Τραγωδία στον Βόλο: 50χρονος δολοφόνησε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

2905

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αλλά και το πανελλήνιο από το έγκλημα που έγινε γνωστό σήμερα, με θύμα έναν 33χρονο, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην πράξη αυτή μετά την αποκάλυψη της 18χρονης σήμερα κόρη του, ότι ήταν θύμα βιασμού του θείου της από την ηλικία των 9 χρόνων.

Ο 50χρονος δράστης που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του μετά την πράξη του παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν το έγκλημα, χωρίς να έχει εκδοθεί επίσημη ενημέρωση ακόμη.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, του αποκάλυψε πως ο θείος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε, πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.