Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την προαγωγή του Ευάγγελου Φαλάρα στο αξίωμα του Αντιστράτηγου του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας

109

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Ευάγγελο Φαλάρα, νυν Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, για την προαγωγή του στο βαθμό του Αντιστράτηγου και την τοποθέτησή του, στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Πυροσβεστικής Βορείου Ελλάδος, μετά τις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η προαγωγή αυτή αποτελεί ανταπόδοση του κόπου και της σκληρής δουλειάς πολλών ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων ο συντοπίτης μας Ευάγγελος Φαλάρας υπηρέτησε με ήθος, εργατικότητα και αυξημένο αίσθημα ευθύνης το Πυροσβεστικό Σώμα. Η συνεισφορά του από κάθε θέση που κατείχε και η προσφορά του στους πολίτες, μεταξύ αυτών και στους Πιεριείς, ήταν και είναι υποδειγματική, αποσκοπώντας πάντα στην προστασία και το καλό του συνόλου.

Του εύχομαι από καρδιάς να έχει υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του. Να έχει μια ευδόκιμη θητεία  και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Πυροσβεστικό Σώμα και από τη νέα του θέση, με γνώμονα πάντα την προσφορά και την ευημερία των πολιτών.

Σοφία Μαυρίδου