Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/02)

203

Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο.

Οι συναντήσεις αλλά και οι συζητήσεις θα χρειαστούν προσοχή σήμερα καθώς η δυσαρμονική όψη Ερμή-Δία μπορεί να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολής σε αυτές. Ίσως κάποιες πληροφορίες να φτάσουν σε εσένα λίγο «παραλλαγμένες» ίσως να υπάρξει η τάση επικοινωνιακών μπερδεμάτων και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου σε όλες τις συζητήσεις και τις επαφές σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή όψη θα υποχωρήσει η τάση για αναβολή, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Αν είστε ερωτικά μόνοι θα βρεθεί το πρόσωπο που από εδώ και πέρα θα σας κάνει συχνά παρέα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σταθερότητα θα υπάρξει και ως προς τα αισθήματα σας αλλά και ως προς τις μελλοντικές σας βλέψεις. Σε εσάς τους ερωτικά μόνους θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για καινούργιες γνωριμίες. Ένα πολύ ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας θα αποτελέσει αφετηρία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν θερμών και πολύ ωρίμων συζητήσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα οργανωθείτε και θα κλείσετε επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Ένα παλιό ερωτικό ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, τότε φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα οργανωθείτε, θα επικεντρωθείτε σε ζήτημα επανασύνδεσης. Απρόοπτο ερωτικό συμβάν θα φέρει έντονο αναποδογύρισμα στην καρδιά σας. Η ηττοπάθεια γίνεται αυτοπεποίθηση, η αδράνεια μετατρέπετε σε ενέργεια. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν δεσμευτικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες και να περάσετε σε δυναμικές αποφάσεις. Κατόπιν προσωπική συνάντησης θα τα βρείτε με το ταίρι που τσακωθήκατε, έρχεται συναισθηματική αρμονία και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τάξη, οργάνωση, και προγραμματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η στάση σας θα είναι προσγειωμένη και αρκετά διπλωματική. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για να περάσετε επιτυχώς σε οικονομικές διεκδικήσεις. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε δεν θα σας αφήσει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας, το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε δυναμική και επιτυχημένη δράση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα φέρει όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή τη φορά θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Η μέρα θα φέρει ευνοϊκά ανοίγματα, καταφθάνει νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να προχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με άτομα που μπορούν να καταλάβουν τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα θελήσει να αναπτύξει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ερωτικών ή επαγγελματικών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα αλλάξει την αρνητική κατάληξη με ένα συγκεκριμένο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μεταξύ σας επαφές, θα προκύψει έντονο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μεταξύ σας καινούργια ερωτική αρχή. Στο χέρι σας θα είναι η ερωτική σας επανένωση, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές εκδηλώσεις, τα δεδομένα αυτή τη φορά θα είναι τελείως διαφορετικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, θα υλοποιηθούν στόχοι που διατηρείτε στη σκέψη  σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις και ταυτόχρονα να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο τις προσωπικές σας ικανότητες. Στα ερωτικά σας τολμηρός και εποικοδομητικός διάλογος θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, θερμοί, και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με καινούργιες αλλά και παλιές αγάπες, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, με ξεκάθαρο τρόπο θα εκδηλώσετε σκέψεις και αισθήματα. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ερωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα δεσμευτικών προδιαγραφών, φανείτε ειλικρινείς θα σας βγει σε καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διανοητικές σας ικανότητες, θα φέρει ευφράδεια στην ομιλία σας, θα έχετε την ικανότητα να διατυπώσετε και να πείσετε. Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, κλείνουν επιτυχώς συμφωνίες και ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις. Σήμερα ταχτοποιείτε ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σας είχε γίνει βραχνάς, θα βάλετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος ή καθυστερήσεις. Σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις συνάντησης θα έχετε άμεσες και θετικές απαντήσεις. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει την ψυχολογία σας φέρνοντας έντονο ερωτισμό στις διαθέσεις σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να βάλετε πλώρη για καινούργιους έρωτες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ενέργεια, ζωτικότητα και οργάνωση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με δυνατές οικονομικές προοπτικές. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και επικοινωνιακοί, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν ερωτικές παρεξηγήσεις δίνοντας οριστικές λύσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε με ξεκάθαρο τρόπο το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα βρείτε σταθερή συναισθηματική ανταπόκριση που θα ανοίξει καινούργια προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στις απαιτήσεις σας. Μια χαρά θα πάνε οι συζητήσεις σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, θα καταφέρετε να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση στις διαπραγματεύσεις σας. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, κάποιος θα σας φλερτάρει με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, το μυαλό σας θα είναι στην οργάνωση και στην τακτοποίηση, θα έχετε τη διάθεση να εστιάσετε στη λεπτομέρεια, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε αυστηρά το ταίρι σας. Κλείνουν επιτυχώς ερωτικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, η τήρηση μιας υπόσχεσης θα δώσει νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, δείξτε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, θα υπάρξει προοπτική έναρξης νέας ερωτικής σχέσης!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται για πολύ καιρό. Διεκπεραιώνετε επαγγελματικές εργασίες, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και κλείνετε χρωστούμενες οφειλές. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες. Θα εμφανιστούν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, ένα καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα οργανώσετε τις κινήσεις σας, θα αναδιαμορφώσετε την επικοινωνιακή σας τακτική και σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις θα καταφέρετε να τις κλείσετε με συνεννόηση και επιτυχία. Για όσους απ εσάς είστε χωρισμένοι, μια συνάντηση θα σας ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατή και μοιραία κατάληξη. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η επικοινωνιακή σας πολιτική θα στοχεύει στο δημιουργικό αποτέλεσμα, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές. Αν θέλετε να περάσετε σε ερωτικές προτάσεις τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα φέρει ομαλή επικοινωνία στις επαφές σας,  στόχος σας θα είναι να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, θα στρώσετε πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Εσείς οι ερωτικά προς αναζήτηση θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και αυθόρμητοι, στοιχεία που θα δώσουν δίοδο σε ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε άμεση ερωτική προσέγγιση. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσετε οικειότητα, πολλά θα είναι τα κοινά σας στοιχεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας και συναισθηματικής σταθερότητας. Σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η επικοινωνία σας θα είναι θερμή, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στο ερωτικό σας ταπεραμέντο, η γοητεία του δεν θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε οι επαφές σας  θα πάρουν πολύ γρήγορα ερωτική διάσταση. Ετοιμαστείτε για ξαφνικό ξεκίνημα σταθερής σχέσης!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα σας απομακρύνει από εγωισμούς και αρνητικότητες, τώρα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας πιο χαλαρά με λιγότερο άγχος και εσωτερική πίεση. Η ανάγκη σας για ψυχική και σωματική ξεκούραση θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Σήμερα σε οικείο περιβάλλον δεν αποκλείεται μια ελκυστική παρουσία να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, πολύ πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Εσείς που έχετε κολλήσει τη σκέψη σας στο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης, οι ενέργειες σας δεν επρόκειτο να πάνε στράφι. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση μόνιμης δέσμευσης, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση, η εξέλιξη της πορείας σας δεν θα σας απογοητεύσει.