Συνάντηση της κας Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας – Στο επίκεντρο η επίλυση ζητημάτων που ρυθμίζονται στο πλαίσιο του ΠΔ 112/2012

93

Με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας, τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Βαργιάμη  και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Παπαργύρη, συναντήθηκε η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ειδικότερα, τα ζητήματα τα οποία ρυθμίζονται από το Π.Δ 112/2012.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας παρουσίασαν τις απόψεις τους για τα ζητήματα του κλάδου, ενώ αναφέρθηκαν στο ομαδικό ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης που σύναψε η Ομοσπονδία για τα μέλη της, πρωτοβουλία που επικρότησε η Υφυπουργός.

Η κυρία Μάνη τους ευχαρίστησε και τόνισε την ανάγκη της συνεργασίας και του συντονισμού, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων και την στήριξη ενός κρίσιμου κλάδου των τεχνικών επαγγελμάτων καθοριστικό για την βιομηχανία, την μεταποίηση, την παραγωγική βάση της ελληνικής οικονομίας.