Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/02)

609

Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 21η μοίρα του Υδροχόου θα δημιουργήσει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα αλλά και μία προσμονή όσον αφορά την υλοποίηση κάποιων πρωτοποριακών ιδεών και σχεδίων. Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως οι αλλαγές και οι ανατροπές σε κάποια ζητήματα, δεν θα λείψουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα σχετικά με κάποια συγκεκριμένα θέματα βελτίωσης και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία. Ουσιαστικά θα βάλετε φρένο σε ό,τι σας τραβά προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Θα προχωρήσετε με αποφασιστικές ενέργειες, ό,τι υποσχεθείτε στον εαυτό σας θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι πράξεις σας θα είναι ερωτικές και θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η διάθεση σας, επειδή θα έχετε την επιθυμία να προσεγγίσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας προτρέπω ανεπιφύλακτα να το τολμήσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, τώρα θα βάλετε στη ζωή σας το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε νόημα και ένταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης, και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι και διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση δυνατής ερωτικής έλξης. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ερωτισμός και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει δυναμικά στην ερωτική σας ζωή.  Για εσάς τους ερωτικά μόνους σήμερα θα σημειωθεί έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, ωστόσο, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Για εσάς που είστε σε δεσμό, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία μια πρόταση ή μια προοπτική θα σας ανοίξει δρόμο δεσμευτικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Εσείς οι ίδιοι θα φέρετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνθήκες, βασική σας επιθυμία θα είναι να διαμορφώσετε τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε η καθημερινότητα σας να γίνει πιο ευχάριστη και που ουσιαστική. Σήμερα θα κινηθείτε αποφασιστικά, ενδεχομένως να περάσετε και σε κάποιες μικρό αγορές. Ασφάλεια και ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, περνάτε σε πιο συναισθηματικό στάδιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι είδους ερωτική ζωή θέλετε να ζήσετε. Επιθυμείτε μια χαλαρή σχέση με στόχο την εφήμερη περιπέτεια; Ή μήπως αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι η σιγουριά και η ασφάλεια; Τώρα θα βάλετε σε τάξη την καρδιά σας, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχετικά με τις ερωτικές σας επιθυμίες, έρχονται στη ζωή σας αλλαγές και νέα ερωτικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η όψη της ημέρας θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε δραστικά, το τηλεφώνημα που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει θετική εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, θα εμφανίσετε επιμονή απόψεων και ιδεών. Σήμερα δεν θα λείψουν οι δόκιμες και τα νέα άλματα, ενδεχομένως να περάσετε καινούργια μέθοδο σε εργασιακό σας θέμα  ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζητήματα. Φανερώστε τις σκέψεις σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, δεν θα λάβετε καμία απολύτως απόρριψη. Προσοχή στην έκταση των ονειροπολήσεων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για φλερτ, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά ερωτικά συμβάντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα είστε ώριμα συγκαταβατικοί, στην στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα με δημιουργικό τρόπο θα κλείσουν οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βασική σας ανάγκη θα είναι η συμφιλίωση και οι επανασυνδέσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Καταφθάνει συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία, αποβάλετε το άγχος και την ανασφάλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η θερμή σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος δημιουργικών συζητήσεων και πράξεων. Σήμερα θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας σε μεγάλη συναισθηματική δοκιμασία, προσοχή να μην σας παρασύρει ο ρομαντισμός, μη φανείτε ευκολόπιστοι. Οι ερωτικά μόνοι αν μπείτε σε διαδικασία σχέσης και ξεκινήσετε από νωρίς τα μελλοντικά όνειρα καλό θα είναι να μην εθελοτυφλήσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αποκτάτε αυτοπεποίθηση, ψυχική δύναμη, ορμητικότητα και δυνατότητα επιβολής. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τον ρομαντικό τρόπο σκέψη σας και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις.  Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ερωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες προτάσεις θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Ένα άτομο και ένα συγκεκριμένο γεγονός, θα φέρουν άνοιγμα ερωτικής επανασύνδεσης. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα έχετε ευχάριστη συνομιλία με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Η όψη της ημέρας θα βοηθήσει στο να σβηστούν οι κακές στιγμές, τώρα θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα, σας φανερώνω πως αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχετε αίσιο τέλος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, ίσως να χρειαστεί να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις σε πρόσωπα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά.  Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, θα τερματίσετε κάτι που σας πλήγωσε, σας πόνεσε ή σας οδήγησε σε ψυχολογική πτώση. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται με στόχο να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πάθος και έντονος ερωτισμός. Μπείτε στον κόπο να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, το αποτέλεσμα θα τονώσει αισθήματα, θα ενώσει καρδιές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων. Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης και το αν θα καταλήξετε σε ερωτική επανασύνδεση ή όχι, θα στηριχτεί στο κατά πόσο αληθινά είναι τα αισθήματα που τρέφετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, τολμηρή θα είναι η ερωτική σας στάση, θα βγουν στην φόρα ανάγκες που θα έχετε την ευκαιρία και τη δύναμη να τις ικανοποιήσετε πλήρως. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, πείτε ‘ναι’ στις προτάσεις που θα λάβετε, προμηνύεται νέα ερωτική αρχή επιτυχημένης και άμεσης κατάληξης. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής, θα καταφέρετε να ξεχάσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, ωστόσο θα εμφανίσετε έντονη ανησυχία ίσως και αδικαιολόγητη φοβία, προσοχή θα υπάρξουν ψευδαισθήσεις. Η στάση που θα κρατήσετε σε προσωπικό σας ζήτημα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές, κυκλοθυμική θα είναι η συμπεριφορά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περικλείουν την ερωτική σας ζωή, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες. Σοβαρότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή ερωτική σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, ορμητική θα είναι η στάση σας, ωστόσο η μέρα θα δημιουργήσει αναστολές, επιφυλακτικότητες ίσως και αναθεωρήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Στον ερωτικό σας τομέα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζικής αλλαγής κατόπιν ανασκόπησης και επαναπροσδιορισμών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπική σας πραγματικότητα, ωστόσο θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Ίσως να κλονιστούν τα συναισθηματικά θεμέλια της ερωτικής σας σχέσης, ενδέχεται να αποδειχτεί πως ως τώρα εθελοτυφλούσατε και οικειοθελώς επιλέγατε την αυταπάτη. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εσείς οι ίδιοι, με άτοπες ή προκατασκευασμένες φοβίες, θα μπερδέψετε το σκεπτικό σας δημιουργώντας στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Σας προτρέπω να μιλήσετε με ειλικρίνεια σε κάποιο τρίτο άτομο για τους ενδόμυχους προβληματισμούς σας, να ξέρετε πως η συμβουλή που θα λάβετε θα σας γλυτώσει από αδιέξοδα και ακραίες στάσεις. Μην γίνετε θύμα πεσιμισμού και φανταστικών προβλημάτων, για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας  δε θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει κάποιες εσωτερικές σας φοβίες εξαιτίας της λανθασμένης κρίσης σας. Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, για να μην πέσετε σε λάθη αφήστε απλά τη μέρα να κυλήσει χωρίς πιέσεις ή συναισθηματικές αναζητήσεις.