ΤΩΡΑ: Η ΔΕΕΠ Πιερίας και ο Ερυθρός Σταυρός διοργανώνουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις

122

Μεγάλη η προσέλευση των Κατερινιωτών στις δωρεάν εξετάσεις που προσφέρουν σήμερα η ΔΕΕΠ και ο Ερυθρός Σταυρός στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Ο κος Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, που αν και εορτάζων σήμερα ήταν παρών στην εκδήλωση δήλωσε :

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας (ΔΕΕΠ) μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό, κλιμάκιο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουμε δράση που αφορά δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε όλους τους πολίτες της Κατερίνης για ζάχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια.

Με τις εξετάσεις αυτές θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι η πρόληψη είναι πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, η πρόληψη είναι η βάση της υγείας μας και όπως έχει πει και ο πατέρας της ιατρικής ο Ιπποκράτης το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν. Αυτό πρέπει να μας γίνει βίωμα πλέον και να φροντίζουμε την υγείας περισσότερο από κάθε τι άλλο στον κόσμο.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου στον Τομέα Υγείας τον κ. Κώστα Χρίστογλου αλλά και όλα τα παιδιά της Νομαρχιακής που συνέβαλαν σ’ αυτή τη δράση, καθώς επίσης και στον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη για να διοργανώσουμε σήμερα αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση.