Η κοπή πίτας της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης

89

Ευχές για ένα δημιουργικό έτος αντάλλαξε ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος Θωμάς Αναστασιάδης, με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία, στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πίτας για το 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας.

Ο κος Αναστασιάδης ευχήθηκε στους εργαζόμενους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ τόνισε την πρόθεση του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου και της νέας διοίκησης, να παρέχεται κάθε θεμιτό μέσο, στα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το υπεύθυνο έργο που επιτελείται προς όφελος των δημοτών.

«Οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι καθοριστικό κομμάτι του δήμου, ενώ βρίσκονται πάντα δίπλα στον πολίτη με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι μέσα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, να βελτιωθούν και οι  συνθήκες λειτουργίας της καθημερινότητας στον Δήμο μας» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο κος Αναστασιάδης.

Ευχές για υγεία και κάθε καλό απηύθυναν επίσης, οι προϊστάμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας, Νόπη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Δουλιάκας, αντίστοιχα.

Η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με συμβολικά δώρα για τον τυχερό που βρήκε το φλουρί.