Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (5/02)

177

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος του με τον Πλούτωνα.

Ο Ερμής περνά στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και την ίδια ακριβώς στιγμή σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, η οποία καταδεικνύει πως η ημέρα θα βοηθήσει να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, οι οποίες θα φτάσουν στη «ρίζα» κάθε ζητήματος. Σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις αυτά που θέλεις να πεις μιας και αυτή η όψη δείχνει πως τα λόγια μπορούν να πληγώσουν ανεπανόρθωτα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είσαστε και πάλι έτοιμοι φίλοι Κριοί, να κινηθείτε με τον γνωστό σας δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, να προβάλλετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με συνέπεια και πνεύμα συνεργασίας στους συναδέλφους σας, αλλά και να αναδείξετε τις ικανότητες και τα προσόντα σας στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας επαφές. Τολμήστε στον έρωτα οι αδέσμευτοι, μαγνητίζοντας με την άψογη εμφάνιση και την γοητεία σας το αντίθετο φύλο, οι ζευγαρωμένοι δεχτείτε τον θαυμασμό και την εκτίμηση του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα απελευθερωθεί η θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε με αμεσότητα. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε τις ανταγωνιστικές κόντρες με το ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί που θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δώστε σημασία σήμερα αγαπητοί Ταύροι στις φήμες που δημιουργούνται γύρω από το όνομά σας και την προσωπικότητά σας, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας σχόλια και συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις με τα προσφιλή σας άτομα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οδηγηθείτε σε δίκαιες και σωστές αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας, μην τα βάζετε με το άλλο σας μισό για τις μικρολεπτομέρειες, ανατρέψτε το μουντό κλίμα στον δεσμό σας με μια βραδινή έξοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα εσείς οι τσακωμένοι θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί, κατόπιν τυχαίου και ευχάριστου συμβάντος, θα ανανεώσετε τους ερωτικούς σας στόχους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία είναι τα σημερινά σας συνθήματα φίλοι Δίδυμοι, απέναντι στα όποια μπερδέματα ή παρεξηγήσεις δημιουργηθούν στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε πως οι στενοί σας φίλοι, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά και κάποια δικά σας άτομα, αποτελούν στήριγμα και σίγουρη βάση για να κατακτήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, αγκαλιάστε με τρυφερότητα, αφοσίωση και ζεστασιά τους αγαπημένους σας, δίχως εγωιστική και εκρηκτική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά ερωτικού προσώπου που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης που θα προκύψει με δική σας πρωτοβουλία. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε τολμηρές και αποφασιστικές εξομολογήσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Απρόοπτη ερωτική αντάμωση θα δημιουργήσει ελπιδοφόρες προοπτικές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί να έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις από τους συναδέλφους σας και από τα προσφιλή σας άτομα σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι για τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις στην καθημερινότητά σας, για αυτό είναι προτιμότερο να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να δείξετε κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας για να πετύχετε τους βραχυπρόθεσμους και μακροχρόνιους στόχους σας. Διεκδικήστε τον έρωτα του δεσμού σας με αρμονικά και τρυφερά αισθήματα, έχοντας σιγουριά και πίστη στα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική ισορροπία θα σας φέρει η μέρα, θα συνεννοηθείτε με το ταίρι σας και θα βρείτε άμεσες λύσεις. Εσείς που θέλετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή θα είστε σε θέση να κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Εσείς που αναζητάτε μια σταθερή σχέση, δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η λαχτάρα και η προσμονή σας να ξεφύγετε φίλοι Λέοντες από τα επαγγελματικά και οικονομικά αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη σήμερα, προσέξτε τον θυμό και τον εκνευρισμό σας, να μην γίνουν αιτία και αφορμή, για να διαπληκτιστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς, τα ενδιαφέροντα, αλλά και τις προθέσεις σας με έμπιστους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, απολαύστε και χαρείτε την ημέρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η μέρα θα φέρει ισορροπία στον ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις. Καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ερωτική σας ζωή, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα να είστε ελεύθεροι να οδηγήσετε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Για κάποιους από εσάς ίσως να εμφανιστεί δίλλημα στην καρδιά σας όταν πρόσωπο από το παρελθόν βρεθεί τυχαία μπροστά σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, για να μην σας παραπλανήσουν υποσχέσεις και γεγονότα που θίγουν τον εγωισμό σας και ταλαιπωρούν την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήσετε να δουλέψετε χωρίς ανταγωνιστική και έκρυθμη διάθεση, για να μην προκαλέσετε επώδυνες καταστάσεις χωρίς επιστροφή με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Να είστε αμερόληπτοι με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, διώξτε την ζήλεια και την γκρίνια από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμώνεται η ψυχολογία σας, θα υπάρξει ερωτισμός στις διαθέσεις σας, θα είστε ευγενικοί και προσιτοί. Κάποιο πρόσωπο θα ικανοποιηθεί πλήρως από τη θερμή ερωτική σας στάση, θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν αισιοδοξία στο τρόπο σκέψης σας, θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα. Τυχαίο συμβάν θα κλείσει με ευκαιρία νέας γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αναπτύξτε πρωτοβουλίες φίλοι Ζυγοί, για να κλείσετε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν και επηρεάζουν την διάθεση και την συμπεριφορά σας, μην αφήνετε σήμερα ανοιχτές εκκρεμότητες με το χθες. Οι όψεις της ημέρας φέρνουν αρμονία, ισορροπία και θετική έκβαση σε συναισθηματικό ζήτημα που σας απασχολεί, οι αδέσμευτοι απολαύστε το αισθησιακό φλερτ του αντίθετου φύλου, δεχτείτε τα πυρά μιας καινούριας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα σας φέρνει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παλιές αρνητικές ιστορίες ανοίγοντας ταυτόχρονα καινούργιες υποθέσεις. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να οργανώσετε τη ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε, θα αποτελέσει πρόκληση ερωτική. Σήμερα θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα στη ζωή σας, οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μια μικρή επιβράδυνση στα σημαντικά, επαγγελματικά σας σχέδια σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, είναι πιθανό να αποπροσανατολίσει τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας, ωστόσο θα σας βγει σε καλό γιατί θα ξανασκεφτείτε με ηρεμία και γαλήνη τις άμεσες ανάγκες σας. Είναι μια ιδανική μέρα για να δώσετε χρώμα και φως στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σας, αλλά κυρίως στην ερωτική σας σχέση, που περιμένει την στοργή, την ζεστασιά και την φροντίδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις θα δώσουν ανάσα στην ψυχολογία σας. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες σας θα επιλέξετε τους χαμηλούς τόνους, θα αποφύγετε εντάσεις και επιθετικά λόγια. Σήμερα η μέρα σας θα είναι θερμή, ερωτική, ίσως και αποκαλυπτική. Εσάς τους ερωτικά μόνους ενδέχεται να σας ξαφνιάσει η εξομολόγηση που θα ακούσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην αρνηθείτε την ηθική και πρακτική συμπαράσταση των έμπιστων συναδέλφων ή των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα φίλοι Τοξότες, σε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα που ίσως προκύψει, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το αύριο επηρεασμένοι από τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, είναι προτιμότερο να ωριμάσουν οι ιδέες και οι επιλογές σας, για να αποφύγετε τα ανεπανόρθωτα λάθη. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία, δείχνοντας τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, με αποτέλεσμα μια σβησμένη φαινομενικά ιστορία να λάβει νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό, σήμερα ο τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές κινήσεις. Ουσιαστικά στην παρούσα φάση λήγει το μεταβατικό στάδιο, βγαίνετε από την αναμονή και την καθυστέρηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Χαρείτε και απολαύστε την ημέρα σας αγαπητοί Αιγόκεροι, ξοδέψτε περισσότερα για τις προσωπικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων, ευχαριστηθείτε με τις απλές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Οι ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα με το άλλο σας μισό, ενώ οι αδέσμευτοι δείξτε το ενδιαφέρον κι την προσοχή σας σε ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο που ξεμυαλίζει την καρδιά και μαγνητίζει το βλέμμα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θετική εξέλιξη θα δοθεί σε μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση, αν ψάχνετε λύση θα την βρείτε, αν κάνετε σκέψεις περί δεσμεύσεων θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, προχωρήστε στις απαιτούμενες διεκδικήσεις θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική μόνιμης σχέσης. Για τους χωρισμένους μια τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, λόγια καρδιάς θα καταλήξουν σε ευχάριστο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα αποτελέσει βάση για σταθερό δεσμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην εκνευρίζεστε και μην τα βάζετε με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα, αν παρατηρήσετε καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας, ίσως είναι καλύτερα να έρθουν έτσι τα πράγματα, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και τις ουσιαστικές σας επιθυμίες. Θα συνειδητοποιήσετε πως όλα μπορούν να λυθούν στον δεσμό σας, αρκεί να υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία με το ταίρι σας και να μην παρεξηγήστε με το παραμικρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευνοϊκά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, η μέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις και εδραίωση σχέσεων. Θετική εξέλιξη θα έχει μια ερωτική σας συζήτηση, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται από μια δεσμευτική υπόσχεση. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα καινούργια γνωριμίας, σε ραντεβού που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις θα ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δεν χρειάζεται να ρισκάρετε σήμερα φίλοι Ιχθύες με τις αβέβαιες καταστάσεις και τα ασταθή πρόσωπα που υπάρχουν στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, είναι προτιμότερο να αναβάλλετε ένα σημαντικό σας σχέδιο, παρά να διακινδυνέψετε να χάσετε μια πολύτιμη ευκαιρία για πρόοδο και ευημερία. Τα πάντα βρίσκονται τακτοποιημένα μέσα στο μυαλό σας και είναι έτοιμα να αποτυπωθούν στον καμβά της σχέσης σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό, με συντροφικότητα και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, ομαλά θα κυλήσουν οι διάλογοι σας, ήρεμη θα είναι η έκφραση σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις ή λύση υποθέσεων που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας φλερτάρει ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.