλάρετε τα αισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δυστυχώς σήμερα δεν είσαστε και τόσο συνεργάσιμοι αγαπητοί Καρκίνοι με τους οικείους και τα προσφιλή σας άτομα, δεν αισθάνεστε άνεση στο περιβάλλον που κινείστε, η δυσφορία και η ανασφάλειά σας ίσως ξεπεράσουν τα όρια, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα και τον θυμό σας και να συγκεντρωθείτε στα ουσιαστικά και σημαντικά θέλω της καρδιάς σας. Νιώστε και πάλι ασφαλείς στον δεσμό σας, αναθερμάνετε την αγάπη με το ταίρι σας, χρωματίστε με πάθος την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδέχεται η στάση σας να είναι άκαμπτη και πεισματικά αντιδραστική, η επικοινωνία με το ερωτικό σας ταίρι θα είναι δύσκολη. Αν δεν θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού, ενδέχεται να λάβετε ξαφνικό τηλεφώνημα από το πρόσωπο που σκέπτεστε, τα αρνητικά δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν κινηθείτε συγκαταβατικά και ορθολογικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το σύμπαν σήμερα φίλοι Λέοντες δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις των πλανητών και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεαστεί η προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, στις εντάσεις και τις διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφο, στην εσωτερική πάλη της καρδιάς σας με το άλλο σας μισό για το αύριο του δεσμού σας, στην ασυνεννοησία και τις αψιμαχίες με το ταίρι σας που πιθανόν σας χαλάσουν την διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αρκετά παρορμητικοί, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι εριστική. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να φανείτε κτητικοί και ανασφαλείς, προσοχή σε σκηνές ζήλειας. Η συνομιλία σας με ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα κατεύθυνση στην πορεία σας, θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι το αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις για τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αγαπητοί Παρθένοι σήμερα, αλλά οι αστρολογικές όψεις της ημέρας με τους άλλους πλανήτες να σας χαλάνε τα σημαντικά σας σχέδια, να προκαλούν αναβολές και καθυστερήσεις στις βαθιές σας επιθυμίες. Μπόρα είναι και θα περάσει αν δεν δώσετε περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε μια διαφωνία με το ταίρι σας, αν σιωπήσετε σε μια επαγγελματική αντιδικία, αν χαλαρώσετε στην ζεστασιά του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, δε θα υπάρχει ισορροπία στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να εμφανίσετε αντιδραστικό πείσμα. Αδιάλλακτοι θα είστε σε συζητήσεις με το ταίρι σας, γεγονός που δε θα καθιστά δυνατή τη συνεννόηση σας. Η αλλοπρόσαλλη στάση σας θα φέρει ένταση στους διαλόγους σας, καλό θα είναι να μην παρατραβήξετε το σκοινί. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωής, σας συμβουλεύω να μη το απομακρύνετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αποφύγετε σήμερα φίλοι Ζυγοί τις εντάσεις και τις αψιμαχίες με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, ενδεχομένως εγκυμονούν προβλήματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, για αυτό το λόγο φανείτε περισσότερο συζητήσιμοι και διαλλακτικοί στις απόψεις και τα πιστεύω σας. Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί ταυτόχρονα, επιλέξτε τα θέματα και τις καταστάσεις που σας ηλεκτρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, χαλαρώστε και ισορροπήστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δύσκολη θα είναι η επικοινωνία σας, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μάλλον θα αισθανθείτε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε από πού πηγάζει το κάθε σας συναίσθημα γι αυτό θα υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν θα έλεγα αγαπητοί Σκορπιοί πως είναι η ευνοϊκότερη μέρα για να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα σε οποιονδήποτε τομέα της καθημερινότητας, αντίθετα χρειάζεται να αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες που σας προκαλούν θυμό και εκνευρισμό. Κρατήστε χαμηλούς και ήπιους τόνους με τον ερωτικό σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τις αδυναμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, μην βγάζετε συμπεράσματα για το ταίρι σας που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την ερωτική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι, ο αρνητικός τρόπος σκέψης σας θα σας δημιουργήσει αμφισβητήσεις. Αν θέλετε να ισορροπήσετε και να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις ή εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η μέρα φίλοι Τοξότες, σας γεμίζει με ενέργεια και ενθουσιασμό, είσαστε περισσότερο ξεσηκωμένοι και γρήγοροι από ποτέ, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τις υπερβολές, την παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας, ώστε να μην δημιουργήσετε οξυμένη ατμόσφαιρα στην σχέση σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματικές εκτονώσεις θα σημειωθούν, για να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας θα πρέπει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, προσοχή στις υπερβολές. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τις εξάρσεις σας, κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, το νου σας στις εκδηλώσεις σας και κυρίως στις εκφράσεις σας, αποφύγετε πιέσεις και εντάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι αντιθέσεις και οι δύσκολες αστρολογικές όψεις της ημέρας είναι σχεδόν βέβαιο πως σας δημιουργούν σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι την διάθεση να έρθετε σε ρήξη με τους συναδέλφους και τα οικεία σας πρόσωπα, προκειμένου να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη περίσκεψη σε μια συζήτηση με το ταίρι σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρής διαφωνίας στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι δείξτε εγκράτεια στα σχέδιά σας για μια νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα του δεσμού σας, θα πρέπει να κινηθείτε συγκρατημένα και ώριμα αποφεύγοντας αλαζονείες και υπεροψίες. Ελλοχεύει κίνδυνος με την στάση σας να κλονίσετε την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και συγκαταβατική διάθεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια ημέρα φίλοι Υδροχόοι γεμάτη αντιθέσεις και αντιφάσεις, για αυτό το λόγο χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές σας επιθυμίες, να μην ζητάτε από τον εαυτό σας και από τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν περισσότερα από αυτά που μπορεί να πράξουν. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε στα δίχτυα μια καινούριας, αισθησιακής γνωριμίας, αν δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά του φλερτ που έλκει την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Επιμονή θα εμφανίσετε στις ενέργειες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τις αντιδράσεις σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σημειωθεί καινούργιο άνοιγμα, ωστόσο το αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην προσπαθήσετε σήμερα αγαπητοί Ιχθύες να κάνετε το ακατόρθωτο, μην ζορίζετε τον εαυτό σας να υπερβάλλει για να πετύχετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, γιατί πιθανόν να συναντήσετε απροσπέλαστα τείχη στις ιδέες και τα όνειρά σας και να απογοητευτείτε αρκετά. Ξεκαθαρίστε τα πρόσωπα που χαίρονται με τις χαρές σας και λυπούνται με το πρόβλημά σας, μην τα δίνετε όλα σε όλους και μην παγιδεύεστε με φρούδες υποσχέσεις και κάλπικες ελπίδες, μιλήστε στους οικείους σας με ήρεμο και διπλωματικό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, το νου σας να μην πείτε λόγια για τα οποία την επόμενη μέρα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε θυμούς και εκνευρισμούς, ναι μεν θα νιώσετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας κατανοήσει, αλλά εσείς από την πλευρά σας θα έχετε τη διάθεση να μπείτε στη θέση του άλλου; Καλό θα είναι να μην δείτε μονόπλευρα τις καταστάσεις γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο…