Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/02)

251

Σήμερα η σύνοδος Σελήνης -Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η συνάντηση της Σελήνης και του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο θα δημιουργήσει μία «αυστηρότητα» στην ημέρα, η οποία θα σε οδηγήσει να βάλεις σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου. Ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις αν γνωρίζεις πως υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν, όμως να θυμάσαι πως η ημέρα θα είναι βοηθητική για να τις φέρεις εις πέρας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι γύρω σου σε συμβουλεύονται και νιώθουν ότι μπορείς να λύσεις τα θέματα τους. Κάνεις έξυπνες κινήσεις στα επαγγελματικά που θα σου αποδώσουν αργότερα στο μέλλον. Συναισθηματικά έχεις αυτοπεποίθηση και μπορεί να ελκύεις άτομα βαθιά φιλοσοφημένα ή άτομα που μπορείς να μάθεις από αυτά. Αν είσαι σε σχέση υπάρχει αμεσότητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σου με το σύντροφό σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε σχέση θα νιώσετε συναισθηματικής ασφάλεια, ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις  στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν καθώς και πολλά μέτωπα που είναι ανοιχτά. Παράλληλα έχεις περίεργη διάθεση, δεν έχεις όρεξη για κοινωνικότητες και συζητήσεις. Σήμερα προτιμάς τη μοναξιά από την παρέα. Είναι καλό εφόσον κάτσεις και κάνεις έναν απολογισμό και δεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις και πως. Συγκεντρώσου στα θετικά που έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα για να πάρεις κουράγιο να συνεχίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με βασική επιθυμία και πρωταρχικό στόχο να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες βραδινές εξελίξεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίνεις την βοήθειά σου όπου την χρειάζονται. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα τρέξουν σήμερα σε εσένα για μια σου συμβουλή σε κάποια προσωπική τους υπόθεση. Συναισθηματικά, νιώθεις θα έλεγα κουρασμένος και απογοητευμένος. Αναζητάς κάτι που θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την τύχη σου ξεκινώντας από την διάθεσή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμός διάλογος θα φέρει άμεση ερωτική κατάληξη, που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε ερωτικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Προσωπικό ραντεβού θα αποτελέσει αφετηρία μιας πολύ ευχάριστης ερωτικής διαδρομής, που σας διαβεβαιώνω πως το τέλος θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα έχεις λίγο εκνευρισμό που προέρχεται και από κούραση πολλών υποχρεώσεων. Έχουν μαζευτεί πολλές δουλειές τον τελευταίο καιρό που σου τρώνε όλη την ενέργεια. Βαλε ένα πρόγραμμα για να τα καταφέρεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό να αφήνεις τους δικούς σου ανθρώπους έξω από τη ζωή σου όταν δε νιώθεις καλά και να τους μιλάς απότομα.  Συναισθηματικά νιώθεις κι εκεί το ανικανοποίητο. Δεν ξέρεις τι θέλεις και ψάχνεις ευκαιρίες για διενέξεις. Βγες έξω με φίλους η αγαπημένους για ένα χαλαρό ποτό και θα δεις πως θα αλλάξει η διάθεσή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν. Σήμερα δεν αποκλείεται να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να περάσει στην ερωτική σας ζωή, θα σας προσεγγίσει ερωτικά και συναισθηματικά, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε ανασφάλειες ή αρνητικές προκαταλήψεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή μέρα σε γεμίζει θέληση να τελειοποιήσεις ένα έργο που έχεις ξεκινήσει καιρό. Σκέφτεσαι νέες δραστικές μεθόδους για την επίτευξη του σχεδίου σου. Δεν υπάρχουν εμπόδια και η καλή σου τύχη σε βοηθάει. Συναισθηματικά οι απαιτήσεις σου πλέον είναι πολύ υψηλές. Ψάχνεις ένα άτομο που θα μπορείς να το θαυμάζεις  και να επικοινωνείς άριστα μαζί του. Αν το έχεις βρει κάνεις κινήσεις για να το κατακτήσεις, αν όχι δεν ικανοποιείσαι με  κάτι λιγότερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε ήρεμες και θερμές συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχεται αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Ξάφνιασμα θα νιώσει η καρδιά σας κατόπιν απρόσμενης συνομιλίας, θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν, που σας διαβεβαιώνω πως θα έχει θετικούς σκοπούς. Αν δεχτείτε τη συνάντηση που θα σας προτείνει και δεν απορρίψετε το ενδιαφέρον του, τότε θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει σχέση δεσμευτικής κατάληξης. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα υπάρξουν θερμές ανατροπές!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έχεις όρεξη να τελειοποιήσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Ρίχνεσαι με τα μούτρα κυριολεκτικά στη δουλειά. Σε έχει καταβάλει μια περίεργη μανία να τα τελειώσεις όλα σήμερα ώστε να σου φύγει  το περιττό άγχος. Εγώ θα έλεγα, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσε το. Κάνε ότι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν αυτά που είχαν μείνει πίσω. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλλημα που σε ταλαιπωρεί. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις θα σου έλεγα να απομακρυνθείς μέχρι να αποφασίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι άμεση και απολύτως συνεννοήσιμη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη, ανοίγοντας προοπτική μόνιμης επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ειλικρίνεια σου σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες αφού χωρίς να διστάζεις θα έχεις την τάση να σερβίρεις σε όποιον έχεις μπροστά σου ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις κάτι. Διάλεξε τον πιο αναίμακτο για να αποφύγεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Όσον αφορά τα συναισθηματικά υπάρχουν άνθρωποι που έλκονται από την παρουσία σου και αναζητούν τη συντροφιά σου. Επειδή η διάθεσή σου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη σήμερα  θα έλεγα να μην κλείσεις κάποιο ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή και συγκαταβατική, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα μείνετε κοντά στο τηλέφωνό σας, μια χαρμόσυνη κίνηση θα φέρει σταθερή και έντονη αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να ανοίξετε δίοδο σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα οι κόποι σας θα καρποφορήσουν. Προσωπικό ραντεβού με συνομιλία τετ α τετ, θα σας ανανεώσει ψυχικά και ερωτικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η διαίσθηση σου είναι έντονη και σε βοηθάει να δράσεις σωστά σε θέματα που προκύπτουν. Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και γενικά έχεις την τάση σήμερα να είσαι αφηρημένος. Θα υπάρχουν πολλές επαφές και κοινωνική διάθεση. Έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και το ρίξεις έξω. Συναισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες που σε βάζουν σε σκέψεις για το πώς πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και εξέφρασε τα ειλικρινή σου αισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε τις ανασφάλειές σας, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε τολμηρές ερωτικές προσεγγίσεις. Αυτή τη φορά θα κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, ναι μεν θα δώσετε αξία στην ηθική, ωστόσο θα αποφύγετε τις προκαταλήψεις που δημιουργούν φραγμούς. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Ελκυστικό θα σας φανεί το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, κρατήστε δεχτική στάση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα σου δίνει καλή διάθεση να βοηθήσεις τους γύρω σου. Δίνεις πολύ καλές συμβουλές και εμπνέεις εμπιστοσύνη. Νιώθεις την τύχη με το μέρος σου σε ότι κι αν κάνεις. Από την άλλη η μέρα δεν σε αφήνει να αμελήσεις άλλο υποχρεώσεις. Έτσι δουλεύεις σκληρά ώστε να διευθετηθούν όσα χρειάζεται. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι οι γύρω σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν και  προτιμάς την απομόνωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε θερμή πρόταση για ραντεβού. Θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα με όμορφη και σταθερή εξέλιξη, σας συμβουλεύω να μη σκεφτείτε αρνητικά. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητά σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ίσως αναλάβεις να φέρεις εις πέρας κάτι πολύ δύσκολο επαγγελματικά. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ξέρεις με ποιο τρόπο θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά τα συναισθηματικά έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις. Νιώθεις ανυπομονησία και  αυτό ίσως σε μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος για το άτομο που πλησιάζεις καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση  γιατί αργότερα μπορεί να έρθεις σε δύσκολη θέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, δυνατό και σωστό θα είναι το προαίσθημά σας. Μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε, θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να σας ζητήσει επανασύνδεση. Οι μεταξύ σας ερωτικές επαφές θα μπουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, δημιουργώντας ευνοϊκές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, τώρα θα αποκτήσει νόημα η ερωτική σας καθημερινότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το οικονομικό είναι αυτό που σε απασχολεί σήμερα. Ίσως έχει προκύψει ένα έξτρα έξοδο που δεν είχες υπολογίσει. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και κυρίως μην δανειστείς χρήματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά ψάχνεις ένα άτομο που θα κερδίσει το θαυμασμό σου. Έχεις ανάγκη πια από ειλικρινή αισθήματα. Έτσι είναι και ο δικός σου τρόπος προσέγγισης εξάλλου, ειλικρινής. Φίλοι και συγγενικά πρόσωπα είναι δίπλα σου σήμερα και μπορείς να συζητήσεις μαζί σου ένα οικογενειακό θέμα μέγιστης σημασίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αλλοπρόσαλλες καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε, να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα έχεις τις κλειστές σου. Θέλεις να απομονωθείς από τους γύρω σου και ίσως νιώθεις ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Δεν αντέχεις οτιδήποτε νιώθεις ότι σε καταπιέζει. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις σου. Ίσως γνωρίζεις ένα άτομο που θα θαυμάζεις αρκετά ή κάποιο πρόσωπο που θα μπορεί να σου διδάξει πράγματα. Ένα ταλέντο που έχεις  θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ερωτικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι, γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και ερωτικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ταίρι στη ζωή σας.