Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη μέσα σε βάλτο από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

173

Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείτο εδώ και 18 μέρες, γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1), καθώς εντοπίστηκε η σορός του αγνοούμενου η οποία αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε ο Μπάμπης το τελευταίο βράδυ πριν από την εξαφάνισή του.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του 31χρονου.

Όπως αναφέρθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» που οδήγησαν και στην εύρεση της σορού. Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα της Πυροσβεστικής και μέσα σε λίγα λεπτά φαίνεται πως έφτασαν στον εντοπισμό της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σορό του άνδρα την εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Στο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που επιβεβαιώνουν πως η σορός φέρεται ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 31χρονο με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρατά το στόμα του κλειστό. Παράλληλα συνεχίζει να μην δίνει εξηγήσει για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν από τις έρευνες και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.