United Cup: To πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας με τη Γερμανία | Τα highlights των αγώνων της Ελλάδας με τον Καναδά (videos)

270

Μετά την άνετη πρόκριση της Ελλάδας στην προημιτελική φάση του United Cup, επικρατώντας της ομάδας του Καναδά, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας με την Γερμανία.

Πρώτη θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Angelique Kerber στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής ώρα Ελλάδας. H Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στην Kerber στο παρελθόν, από την οποία έχει ηττηθεί 3 φορές σε 4 αναμετρήσεις. Τα τελευταία 5 χρόνια πάντως έχουν αναμετρηθεί μόνο 2 φορές και οι νίκες είναι μοιρασμένες (1-1).

Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα το μονό ανδρών, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev. O Τσιτσιπάς, που θα δώσει το πρώτο του δυνατό τεστ στη σεζόν, έχει κερδίσει 9 φορές στο παρελθόν τον Zverev, σε 13 αναμετρήσεις στο tour (9-4).

Το μεικτό διπλό θα κλείσει όπως πάντα το πρόγραμμα των αγώνων, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα ποιοι θα αγωνιστούν. Αν η πρόκριση είναι ανοιχτή, αν δηλαδή είναι 1-1, το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστούν επίσης η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς για την ομάδα μας, ωστόσο θα παίξει ρόλο και το πως θα πάνε τα ματς των μονών και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

08:30 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
08:30 Μαρία Σάκκαρη – Angelique Kerber ΕΡΤ SPORTS 2
10:30 Στέφανος Τσιτσιπάς – Alexander Zverev ΕΡΤ SPORTS 2
12:30 Μεικτό διπλό ΕΡΤ SPORTS 2

 

Δείτε τα highlights του ελληνικού θριάμβου κόντρα στον Καναδά, που έστειλε την ομάδα μας στην προημιτελική φάση του United Cup.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Steven Diez 6-2, 6-3

Μαρία Σάκκαρη – Leylah Fernandez 7-6 (2), 6-3

Παπαμιχαήλ/Π. Τσιτσιπάς – Fung/Auger-Aliassime 7-5, 6-4